Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - TERÖRİST BAŞI TÜRKİYE'YE NASIL
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Bozkurt_Baha
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Aug 31, 2004
İletiler: 102
Şehir: Ankara/Türkiye

İletiTarih: Sal Eyl 28, 2004 4:41 pm    ileti konusu: TERÖRİST BAŞI TÜRKİYE'YE NASIL Alıntıyla Cevap Gönder

Düşük bir ihtimal ama gerçek olma ihtimali insanı korkutuyor.



‘Terörist Başı’ Türkiye’ye ‘asılmamak’ şartıyla teslim edilmiştir…

Hızır Reis Deniz Otobüsü’ne kimliği ‘meçhul’ bir denizaltı çarpmıştır. Çarpış açısı 95-115 ya da 65-85 derecelerdir…



Abdullah ÖCALAN’ın yakalanışını daha önceki yazımızda ayrıntıları ile anlattığımızdan bu konuya bir daha dönmek istemiyorum, ancak, Abdullah ÖCALAN’ın Türkiye’ye teslim edilmesi ‘paket servis’ ile, Türkiye’de yaşanan siyasi gelişmelere dikkatinizi çekmek istiyorum. Bu olyla Türkiye’de Milliyetçiliği hararetle savunan biri ortanın solu, diğeri aşırı sağ görünen DSP ve MHP iktidara taşınmıştır. Bu gelişme ‘manipülasyon’dur. Ve ne yazık ki Türk Halkı bu partileri hala kendilerinin iktidara taşıdığını düşünmektedir. Bu partilere verilen oyların en büyük sebebi, Türk halkının Türkiye’ye teslim edilen, çağın en büyük terörist başının ‘ASILMASINI’ istemesidir.

Ancak beklenen olmamış, MHP, DSP kol kola girerek ‘yüz karası’nın asılmamasını sağlamışlardır. Daha doğrusu, O, asılmamak şartıyla Türkiye’ye teslim edilmiştir. Bu şart, herkes tarafından ‘onaylanmış’, paket daha sonra teslim edilmiştir. Eşkıya halen Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından korunan bir adada kalmakta ve pek çok şehit ailesinden ve gazimizden daha iyi şartlarda yaşamaktadır.

HIZIR REİS’E ÇARPAN DENİZALTI HANGİ ÜLKENİNDİ?

O orada yatadursun, Türkiye’de pek çok gelişmeler oluyor…Bunlardan biri de Hızır Reis denizotobüsünün Yenikapı-Bandırma seferlerini yapıyor olmasıdır. Ancak, Temmuz ayının sonundaki seferinde Hızır Reis kaza yapmış ve İDO (İstanbul Deniz Otobüsü İşletmeleri) şöyle bir açıklama yapmıştır: “Saat 08.15 Yenikapı-Bandırma seferini yapmakta olan Hızır Reis III deniz otobüsümüz, Bandırma’ya yaklaşık 10 mil mesafede, Fener Adası açıklarında seyir sırasında su altında bilinmeyen bir nesneye çarpmıştır.” Bu nesne hala bilinmemektedir (!). ‘Fail’i meçhuldür (!). Hızır Reis’te meydana gelen hasar sıradan değildi. “Bandırma Belediye Başkanı Cemal ÖZTAYLAN da, geminin sancak kısmında 1 metre, arka sol üst kısmında 50 santimlik yırtık, sol alt kısmında da 30 santimlik bir delik olduğunu söyledi. ÖZTAYLAN, olayın ardından Bandırma Limanı’na çekilen deniz otobüsünde yapılan ilk incelemede, geminin 3 yerinde yırtık ve delik, pervanesinin de kopuk olduğunun tespit edildiğini” söylemiştir.

Sefer yapılan yer ve deniz otobüsünün altının hasarlandığı yer kayalık değildir. Ve denizotobüsü kayaya çarpmış olsa hasar bu şekilde olamaz ve hatta su bile almazdı. Aslında denizotobüsü bir yere çarpmamıştır. Deniz otobüsüne birileri çarpmıştır. Kimdir Hızır Reis denizotobüsüne çarpanlar ya da çarpan? Üç ihtimal vardır. Aslında tek ihtimaldir ama, bandırası nedeniyle üç farklı sonuç çıkmaktadır. Bunları en az vahimden en çok vahime doğru sıralarsak:

Bir Türk Denizatlısı Hızır Reis’e çarpmıştır.
Bir Yabancı Denizaltı Hızır Reis’e çarpmıştır.
· Kimliği belirsiz bir CEP DENİZALTI Hızır Reis’e çarpmıştır. İhtimalleri teker teker ele alırsak…

Bir Türk Denizaltı çarpmıştır, ancak, bu durum halkın moralini bozacağından açıklanmamış, İDO ile TSK arasında bir sır olarak kalmasına karar verilmiştir.

Bir Yabancı Denizaltı çarpmıştır. Bu denizaltı Türk Hükümeti’ne Marmara’yı katedeceğini bildirmemiş ve/veya bildirmiş olmasına rağmen rota dışına çıkmış, bu durum Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın gözünden bir anlık da olsa kaçmıştır. Daha sonra denizaltı aranmış ancak Marmara Denizi’nde bulunamamıştır. Böyle bir açıklama halkın kafasını bulandıracağından ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin halkın nazarındaki itibarını zedeleyebileceğinden açıklanmamıştır. Olayı ‘bilmesi gereken’ler bilmektedir ve bir ‘Devlet Sırrı’ niteliğindedir.

En vahimi ise, amacı ve bandırası/kimliği bilinmeyen bir denizaltı Hızır Reis’e çarpmış ve olay yerinden de kaçmıştır. Bu denizaltı, bölgede ön istihbarat yapmakta, geceleri umulmadık yerlerde ve koylarda saklanmakta, gündüz saatlerinde ise İmralı Adası’nı gözlemektedir.

'DÜNYANIN BÜTÜN HAVA KUVVETLERİ'Nİ TOPLASANIZ, ATOM BOMBASI KULLANILMADIĞI SÜRECE BU KADAR BÜYÜK HASARA NEDEN OLAMAZSINIZ.'

Marmara Depremi sonrasında Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Salim DERVİŞOĞLU, deprem felaketi için, "Savaş filomuz zarar görmedi. Savaş durumu olsa anında karşılık verilirdi. Hava Kuvvetleri'nin ifadesi, 'Dünyanın bütün Hava Kuvvetleri'ni toplasanız, atom bombası kullanılmadığı sürece bu kadar büyük hasara neden olamazsınız.' Savaştan kötü olan bir olay" demişlerdi.

‘Beterin beteri var’ derler.

OLASI MARMARA DEPREMİ NE ZAMAN VE TAHRİBATININ BOYUTLARI NE KADAR OLABİLİR?

İşte sizlere dünyadaki pek çok Gizli İstihbarat birimlerinin internet yolu ile elde edilmiş Olası Marmara Depremi projeksiyonu:

· Deprem Muhtemelen: 2007 sonu-2009 başı arasında ve iki ay ara ile biri İstanbul yakınında diğeri Tekirdağ yakınında 6,7-7,9 arasındaki şiddetlerde olacaktır.

· Deprem sonrası Türkiye'nin uğrayacağı işgücü kaybı, 217.557- 2.558.136 kişi arasında olma ihtimali çok kuvvetlidir.

· İşyeri, üretim birimi, üretim kompleksi, donanım, teçhizat, hammadde, mamul, yarı-mamul madde kayıpları, maddi kayıplar toplamı 67.300.000.000.-USD - 139.500.000.000.-USD arasında,

· Ülkenin onarım, yaraları sarma ve eski haline getirmek için ihtiyacı olacağı ilk maddi kaynak 55.000.000.000.-USD – 78.000.000.000.-USD boyutunda,

· Hassas dönemde Türkiye'nin muhtemel can kaybı 91.538 – 479.882 kişi arasında olacaktır.

· Depremin ne zaman olacağı ‘tam olarak bilinemez’ deniyorsa da, Marmara Denizi, Karadeniz ve Van Gölü’nde yapılan çalışmalar ile Kuzey Anadolu fay hattı üzerinde yapılan çalışmalardan bu öngörü 16 aya kadar indirilmiştir.Olası depremden hemen önce özellikle yabancı yatırımcılar Türkiye’de İMKB’deki yatırımlarının aniden geri çekeceklerdir.

İŞTE TÜRKİYE İÇİN ‘11 EYLÜL’

Böyle bir olay beklenerek, ya da beklenmeyerek Abdullah ÖCALAN, bu kargaşa anında Cep Denizatlısı ile hapisten kaçırılırsa ne olur hiç düşündünüz mü? Düşünmek bile istemiyorsunuz değil mi? İşte o gün –umarım ve Tanrı’ya yakarırım ki hiç gelmez- Türkiye’nin 11 EYLÜL’ü olur. O zaman kim cevap verebilir şehit ailelerine, gazilere evladını bu yolda yitirmiş aile yuvalarının fertlerine? 39 isyanı aşan Türkiye Cumhuriyeti 40 ncısında yanında kimi bulabilir? Marmara depremden harap olmuş; ihracatın % 78’ini yapan bölgede faaliyet durmuş; yetişmiş elemanlarını ya kaybetmiş ya da üretime sokamamış; 17 Ağustos depremi sonrası yurtdışından yapılan deprem yardımları ‘çar-çur’ edildiğinden, ‘kredi verilemez’ hale gelmiş; ‘sizin elinizden tutarız ama verdiğimiz kredileri biz kullanır ve denetleriz’ diyen ülkeler sıraya girmiş; dolaylı yolla başlayan bu hareket sonucu ‘bağımsızlığı’ elinden alınmış bir ülke… Ve elinden binlerce masumun kanına girmiş bir ‘katili’ kaçırılmış bir Türkiye… İşte size onlarca devletin saldırısından beter hale gelmiş bir Türkiye…

AKP’nin tek başına iktidar olması nasıl sağlanmış ve Başbakan’ın etrafını ‘menşei’ herkesçe malum danışmanları ile donatılmış, R.T.ERDOĞAN nasıl iktidara hazırlanmışsa son dönemlerdeki gelişmeler, büyük bir planlamanın eseridir.

Hapisten çıkarılan eski DEP milletvekillerinin arkasında müthiş bir danışman ordusu çalışması vardır. Bu danışmanların içinde en yetkinlerinin de Psikolog, Psikiyatr, Sosyolog, Antropolog olma ihtimali son derece güçlüdür. Ellerinden kan damlayan Osman ÖCALAN ile röportaj yapan gazeteleri ve gazetecileri gözünüzün önüne getirin. Fotoğraflara bakın, sanki karşınızda eski bir film var. İYİ-KÖTÜ ve ÇİRKİN. Kötü belli nesebi belirsiz Abdullah ÖCALAN; Çirkin de Leyla ZANA; İyi ise, akredite basın mensuplarının eşsiz emekleri ile Osman ÖCALAN. Yanında akredite basın mensuplarının ‘ağzı kulaklarında fiyong’, aynı masada yenen yemekler, bütün meşrubatların, biraların ve suların Türk markası olması, sinekkaydı traş olmuş, mahçup, olgun ve takım elbiseli. Ne diyor artık, ‘siyasi alanda faaliyete başlamak istiyoruz’...

Diğer taraftan ‘sahibinin sesi’nin dikte ettirdiği ‘Sebataistler’ listesi ve yanında çok önemli bir cümle bu konu, ‘başkalarına bırakılmayacak kadar ciddi bir konu’… Ne yapılmak isteniyor? Farkında mıyız? İşte sizlere ASİMETRİK SAVAŞ senaryosu ve cepheleri…
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
leyli
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Dec 15, 2004
İletiler: 6

İletiTarih: Cum Oca 14, 2005 1:19 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bazı özler askıda kalmamalı arkadaşım bu söylediklerinle ilgili elime birkaç belge niteliğinde seyler var sende bunlara ulaşabilirsin
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Cum Oca 14, 2005 7:46 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben bu itin orada misafir edildiğinden bile şüpheliyim.Bu it arada sırada oraya getirilip de oralarda gösteriliyorsa,diğer zamanlarında başka bir yerde keyif çatıyorsa hiç şaşırmam.Kendine kasteden bir insanı cezalandırmaktan aciz bir hale gelmişsek,artık ben her şeyi beklerim.Yazdıklarınız kafamı bulandırdı.Bu it böyle vasıtalarla,imralı ile gerçek yeri arasında dolaştırılıp durmasın?
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
yahyaoglu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Dec 13, 2004
İletiler: 655
Şehir: TÜRKİYE

İletiTarih: Cum Oca 14, 2005 8:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Komplo teorileri olsada dogruluk payı vardır. Ama arkadaşlarım. Sizlere ilk olarak şunu belirtmek isterim. Askerimiz böyle bir ihtimali göz ardı edemez sat ve sas kumandolarını biliyorsunuz. 1996 da foçalı bir arkadaşım. Bir asker bir sat kumandosuyla sohbet etmiş. Askerin söyledikleri gögsümü kabarttı. Türk denizlerinde yani akdeniz karadeniz ege ve marmarada emin olun uçan kuş dahi inceleniyor. Hatta şili ve italya kıyılarında bile mini üslerimiz araştırma merkezlerimiz var. Şilide üssümüz oldugunu herhalde herkez biliyordur. Ben bu konuda eminim türk askerinde dini konularda bazı aşırı tebki ve tedbirler olabilir. Ama askerimiz gerçekten onur verici derecede üst seviyeli ve donanımlı...


Evet öcalanın asılmasını bende çok istiyorum. Ve asılmayacagını bilsemde bir gün öldürüleceginide biliyorum. Ben serbest bırakılmasından yanayım. Birgün bir istanbul mahkemesinde aniden serbest bırakılsın eminim bu konuda iyi bir ekip onu takip edecek ve uygun bir yer bulup onu gebertecektir. Zamanı gelince bunun olacagından eminim . Allah Türkü ve müslümanı korusun
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
Emreoz
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Dec 25, 2004
İletiler: 16
Şehir: İstanbul - Bakırköy

İletiTarih: Cmt Oca 15, 2005 1:47 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşım yazının tamamını okuyamadım.. Eğer abdullah öcalan Türk askerleri ve Türk ordusu tarafından yakalansaydı emin olki kimseye bildirilmeden kafasına sıkarlardı.. Ama bize teslim edildikten sonra asma işlemi yalan olurdu ancak imralıdaki güvenliği biraz azaltıcaklar suikast yapılcak devlet tarafından tabikide.. Yoksa o it oğlu it ölmez orda...

Devletimizin bana göre yaptığı bi ayıp ta adamı tıktın oraya bari ambargo uygulada ordan yönetemesin pkk yı ordan adam teşkilatı yönetiyo avukatları sayesinde..

Bunlar gerçekten bizim ayıbımız.. Yahya oğlu kardeşim sanada katılıyorum eğer bi anda yola salsalar ben eminim ki belinde ilk silahı olan fazla ses çıkmasın diye çeker vurur..

Cümleleri toparlayamıyorum ( sabah çok erken kalktım :D ) yarın biraz daha ayrıntılı yazarım.. Kalın sağlıcakla..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
Bozkurt_Baha
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Aug 31, 2004
İletiler: 102
Şehir: Ankara/Türkiye

İletiTarih: Pts Oca 17, 2005 3:51 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ne yazıkki bunlar bizim ülkemizin gerçekleri
elimizden fazla bişey gelmiyoki
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hasancanturk
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Mar 21, 2004
İletiler: 13
Şehir: türkiye

İletiTarih: Pzr Şub 06, 2005 12:06 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu iti doğuranıda sülalesinide kurutmak bana nasip olu işallah
Hepinize canı gönülden selam eder kolay gelsin
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
ozbeken
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Aug 24, 2004
İletiler: 566

İletiTarih: Pzr Şub 06, 2005 12:33 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

.......

En son ozbeken tarafından Cum Şub 01, 2008 2:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Bozkurt_Baha
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Aug 31, 2004
İletiler: 102
Şehir: Ankara/Türkiye

İletiTarih: Sal Şub 08, 2005 11:01 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alperen belki haklı olabilirsin ama Türkiyeyi biz yönetmiyoruz unutma bunu... Türkiye Devletini yöneten bir iki kişide bizim bu serzenişlerimize pek kulak asacağa benzemiyor. Tek çare kalıyor oda "CİHAD". Peygamberin yolunda CİHAddan başka yol kalmamışa benzer. Ne dersin...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
stataroglu
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Feb 07, 2005
İletiler: 17

İletiTarih: Pzr Şub 13, 2005 8:39 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İşin sırrı Türk gençliğinin maneviyatını güçlendirmekten geçiyor,Üzülerek görüyoruz ki Türk Milleti inanılmaz bir tüketim tuzağında çıldırmışçasına bir lüks sevdasında gözleri bağlı ilerlemektedir...

Dünyada ürettiğinden fazla tüketen devletlerin akıbeti bellidir,sanırım biz de o sona doğru ilerliyoruz...

Atalarımızın cephede aç karınla,çarıklarını yiyerek kazandığı ülkemizi,daha fazla tüketebilmek sevdasıyla Avrupa ya peşkeş çekiyoruz...

Sözüm meclisten dışarı,burada ki tüm Ülküdaşlarımın vatan için ser den geçecek yapıda olduklarını biliyorum,ama sayımızın giderek azaldığınıda görüyorum...

Milletçe kanlı,ya da kansız bir kalkınma,maneviyata dönüş hareketine girişmemiz gerekmekteyken hala aramızdaki basit teferruatla uğraşıyoruz,mesele sadece aponun asılması ya da başka böceklerin baş düşman gösterilmesi değil,bunları semirtenlere karşı ortak bir duruş sergilemesidir...

Bir apoyu öldürsek başka apo sürecekler ortaya onu kessek ermeni onu kazısak rum çıkaracaklar hepsini bitirsek pontusu bilmemnesi kısaca figüranlar hiç bitmeyecek...

Yapılması gereken Sorunların kaynağını iyi tesbit edip kararlılıkla üzerlerine yürümektir,Daha dün apoyu saklıyor diye italya ya boykot çağrıları yapıyorduk hatırlayan kaldımı...

Bunları hatırlatmak unutturmamak,bizlerin Ülkücü Türk Gençliğinin görevidir,pkk ya yapılan amerikan desteğini,bu köpeklerin yıllarca suriyede saklandığını,iranda yuvalandığını,hollanda,almanya,fransa ve tüm avrupada temsilcilikleri olduğunu,militanlarının hala bu ülkelerde bulunduğunu Unutturmamak hatırlatmak ve Avrupa Birliği rüyasına yatan ahmaklar ve hainlerin alnına çelik uçlu matkaplarla bu gerçekleri kazımak boynumuzun borcu davamızın gereğidir...

Bunların ağa babalarıyla mücadele edemedikten sonra ne söylesek ne yapsak boş olacaktır,avrupalı kansızları kendimize daha fazla güldürmeyelim,düşmanımızı görelim gösterelim...

Saygılarımla

Serhan TATAROĞLU
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Emreoz
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Dec 25, 2004
İletiler: 16
Şehir: İstanbul - Bakırköy

İletiTarih: Pts Şub 14, 2005 9:01 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Önce türk milletini bilinçlendirmek lazım ve sonra kangern olmuş parmağı kökünden keserek bitirmek lazım bu işi... Bu ne kadar mümkün tartışılır ama işin oluru budur..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
Bozkurt_Baha
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Aug 31, 2004
İletiler: 102
Şehir: Ankara/Türkiye

İletiTarih: Çar Şub 16, 2005 6:55 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Emreoz
kaba kuvvet yada şiddet olmamalı eğer olacaksa son çare olmalı...

Bizim yapmamız gereken ilk şey kendi aslımıza dönmemizdir...

Allah'a olan inancımızı arttırıp bağlılığımızğı perçinlememizden geçiyor kurtuluş...

Başka yollar bizi felaha ulaştırmaz...

Allaha emanet olunuz....
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Emreoz
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Dec 25, 2004
İletiler: 16
Şehir: İstanbul - Bakırköy

İletiTarih: Per Şub 17, 2005 9:51 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşım haklısın fakat bu işler şiddetsiz de olmaz... Eğer işin içine bi şiddet girdiyse ve sen onu iyi niyetle karşılarsan senin kafana çıkar ve tam suratına sıçarlar...

Allahın yolunu bilmeyen adamı ya allah yoluna sokarsın ya allaha gönderirsin.. töbe töbe şimdi laf söyliycem kötü olucak...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
Bozkurt_Baha
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Aug 31, 2004
İletiler: 102
Şehir: Ankara/Türkiye

İletiTarih: Pts Şub 21, 2005 8:43 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Emreoz
gardaş aslında haklısın ama sabır zamanıdır bu zaman sadece SABIR
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1