Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Kerkük''e müdahale edilsin
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
kerkuk_turk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Aug 06, 2004
İletiler: 855

İletiTarih: Cum Haz 17, 2005 7:22 am    ileti konusu: Kerkük''e müdahale edilsin Alıntıyla Cevap Gönder

Prof.Dr.Ümit Akkoyunlu, Kerkük''te daha önce hazırlanmış bir senaryonun hayata geçirilmek istendiğini belirterek, bugün olanların gelecekte olacakların bir göstergesi olarak kabul edilmesi gerektiğini söyledi Türkmen Danışma Meclisi ve İcra Kurulu Başkanı Prof.Dr.Ümit Akkoyunlu, Kuzey Irak''ta Peşmergelerin Türkmenlere karşı başlattığı tutuklamaların gelecekte olacakların bir göstergesi olduğunu söyledi.

Prof.Dr.Akkoyunlu Türkiye''nin vakit kaybetmeden bölgedeki gelişmelere müdahale etmesi gerektiğini kaydetti. Tutuklanan Türkmenlerin nereye götürüldüklerinin bilinmediğini dile getiren Akkoyunlu tutuklananlara işkence yapıldığının daha önceki olaylardan anlaşılabileceğini de belirtti.

ETNİK TEMİZLİK Irak''taki anayasa çalışmalarının da tam anlamıyla legal bir sürece oturmadığını kaydeden Akkoyunlu, anayasanın kimin tarafından yazılacağının da tam olarak belli olmadığını söyledi.

Irak''taki bütün unsurların anayasa yazımına katılması gerektiğini belirten Akkoyunlu, "Irak''ta anayasa hazırlanırken belli azınlıklar kayrılarak bir senaryo hayata geçirilmek isteniyor.

Bu senaryoda muhalifleri bastırmak ve diğer etnik grupları temizlemek gibi bir projenin olduğu da ortaya çıkmış durumda.

Bu çerçevede daha önce Teafer''de başlayan olaylar Kerkük''e de sıçramış durumda.

Bir çok Türkmen''in bilinmeyen yere götürülmeleri doğrudur ve kendilerinden şu ana kadar bir bilgi alınamadı"diye konuştu.

DAYAK YEMENİN ANLAMI YOK Türkiye''nin bölgedeki gelişmelere bir önce müdahale etmesi gerektiğini de söyleyen Akkoyunlu şunları kaydetti: "Türkiye sadece Türkmenler olduğu için değil insanlık adına müdahale de gecikmemelidir.

Türkiye''nin öldürülen şoförlerde dikkate alındığında bölgedeki kaybı müttefik güçlerden daha fazladır.

Dolayısıyla Türkiye artık müdahale de gecikmemelidir.

Burada şuna dikkat etmek gerekiyor: Siz savaşa girmezseniz bile savaş sizi içine çeker.

Burada abandone olmuş bir boksör gibi sürekli dayak yemenin bir anlamı yok."
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kerkuk_turk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Aug 06, 2004
İletiler: 855

İletiTarih: Cum Haz 17, 2005 7:38 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Türkmenler korku içinde

17 Haziran 2005 Cuma
> ÖZCAN GENÇ

Buradan sonra Kuzey Irak’ta birçok insanın kim vurduya gideceğini iddia eden Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Beyatlı, 10 gün önce Kerkük Narkotik ve Cinayet Masası Müdürü Yarbay Sabah Kerküklü’nün cuma namazı çıkışında öldürülmesinin bunun en somut örneği olduğunu belirtti.

KERKÜK- ABD’nin Irak’a özgürlük operasyonu adı altında Mart 2003’te başlattığı Saddam Hüseyin’i yönetimden uzaklaştırmayı hedefleyen operasyonu, başarıya ulaştı. Ancak Saddam’ın devrilmesinden sonra yaşanan ve ardı arkası kesilmeyen olaylar, özellikle Irak’ın kuzeyinde Kürt peşmergelerin ekmeğine yağ sürdü. Süleymaniye, Musul ve Kerkük’teki Türkmen yerleşim bölgelerinde aralıksız yaşanan olaylar, son günlerde iyice arttı ve Türkmenlere uygulanan şiddet ve baskılar ayyuka çıktı. ABD operasyonunun hemen ardından asayişin sağlanması ve silahlı çatışmalara son verilmesi amacıyla Türkmen ve Araplar’ın silahlarının toplanması ile başlayan olaylar bu günlerde had safhaya ulaştı. Süleymaniye, Musul ve Kerkük’te bulunduğumuz süre içinde, bu bölgelerde Türkmenlere uygulanan dayanılmaz baskıyı, çok zor şartlar altında bölgeye gidebilen sınırlı sayıdaki basın mensupları gibi biz de müşahede ettik. Irak’ta Saddam rejiminin devrildiği Nisan 2003’ten sonra Türkmenlere karşı uygulanan politikalar, bugün açıkça şiddete dönüştü. Kuzey Irak’ta bir Kürt devleti kurulması planlarının yapıldığı ve bu durumun her fırsatta gündeme getirildiği şu günlerde, potansiyel tehlike olarak görülen bazı Türkmen ve Arapların, güvenlik ve asayiş uygulaması gerekçe gösterilerek, silahlı Kürt gruplar tarafından ev ve işyerleri basılarak toplanmaları, Süleymaniye ve Erbil’e götürülmeleri halkı endişelendiriyor.

Bir de teşkilat kurmuşlar!
Kendilerini “Kürdistan İstihbarat Ajansı” mensubu olarak adlandıran silahlı kişilerin bu güne kadar Kerkük, Erbil, Musul, Talefer ve Süleymaniye’den gözaltına aldıkları 700’den fazla Türkmen vatandaşı ellerinde bulundurdukları belirtiliyor. Türkmenler ise sebepsiz yere gözaltına alınan ve akıbetleri belli olmayan kişilerin Talabani’nin üssü konumundaki Süleymaniye ile Barzani’nin üssü konumundaki Erbil’e götürülmesinin, tehlikenin boyutlarını gözler önüne serdiğini kaydediyor.

İzzettin Kerkük: Roller değişti
Kerkük Vakfı Başkanı Genel Başkanı İzzettin Kerkük, Kürtlerin Kerkük’ü ve bölgede Türklerin bulunduğu şehirleri tamamen ele geçirdiklerini belirterek, “Kürtler Kuzey Irak’ta istediklerini yapıyorlar” dedi. Yaşanan hadiseleri endişe ve acı içinde izlediklerini kaydeden İzzettin Kerkük, şehirlerin mukadderatının Kürtlere bırakıldığını ve onların da peyderpey şehirleri ele geçirdiklerini söyledi. “Saddam zulmü Kürtler tarafından aynen tekrarlanıyor” diyen İzzettin Kerkük, sözlerini şöyle sürdürdü; “Maalesef roller değişti. Saddam’ın bir zamanlar yaptığını şimdi Kürtler yapıyor. ABD bu anormal duruma son vermeli, bunları oradan çıkarmalı. Şehir Kürtlere değil, gerçek sahibi olan Türkmenlere bıakılmalı. Astıkları astık kestikleri kestik. Nisan 2003’ten sonra Türkmenlerden güvenlik gerekçesiyle silahlar alındı. Fakat Kürtler silahlandırıldı. Şimdi Türkmenler nefsi müdafaa bile yapamıyorlar”
Türkmenlerin ve Arapların tutuklanmalarını önceden hazırlanan bir senaryonun parçası olarak tanımlayan İzzettin Kerkük, amacın başta Kerkük olmak üzere Türkmen ve Arapların bulunduğu şehirlerin Kürtlerin idaresine geçirilmesi olduğunu iddia etti.

Reklam yapıyorlar
Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Kemal Beyatlı da Türkmenlere ve Araplara yönelik tutuklamaların yeni olmadığını söyledi. Beyatlı, “Bir Amerikan gazetesinde yayınlanan haberlerden sonra bu kadar yoğun tepki verilmesi manidardır. Aslında bu bir çapulcu örgütün resmileştirilmesidir. Bu haberler, “Kürt İstihbarat Ajansı” olarak adlandırılan yasadışı bir kuvvetin reklamına yöneliktir” dedi. Talabani’nin cumhurbaşkanı olması, Barzani’nin Irak Kürdistanı’nın başına tayin edilmesinin ardından Irak Kürdistan İstihbarat Teşkilatı’nın kurulmasının çok anlamlı olduğunu anlatan Beyatlı açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Kendi çaplarında kurdukları bir devletin bekası için ne gerekiyorsa onu yapıyorlar. Bu teşkilat da onun ürünüdür. ‘Kimse bizimle boy ölçüşmesin bizim de kendi gücümüz var’ mesajını veriyorlar. Bu olayların alenen yapılması bir reklam ve gözdağıdır. Bu haberler de durumu özetlemekten çok adı geçen teşkilatın gücüne güç katmaktadır.” Beyatlı bundan sonra Kuzey Irak’ta birçok insanın kim vurduya gideceğini iddia etti.

Zengin çocuklarını kaçırıyorlar
Türkmenlerin yaşadığı bölgelerde sokaklarda asayiş ve güvenlik uygulaması adı altında potansiyel tehlike olarak görülen kişilerin toplandığını ifade eden Beyatlı, son zamanlarda yaşanan bir tehlikeye de dikkat çekerek, “Zengin işadamlarının çocukları aynı şekilde götürülüyor ve ailelerden 150 bin dolardan 500 bin dolara kadar fidye isteniyor” dedi. Beyatlı son olarak, “Irak Meclis Başkanı, Erbil’i ziyaret ediyor Kürdistan bayrağı açılıyor, Talabani ziyaret ediyor yine aynı şekilde Kürdistan bayrağı açılıyor. Acaba Talabani nerenin cumhurbaşkanı diye sormak gerekmez mi?. Bütün bunlar gelecekte kurulması planlanan Kürdistan devletinin altyapı çalışmalarıdır.

Türkmenleri Kerkük’ten çıkarmak istiyorlar

Kerkük Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Erciyes Üniversitesi Nevşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahir Nakip, ise “Kürtler, özellikle Türkmenleri Kerkük’ten çıkarmak istiyor” dedi. Prof. Dr. Nakip, uzun süreden beri Kürtlerin, Kerkük’te Türkmen ve özellikle de Sünni Araplara yönelik sindirme politikası yürüttüğünü belirterek, şunları kaydetti; “Kerkük’te bir problem varsa, bu problem, Kerkük’teki yetkililere iletilmeli. Kerkük’te tutuklanan Türkmen ve Araplar, buradaki hapishanelerden alınarak Süleymaniye ve Erbil’deki hapishanelere götürülüyor. Buralarda işkence yapılıyor. Bu yıldırma politikasıdır. Biz bu konunun takipçisiyiz. Bu uygulamada Türkmen ve Araplar mağdur oluyor, Araplardan da özelikle Sünni olanlar.”

Saatçi: Kimse hesap sormuyor
Kuzey Irak’ta yaşanan olaylarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Kerkük Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Suphi Saatçi, tutuklanan Türkmenlerin Süleymaniye ve Erbil’e götürülmesinin anlamlı olduğunu söyledi. Prof. Dr. Saatçi, Irak’taki yönetimin ulusal sınırlar içerisinde söz sahibi olması gerektiğini belirterek “Ancak Kürtler ne Caferi, ne de merkezi hükümeti tanıyorlar. Onlar ayrı bir yönetim gibi davranıyorlar. İstedikleri insanı istedikleri şekilde muameleye tabi tutuyorlar. İnsanları keyfi olarak tutuklayıp aylarca işkence yapıyorlar. Tutuklananlar arasında Türklerde var. Ama kimse bunlardan hesap sormuyor.” diye konuştu.

ABD: Endişeliyiz
ABD Dışişleri Bakanlığı, önceki gün Washington Post gazetesinin “Kürt güçlerinin Kerkük’teki Türkmenleri hapse attığı” haberiyle ilgili iddia ve raporlardan haberdar olduklarını ve bundan büyük endişe duyduklarını açıkladı. Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Sean Mccormack, Irak’ın kuzeyinde Türkmenlerle Araplara yönelik tutuklamalar ve gözaltılar konusunda inandırıcı ve ciddi haberler elde ettiklerini kaydetti. “Bu iddialar ve bilgilerle ilgili endişemizi gerekli makamlara ilettik” diyen sözcü, olaylarla ilgili olarak Kürtleri resmen suçlamadı. Ancak dışişlerinden üst düzey bir yetkili, bütün bu yaşananlarda sorumluluğun Kürtlerde olduğunu açıkladı. Mccormack, bu eylemlere ABD askerlerinin karıştığı yolundaki bilgileri kesin bir dille yalanlayarak, “Benim elimdeki bilgilere göre, koalisyon güçleri bu olaylara karışmamış” dedi.

Dışişleri Bakanlığı: Ciddiyetle izliyoruz
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Namık Tan Irak’taki olaylarla ilgili olarak kendisine yöneltilen “Washington Post gazetesinin internet sitesinde dün, Iraklı Kürt grupların son dönemde yüzlerce Arap ve Türkmen’i Kerkük’ten Erbil ve Süleymaniye’ye kaçırdıkları ve tutuklu olarak alıkoydukları yönünde ABD Dışişleri kaynaklarına dayandığı belirtilen bir iddia” üzerine, “Sözkonusu iddia tarafımızdan ciddiyet ve kararlılıkla izlenmekte olup, ABD ile Irak makamları nezdinde gerekli araştırma yapılmaktadır” dedi.

Talabani’nin sözcüsü de açıkladı
Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’nin Türkmenlerden sorumlu müsteşarı Muzaffer Arslan, Iraklı Kürtlerin Kerkük’te son aylarda yüzlerce Türkmen ve Arabı tutukladığı haberlerini doğruladı. Irak’taki Türkmenler ise, Kerkük’te Kürtlerin Türkmenleri tutukladığı ve işkence yaptığı iddiaları ile ilgili olarak ABD güçlerini suçladı. Türkmeneli Partisi Başkan Yardımcısı Ali Mehdi, “ABD, Kürtlerden hesap sormuyor” dedi. Mehdi, “Irak’ta şu an yasa yok, bize karşı sinsi bir politika uygulanıyor” diye konuştu.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
PusaT_KurT
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Jun 10, 2005
İletiler: 162
Şehir: Görele/Giresun

İletiTarih: Cum Haz 17, 2005 9:31 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

KARDEŞ EDİLSİNDE,BAŞIMIZDAKİLERİ BİR AVRUPA SEVDASI ALMIŞ GİDİYOR,KERKÜĞÜ GÖRDÜKLERİMİ VAR?

ORDUMUZ NİYE BİRŞEY DEMİYOR BEN ONU ANLAMIYORUM?
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kaan_kahraman
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Dec 26, 2004
İletiler: 97
Şehir: TÜRKİYE UŞAK

İletiTarih: Cum Haz 17, 2005 11:35 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

TÜRK ORDUSU HER DÖNEMDE GELECEĞİ GÖRMÜŞ VE KİMSEYİ HİÇ BİR DEVLETİ UMURSAMAMIŞTIR.ORDUMUZ HERŞEYİN EN DOĞRUSUNU BİLİR.BUGÜN KERKÜĞE GİRMİYORSAK BUNUN BİR SEBEBİ VE AÇIKLAMASI MUTLAKA VARDIR.SAYGILAR... TANRI TÜRK'ü KORUSUN VE YÜCELTSİN !!!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
9isikmilitani
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Jun 14, 2005
İletiler: 23
Şehir: Fransa

İletiTarih: Cum Haz 17, 2005 11:54 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kuzey Irakta zaten çok sayida askerimiz ve ajanimiz bulunmakta.
Ordunun Kerkuk konusunda ses çikartmamasinin sebebini bilemeyiz,ama elbette bir bildigi vardir!!!

______________________

"kahramanlik ne yalniz bir yukselis demektir
ne de yildizlar gibi parlayip sonmektir
olmezligi dusunmek bosuna bir emektir
kahramanlik;saldirip birdaha donmemeketir
"
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
kerkuk_turk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Aug 06, 2004
İletiler: 855

İletiTarih: Cum Haz 17, 2005 12:06 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ordu asker iceriye asker sokmasada olur, bir iki ordu birligini sinira dogru kaydirsin ve hazir ol durumuna gecsin, boyle olmak lazim ki ordaki pesmergelerin gozu korksun, bir goz korkutmak lazim, bos laflara kimse kanmiyor. boyle yapilmasi lazim ki Turkiye nin kararliligi gorulsun ve Turkiye den korkulsun yoksa sadece siz ve biz Turk ordusunun guclu oldugunu konusuruz. ve onlar yapacaklarini yaparlar kimseden korkmadan, yarin kurdistanida resmen ilan ederler! bakalim onda ne olacak.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Apr 08, 2005
İletiler: 869
Şehir: türkiye

İletiTarih: Cum Haz 17, 2005 1:35 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

her zaman söylüyorum yine söylüyorum.ordu gerekmedikçe konuşmaz.konuşursada üstüne söz söylenmez.son söz olur.ve gereken yapılır.işte o zaman kimse müdahale edemez TSK YE...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
koc_zafer66
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: May 25, 2005
İletiler: 32
Şehir: TÜRKİYE

İletiTarih: Cum Haz 17, 2005 7:13 pm    ileti konusu: TÜRK ELİ KERKÜR PEŞMERGE ELİNDEN KURTULMALI Alıntıyla Cevap Gönder

BİZ GENÇ ÜLKÜCÜLERE SİLAH VERİN GİDELİM KERKÜKÜ KURTALIM
DESİN Kİ SAYIN BAŞKANIM VE MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ ÜLKÜCÜLER HAREKETE GEÇSİN BİZDE GEÇELİM ÇÜNKÜ ONALRIN HERGÜN ACI ÇEKMESİ BENİ DELİRTİYOR
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
38asa
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: May 17, 2005
İletiler: 11
Şehir: türkiye

İletiTarih: Cum Haz 17, 2005 8:42 pm    ileti konusu: KÜRTLER Alıntıyla Cevap Gönder

BUNLARA BU CESARETİ VERN TARİHİ BELLİ OLMAYAN AMERİKADIR AMERIKA.BU İTLERE BİZİM ŞANLI ORDUMUZUN ARTIK OPERASYON DÜZENLEMEZSE BUNLAR DAHA DA KUDURACAKLAR.

HÜKÜMET AB İSTEMİYOR DİYE OPERASYONA İZİN VERMİYORMUŞ ÇÜNKÜ ONLARIN DÜÜNCESİ SATEN BELLİ DEĞİL Mİ?
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
CeMu_1925
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Jun 12, 2005
İletiler: 24
Şehir: türkiye-bulgaristan

İletiTarih: Cum Haz 17, 2005 9:03 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BIR GECE ANSIZIN GELEBILIRIZ...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
9isikmilitani
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Jun 14, 2005
İletiler: 23
Şehir: Fransa

İletiTarih: Cum Haz 17, 2005 10:16 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BOZKURTLAR KERKÜKTE GOREV BEKLIYOR!!!!!!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
DOLGAN
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Mar 24, 2005
İletiler: 135

İletiTarih: Cmt Haz 18, 2005 12:55 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ordu ya da kuvvet kaydırmaya gerek yok arkadaşlar şu anda orada sayısını tahmin edemeyeceğiniz büyüklükte komando birlikleri zaten Bahar Temizliği yapıyorlar. Diğer arkadaşın dediği de doğrudur sınır ötesinde de önemli ölçüde kuvvetimiz mevcuttur.

Tek yapılması gereken şey ise Ordumuzun uygun anı uygun zemini beklemesi, daha sonra ise gerekirse hükümet falan dinlemeden icraatini gerçekleştirmesidir.

Saygılar
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Apr 08, 2005
İletiler: 869
Şehir: türkiye

İletiTarih: Cmt Haz 18, 2005 1:31 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

eğer kardeşlerimizi kurtarma ihalesi bize kalırsa elbette bunu gururla yaparız.şu anda bundan eminim.gizli servislerimiz o iş üstünde calışıyorlar.o bölgede sivil askerlerimiz var.onlar yapamadımı ki bu biraz imkansız geliyor bana.işte o zaman devlet her zamanki gibi ülkücülere başvurur.çünkü bilir ülkücünün vatanı için Türkler için yapamayacagı şey yoktur.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kerkuk_turk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Aug 06, 2004
İletiler: 855

İletiTarih: Pzr Haz 19, 2005 7:45 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dolgan kardes, kirakta senin dedigin kadar cok sayida asker yoktur, belki 1500 civarinda vardir.
birkac ay once Turkiye 1-2 bin civarinda askerini cekti. (abd den, ab'den ve barzaninin itirazlari sonuc verdi)
Bu sayidaki asker zaten abd ile hareket edebiliyor, bize karsi bir ise yaradilarmi simdiye kadar?
kurtler hala telaferi basip, turkmen genclerini hapislere atiyorlar! habur sinir kapisindan yuzlerce turkmeni tutup hapse atiyorlar, turk gazete ve dergilerin sokulmasina engel oluyorlar.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1