Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Türk-Kürt = TÜRK
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27, 28, 29  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 5. sayfa (Toplam 29 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  

Aşağıdaki yazının içeriğine katılıyor musunuz? (lütfen ilk önce okuyunuz)
Evet
60%
 60%  [ 90 ]
Hayır
30%
 30%  [ 46 ]
Kısmen
9%
 9%  [ 14 ]
Toplam Oylar : 150

Yazar İleti
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Apr 14, 2005
İletiler: 277

İletiTarih: Pzr Tem 03, 2005 8:17 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bazı ülküdaşlar MHP içindeki kürtlerin Türklük için çalıştığını söylüyorlar. Hiç sanmıyorum. MHP içindeki kürtlerin yanında kürtlere karşı en ufak bir eleştiri dahi yapılamıyor. Çünkü hemen bozulup itiraz ediyorlar. Yani kan çekiyor.

Ayrıca kürtlerin çıkarı nerdeyse kürtler o partiye oy verir. MHP den aday olan aşiret ağaları yokmu? Var. Olduğu için MHP de kürtler var. Ayrıca MHP ve ülkücülük kavramlarını kullanarak mafyalaşan kürtlerde var içimizde.

Bakın aşağıdaki sözleri DEHAP il başkanı değil MHP il başkanı söylemiştir. Bu adamın DEHAP'lıdan farkı ne? DEHAP'lılar gibi, solcular gibi devleti suçluyor.. işte sözleri..

"Ben de bir aşiretin çocuğuyum. Bir insan eğer ülkücü ise Türk olması gerekmiyor. Önemli olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmasıdır.

Benim ailemde hiç Türk yok. Annem Zaza, Babam Kürt asıllı olduğu için Türkçe'yi 15 yaşında Diyarbakır'da öğrendim. Ailemde hiç Türk olmaması beni gocundurmadı.

Eğer bölgemizin Kürt asıllı vatandaşları dağa çıkıyorsa ve çeşitli vaatlere inanıp dağa çıkıyorsa bunun sebeplerinden biri de yıllardır bu bölgeyi ihmal eden devlettir."
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
sevgihan
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Feb 03, 2005
İletiler: 226
Şehir: Turkiye - Konya ve Corum

İletiTarih: Pzr Tem 03, 2005 8:55 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ALP-TUR,

Merak ediyorum, bu sozleri soyluyenin ismi nedir, ve sen hangi kaynaktan buldun?

Devlet ihmal meselesine gelince - bazi konular vardir, ihmal olarak yorumlanabilir, bazi durumlarda da devletin hic sucu yok, fakat bir turlu iste bolgeyi kalkindiramiyoruz...o yuzden zaten GAP cok onemlidir.

Ihmal olarak yorumlanabilecek bir ornek olarak gecmisteki Hakkari depremini vereyim. Bir kac ay once, Indonezya'da Tsunami oldugu sirada, bizim Hakkari'de deprem olmus. Fakat Basbakan Erdogan Hakkari depremi oldugu hemen sonra, Indonezya'ya gidip, oraya 1000 koy insaat etmek icin para vaat etmis. Bir kez dahi Hakkari'yi bile ziyaret etmedi. Depremden kac ay gecmis...daha dun okudugum haber de "evlerini kaybetmis insanlar icin gecici evler insaat yeni baslamis" yaziliyordu. Yani, deprem yardimi epey yavas gelmis, Basbakan'da baska bir ulkeye 1000 koy insaat etmekten soz ediyor...iste bunlardan dolayi Hakkarililer "ihmal edildiklerinden" shikayet etmeye baslamislardi...

Ayrica, bazi "ihmaller" de Ankara'dan dolayi degil, Belediye Baskanlarindan dolayi. Ornegin, Batman'daki "Koye Donus Projesi" icin koylerine gonderilen insanlar, koylerine gittikleri zaman bir kac tas yigin buluyorlar, hayvanlarin yasadiklari beter sartlarda yasiyorlar. Fakat Proje'ye gore, koyluler geri gonderilmeden once, ilk once evlerin yeniden yapilmasi gerekliydi. Peki konutlari insaat etmeden koyluleri gonderen kimlerdi? Batman Dehap Belediyesi...Peki, neden devletin ayirt ettigi parayi harcayip, insanlik geregini yerine getirmediler? Tabi o sorunun cevabini bilemeyiz, ama emin olun, DEHAP Belediyesi "Ankara para gondermedi" diyerek koylulere yalan soylemislerdir...

Iste meydani bos birakinca boyle yalanlar dolasir etrafta, saf halk'ta bu sefer yanlis kisileri suclar. O yuzden meydani bos birakmamiz lazim, ozellikle Guneydogu'da. Bazi seyleri DEHAP kasitli bir sekilde bile yapiyor olabilir halki devlete karsi kistirtmak icin...

Tatvan.Net sitesi PKKli zihniyette insanlar tarafindan yonetiliyor. Orada da bazi kisiler saglik hizmetlerin yetersizliginden shikayet ediyorlardi. Ben notum da dedim ki, "PKK butun doktorlari ogretmenleri oldumusler, tabiki artik kimse isteyerek bolgeye gitmiyor." Cevap olarak, PKKyi soyle savundular, "Oldurulen doktorlar halka hizmet vermiyorlarmis, insanlari tedavi etmek yerine "gidin Apo tedavi" etsin diyorlarmis, dolayisiyla hak etmisler." Bir baska kisi de, "devletin bizim cocuklarimizi tuvalette dogurmamizi bekledigini" yazmisti. Yani farz edin bir DEHAPli gitse, doktorlar hakkinda boyle yalanlari butun koylulere anlatsa..."Doktorler neymis efendim tedavi etmek istmiyorlar seni cunku Kurtsun...gidin bebeginizi tuvalette dogurun demisler" ... Boyle bir yalan elbette halki devlete karsi kiskirtir... Zaten bu sekilde bu serefsizler oy topluyorlar...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Bedii
Özel Üye
Özel Üye



Kayıt: Aug 22, 2003
İletiler: 119

İletiTarih: Pzr Tem 03, 2005 11:12 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

"Ötukenyürekli" Yürektaşım;

Tespitiniz doğrudur.... Her Türk Milliyetçisi için hassas olan bir konuya(Türk-Kürt) böylesine aklıselim yaklaştığınız için, size teşekkür etmek istiyorum.
Dini, Milleti, Vatanı, Devleti, Kültürü..bir olanlar insanlar elbette ki kardeştirler!
Bizim meselemiz, Türk'ü Türk yapan değerlere karşı olan insanlarladır. Bir diğer ifadeyle, Türk Milletinin birliğine, dirliğine, Vatanın, Milletin ve Devletin bölünmez bütünlüğüne karşı olan(ırkı ne olursa olsun)insanlarla sonsuza kadar mücadelemiz tabii ki devam edecektir!

Önemli Olan Mensubiyet Şuurudur

Bu din, bu Vatan, bu Millet, bu Devlet benim diyen ve bu kutsal nizam ve kavramları yaşayan ve bunların var olması için çalışan herkes Türk’tür!( ırkı ne olursa olsun...)
1980 öncesi, onlarca Kürt asıllı şehit Ülküdaşımız olmuştur. Onlardan üç-beşini biz kendi ellerimizle (İstanbul Kartal'da ) kara toprağın bağrına bırakmışızdır.(Cümle şehitlerimizin pek aziz ve pek mübarek ruhları şad olsun!)

Niçin Hakaret?

Biz, bir Ülkücü olarak, bu ve benzeri meseleleri tartışırken çok daha fazla dikkatli ve rikkatli hareket etmek zorunda olduğumuzu düşünüyoruz.
Değerli dostlar, şartlar ne olursa olsun, muhatabımız kim olursa olsun, tartışırken asla hakaret ihtiva eden sözler kullanmamalıyız! Dava adamı, hiçbir zaman buna ihtiyaç duymamalıdır!
Bir de istirhamızdır: Birbirimizi tahrik etmeyelim. Bunun için de çok iyi bilmediğimiz konularda fikir yürütmeyelim ve iddialı davranmayalım. Hele hele sosyal kavramları tartışırken sözlerimizin sonuna “ünlem” koymayalım. Yani İlla böyledir; Asla öyle değildir! demekten kaçınalım. Çünkü sosyal muhtevalı konularda doğru bir değildir.
Bir insanın her konuda haklı olması da mümkün değildir.Bu itibarla (affedersiniz) her mevzuda maydanoz olmaya da gerek yok!

Ne Konuşmak Ses Çıkarmaktır ve ne de Tartışmak Hakaret Etmektir!

Burada, “bozkurt.net’in Ülkücü beyinlere ve Ülkücü yüreklere sunduğu bu mekanda; beynini ve ruhunu sergileyen herkes çok iyi bilir ki; konuşmak ve tartışmak için yeterli iç(beyin ve yürek) sermayesi olan insan muhatabını incitecek herhangi bir söz asla kullanmaz! O, övgünün fazlasına ve sövgüsünün ise her türlüsüne şiddetle karşıdır.Çünkü cahilleler (Not:Cahil: beyni boş, kalbi boş ve niyeti sakat insan demektir) yapar bunu..Onlar yani cahil insanlar,YA ÖVERLER VEYA SÖVERLER....İsteseler de üçüncüsünü yapamazlar! Az evvel ifade edildiği gibi, üçüncüsünü uygulamak için; fikren, ruhen (ve hatta bedenen) “SAĞLAM” olmak lazım.
Çok şükür, biz Türk Ülkücüleri olarak bu konuda herhangi bir sıkıntımız söz konusu değildir.Çünkü dengeli beslenmişizdir. Ekseriyetimizin sağlık problemleri de yoktur. Her birimiz hayatımızın baharını yaşamaktayız.... Çünkü genç insanlarız! Genç insanlar(fizikleri ve buna bağlı olarak da sinirleri sağlam olanlar) kolay kolay kızmazlar. Bu konuta talihsiz olan insanlar, yaşını başını almış kimselerdir.
O halde konuşalım...
Mutlaka tartışalım...
Ancak tartışmak savaşmak değildir...
Beyinler ve yürekler arası alış-veriş yapmaktır
İç(ruh)hazinemizi avuç avuç dağıtmaktır.
Bunu “fıtrata uygun” olarak yapan bütün Ülküdaşlarımıza bizden selam olsun!

Cenab-ı Mevla , hepimizin her iki cihanda yar ve yardımcısı olsun(Amin!..).
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Hakan_Kurt
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Jul 03, 2005
İletiler: 46

İletiTarih: Pts Tem 04, 2005 2:02 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

otukenyürekli demiş ki:
Ben Türk doğdum ve Türk öleceğim.Ve Yüzbinlerde böyle olacak.Ama Kürt doğan insanada Sen Kürt doğdun diyemezsin ki . . . pkk ve benzeri örgütte faaliyette bulunanlara gelince,defalarca yazdık: Onların dinle imanla kürtlükle milliyetçilikle zaten ilgisi yoktur.Bu ayrımı yapmak bize fayda verir. . .vermeyede mecburdur.


Tebitinize katılıyorum. Bu konu ile ilgi bir çok arkadaşın yarası vardır kabul ediyorum.

pkk dan dolayı şehid olup ilçemize gelen şehidi ve ailesi hiç gözümün önünden gitmez.

Ama cenazeye ilk iştirak edenler arasında bir kürt aileside vardı. Yakıdan tanıdığım için söyleyebilirim. 4 çocuğun hiçbiri Türkçe dışıdan bir dil bilmiyordu. Ve sonderece ülkesine ve milletine bağlı insanlardı. Şimdi böyle insanları dışlamak bence bize hiçbir şey kazandırmaz.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
cemersever
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: May 01, 2005
İletiler: 224
Şehir: TÜRKİYE

İletiTarih: Pts Tem 04, 2005 10:49 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

PusaT_KurT demiş ki:
NEDENSE BU KARDEŞLİKLER HEP TÜRK'üN ÜSTÜNE KURULUYOR.HEP TÜRK-KÜRT,TÜRK-ERMENİ,TÜRK-RUM CART CURT...VE NEDENSE HEP TÜRKLER ZARARLI ÇIKIYOR BU OLAYDAN.BİR TEK KARIMIZ YOK BU OLAYDAN.MADEM KÜRTLER BİZİM KARDEŞİMİZ.NİYE BİZİ VURUYORLAR.YA DA BİZİM ALNIMIZDA ENAYİ'Mİ YAZIYOR.HEP BİZ SÖRÜLÜYORUZ.ACIMA DUYGUSU ÇOK OLAN MİLLETİMİZ,HERKESE ACIYOR.SONRA DA FAYDA YERİNE ZARARINI ÇEKİYOR NE YAZIK Kİ...

ARTIK KARDEŞ AYAKLARINDAN GEÇELİM.BİZ KARDEŞ DEDİKÇE TEPEMİZE ÇIKTILAR.KAPKAÇ,HIRSIZLIK,TECAVÜZ KİM YAPIYOR BUNLARI,FRANSIZLAR MI?ESKİDEN BÜYÜK KENTLERDEKİ SUÇ ORANI NASILDI?ŞİMDİ NASIL ACABA?NEDEN BU YÜKSELİŞ.KİM YAPIYOR BU SUÇLARI?İTALYANLAR MI?

ARTIK BİRAZ GERÇEKCİ OLALIM.

TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK,KARDEŞİDE...

TTK VE C
cok doğru söylemişsin ülküdaş bırakalım bu laf oyunlarını ne kardeşliği yüzyıllardır kardeş bildiklerimiz bize en adi kahpelikleri yapmışlardır
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et YIM MSNM ICQ
tatvanbozkurt
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Apr 11, 2005
İletiler: 512
Şehir: ....

İletiTarih: Pts Tem 04, 2005 12:50 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

sevgihan demiş ki:
edebali80 demiş ki:
ŞEHİTLERİMİZ BU VATAN BÖLÜNMESİN DİYE CANLARINI FEDA ETTİ. ŞİMDİ BİZLER GÜNEY DOGUDA YAŞAYAN İNSANLARIN HEPSİNİ PKK LI OLARAK GÖRÜRSEK VATANI BÖLMEK İSTEYENLERDEN NE FARKIMIZ KALIR.ŞEHİTLERİMİZİN KEMİKLERİNİ SIZLATMAYALIM MİLLİYETCİLİK YAPIYORUZ DİYE VATANI BÖLMEYE ÇALIŞANLARIN EKMEGİNE YAG SÜRMEYELİM. VATANDA MİLLETTE BÜTÜNDÜR.LÜTFEN BÖLÜCÜ FİKİRLERİNİZİ KENDİNİZE SAKLAYIN.


Dogru. Dun uye oldugum bir iletisim listesinden bu mesaj geldi:


From: terkanrftl <terkanrftl@mynet.com>
Subject: [milliyetci


Konu : türk kürt zaza alevi sünni azeri kazak kırgız özbek türkmen kardeş bizi bölen kalleştir.

BEN DİYARBAKIR TERKANLIYIM KÜRDÜM.TÜRKİYE İÇİN KANIMDA CANIMDA FEDA OLSUN.

TÜRKİYE 73 MİLYON NÜFUSUYLA DÜNYANIN 15.EN BÜYÜK ÜLKESİDİR.
TÜRKİYE DÜNYANIN EN BÜYÜK 18. EKONOMİSİDİR.

TÜRKİYE AZERBAYCAN KAZAKİSTAN KIRGIZİSTAN ÖZBEKİSTAN VE TÜRKMENİSTAN İLE
SİYASİ VE EKONOMİK OLARAK BİRLİK KURARSA DÜNYADA İLK 5 ÜLKE ARASINA GİRER.

ULUSÇA TÜM GÜCÜMÜZÜ VE HEYECANIMIZI BU HEDEFE YÖNELTMELİYİZ.

YERLİ MALI KULLANMALIYIZ. ZORDA KALIRSAK JAPON KORE TAYVAN OLABİLİR.AMA
ASLA ABD VE AB MALI ALMAMALIYIZ.

BİJİ TÜRKİYE

-


Sevgihan kardeşim biji Türkiye ne demek "biji" kürtçe bi kelime ve biz Türk'üz onun yerine "deyin" yazsaydın keşke
Bir baska ilgili haber de:
http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haberler/ 2005/Haziran/18/Haber_69195.aspx
"Diyarbakir'da Milliyetcilik yapmak sereftir"
Haber'de MHP Diyarbakir Il Baskani Arzakci soyle konustu:
"Benim babam Zaza, annem Kurttur. Bana gore bu ulkede Kurt sorunu yoktur. Dis ulkelerin sorunu vardir. Onun icin tabiki Diyarbakir'da ulkucu olmak zordur."
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM YIM MSNM
tatvanbozkurt
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Apr 11, 2005
İletiler: 512
Şehir: ....

İletiTarih: Pts Tem 04, 2005 12:51 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben Tatvanlıyım evet tatvan.net'i yönetenler pkk lılar Allah belalarını versin. başka da bişey demiyorum
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM YIM MSNM
kerkuk_turk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Aug 06, 2004
İletiler: 855

İletiTarih: Pts Tem 04, 2005 12:58 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Turke Turk'ten baska dost yoktur.
her kim kendini Turk sayarsa Turk tur.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Kibris74
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Jul 02, 2005
İletiler: 150
Şehir: K.K.T.C

İletiTarih: Pts Tem 04, 2005 2:17 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:

bakiyorum pusat uyari aldin!

beni 2 defa kapdirdilar?mi
alp tur sana cevap ya türk t.c vatandasisin
ya da türk degil ve tc vatandasi da!

Türkiye Türklerindir
asiretlerin degil!!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Kibris74
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Jul 02, 2005
İletiler: 150
Şehir: K.K.T.C

İletiTarih: Pts Tem 04, 2005 2:19 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

helal olsun tatvan beni seni onlardan zanetdim özur.
Tatvan ilk defa katiliyorum

pkkcilar var burada özelde bana sloganlar atanlar var.
ama isim demicem cünkü onlar hep bizim arasmizda olucak ve görsunler biz onlardan daha farkli oldumuzu

Alıntı:

Alp tur uyari son olsun!



herkes saygili olsun
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Apr 14, 2005
İletiler: 277

İletiTarih: Pts Tem 04, 2005 8:17 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

sevgihan demiş ki:
ALP-TUR,

Merak ediyorum, bu sozleri soyluyenin ismi nedir, ve sen hangi kaynaktan buldun?



Bu sözleri söyleyen kişi MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Abdullah Arzakçı'dır. Hani 1 ay önce Erman Toroğlu ile televizyonda tartışan bir kürt vardı ya? İşte o..

Bu sözler Milliyet Sabah Tercuman gibi bütün çok tirajlı gazetelerde yayınlandı. İnternette de kelimesi ile aratırsanız bulabilirsiniz belki.. Türkçü sitelerin forumlarındada olması lazım....
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
sevgihan
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Feb 03, 2005
İletiler: 226
Şehir: Turkiye - Konya ve Corum

İletiTarih: Pts Tem 04, 2005 11:03 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ALP-TUR, Bilgi icin tesekkur ederim. Arzakci'yi arastirirken internette soyle bir habere denk geldim. Ilginize sunuyorum...

-

'Diyarbakır'da 5 bin DEHAP'lı MHP'ye geçti' ne demek?


Dünden Bugüne Tercüman'ın (16 Mayıs) manşetten sonraki en büyük haberinin başlığı aynen şöyleydi: "5 bin DEHAP'lı MHP'ye geçti..."

Bize sorarsanız, Türk siyasi hayatında deprem etkisi yaratacak böyle bir yer değiştirmenin hakkı doğrudan manşet olmalıydı; doğruysa tabii...

Açık söyleyelim, biz başlığı görür görmez "var bu işte bir gazetecilik abartması" dedik. Haberi okumaya başlayıp da, üstelik bunun bütün Türkiye'de değil, tek bir şehirde (Diyarbakır) olduğunu öğrenince kararımız kesinleşti: Bu haberin doğru olması mümkün değildi! Diyarbakır'da kaç DEHAP üyesi var ki bunun 5 bini MHP'ye geçsin?

Haberin doğru olup olmadığını anlamak için başka kaynaklara müracaat etmemiz gerekmedi... Daha flaşta şu ibareyle karşılaştık:

"MHP Diyarbakır İl Başkanı Abdullah Arzakçı, aralarında DEHAP'lıların da bulunduğu 5 bin kişinin MHP'ye katıldığını söyledi..."

Haber, devam sayfasında "DEHAP'tan MHP'ye" başlığıyla sunulmuştu. Buradan da, DEHAP'lıların "dahi" kontenjanından "Beş bin yeni MHP'li" arasında sayıldığını öğrendik:

"Arzakçı, 'CHP, ANAP, DYP gibi partilerden partimize katılmalar oluyor. Geçmiş aylarda Diyarbakır'da MHP'ye toplam 5 bin kişi katıldı. Bu bölgede bu rakamlar rekordur. Bundan 10 yıl önce bunu kimseler rüyasında bile görseler inanmazdı. Ancak şimdi DEHAP'tan bile partimize katılmak isteyen insanlar, aşiretler var."

Haberi "anlatan" değil "okutan" başlık ekolünün sınır tanımaz örneklerinden biri olarak kaydedelim dedik... (A.G.)

Kaynak: http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/ 2005/mayis/19/kronikmedya.html
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
KURTBEYi
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Apr 22, 2005
İletiler: 16

İletiTarih: Sal Tem 05, 2005 8:50 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SİZLERE BİR SORU SORMAK İSTİYORUM.. PKK'NIN MARDİN, DİYARBAKIR, ŞIRNAK, HAKKARİ Vs.. KÖYLERİNE BASKIN YAPIPTA ÖLDÜRDÜĞÜ İNSANLARIN KİMLİĞİ NEDİR. ONLAR NE İÇİN ÖLDÜ NE İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ. EĞER KÜRTLERSE NEDEN VE KİMLER TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ. EĞER TÜRKLERSE KÜRTLER NERELERDE YAŞAR

SAYGILARIMLA..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
tatvanbozkurt
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Apr 11, 2005
İletiler: 512
Şehir: ....

İletiTarih: Sal Tem 05, 2005 9:38 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kibris onlardan olsatydım zaten buraya gelmezdim
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM YIM MSNM
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 5. sayfa (Toplam 29 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27, 28, 29  Sonraki »  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1