Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - KEŞKE ÖCALAN YAKALANMASAYDI DEDİRTEN İMRALI EMİRLERİ
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
funda3307
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Jul 20, 2004
İletiler: 712
Şehir: türkiye

İletiTarih: Cum Eyl 09, 2005 6:21 pm    ileti konusu: KEŞKE ÖCALAN YAKALANMASAYDI DEDİRTEN İMRALI EMİRLERİ Alıntıyla Cevap Gönder

DEVLETİN istihbarat ve güvenlik kurumları tarafından hazırlanan PKK Raporu, Türkiye’de son dönemlerde artış gösteren terör olaylarının arkasındaki projeye ışık tutuyor. Rapordaki gerçekler, yaşanan olayların arkasındaki aktörün, terörün İmralı’daki lideri olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

Rapordaki ifadeler, terör örgütü başının hâlâ örgütü nasıl rahatlıkla yönettiğini kanıtlıyor. Burada dikkat çeken husus şu; terör örgütü, cezaevindeki teröristbaşı tarafından avukatlar aracılığıyla yönetiliyor. Ne yazık ki, bu konuda bir adım da atılmıyor. Sokaktaki şiddet, dağdaki kan, yoldaki mayın, hep bu sözde hukuki ilişki sayesinde terör olarak hayatımıza giriyor. İşte bu rapordan çarpıcı başlıklar:

Teröristbaşı’nın avukatlarıyla yaptığı görüşmede, PKK / KONGRA Gel yapılanmasından ayrı bir sözde parti örgütüne ihtiyaç olduğu hususlarını belirttiği (Bu paragraf, bizim aklımıza doğrudan doğruya Demokratik Toplum Hareketi’ni getiriyor)
Zübeyir Aydar adlı teröristin; bölgedeki güçlerle ilgili herhangi bir sorununun olmadığı; ancak daha önce Osman Öcalan ve diğer teröristler tarafından ABD’lilerle yapılan görüşmelerin, bundan sonra kendileri tarafından devam ettirileceği, teröristbaşının son talimatına istinaden geçici bir hazırlık komitesi oluşturulmasına ağırlık verileceği yönünde açıklamalar yaptığı.

PKK’ya atama İmralı’dan

Rapordaki bilgiler, teröristbaşı’nın terör örgütünün başına bile atama yaptığını gösteriyor. Murat Karayılan adlı teröristin, Apo’nun talimatıyla örgütün başına getirildiği belirtiliyor. İşte o cümle:

“Terör örgütünün, teröristbaşı’nın talimatı sonrasında Geçici Yeniden Yapılandırma Komitesi’ni Murat Karayılan adlı teröristin liderliğinde oluşturduğu...”

Raporda, Irak Devlet Başkanı Celal Talabani’nin başkanlığını yürüttüğü IKYB ile PKK arasında ilişki olduğu da belirtiliyor. Terör örgütü PKK’nın Avrupa Kuzey Irak arasındaki geçişleri de Ürdün üzerinden sağlanıyor. Geçtiğimiz dönemde Kırmızı Bülten ile aranan Uzan Ailesi’nin de Ürdün’ü kullandığı biliniyordu. Ürdün, şimdi de terör örgütü üye ve yöneticilerinin Avrupa’dan Kuzey Irak’a transferlerinde kullandıkları ara istasyon konumuna geldi.

İmralı’ya not bile gidiyor

Rapor çarpıcı gerçeklerle dolu. Bugün PKK yandaşlarının sokaklarda başlattığı ve Türk-Kürt çatışmasına dönüştürülmek istenen eylemlerin talimatı da yine İmralı’dan... Rapordaki bir cümle bunun kanıtı:

“Her ilde Eylem Komitesi adı altında karar verme yetkisine sahip yapılanmalara gidilmesi ve bu komiteler altında 7-8 kişilik eylem gücü oluşturulması...”

Teröristbaşı o kadar rahat hareket ediyor ki, PKK militanları avukatlar aracılığı ile İmralı’ya not bile gönderebiliyor. Raporda, terör örgütü içindeki görüş ayrılıklarına dikkat çekildikten sonra şöyle deniliyor:

“Avrupa’da siyasi faaliyetlerden sorumlu Ali Rıza Altun adlı teröristin, Osman Öcalan’ın teröristbaşına gönderdiği notun, ciddi sonuçlar doğurabileceği gerekçesiyle teröristbaşına ulaştırılmamasını istemesine rağmen notun iletildiği...”

Görüldüğü üzere, yakalandığında, barışa hizmet edeceğini söyleyen ancak idamdan kurtulunca çark eden teröristbaşı, bu sıfatı sonuna kadar hak ettiğini göstermektedir. İmralı Mahkumu, barışa değil, etnik çatışmaya; huzura değil kavgaya, kana ve şiddete hizmet ettiğini göstermektedir. Hem son dönemde yaşanan eylemler hem de rapordaki tespitler bunun en canlı kanıtı değil mi ÜLKÜDAŞLARIM.....................
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Cum Eyl 09, 2005 7:01 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Böyle doğru bir tesbiti gündeme getirdiğin için teşekkür ederiz.
Kelimesi kelimesine doğrudur.Ve rte kalkmış"bu demokrasidir diyor"Bunu yadırgamıyorum.Bölücübaşı da ,rte de,bu işlerde parmağı olan herkes,ayni elden yönetilen figuranlardır.Öyle zamanda öyle insanlar değişik noktalarda bir araya getirildi ki,devlet; hem içeriden hem de dışarıdan saldırıya uğramıştır.
Şu anda devleti yöneten kadrolara baktığınızda,bunların zararlarının,en az bebek katili kadar olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz.Devletin tüm savunma refleksi felç edilmişdir.Bölücülere en büyük destek devletin zirvesinden geliyor.Türkiye Cumhuriyetinin tarihine bakın.Pkk kadar sınırlı bir bozguncunun,ülkenin başına bu kadar dert olduğu bir dönem göremezsiniz.Yoksa bunlar Tc için ne değer taşır?Bunların bir sivrisinek kadar hükmü olmamasına rağmen,devlet; zirveden ihanetlerle acziyete düşürülmüş,teslime doğru adım adım taşınmaktadır.Türkiye,sanki milyonlarca insan ayaklanmışcasına bir kaos içinde gösterilmektedir.Bu sadce rte nin suçu da değildir.Bu oyun 20 yıldır oynanıyor.Bütün bu işler,"ülke 20 sente muhtaç" lafıyla,kamuoyuna dayatılmaya başlandı.O gün bu gündür de devam ediyor.Devleti işgal altından kurtaramaz da başa milliyetçi bir hükümeti getiremezsek,bu işleri biteceğini kimse ummasın.Bu iş köpek avıyla bitmez.Bunun da yapılması gerekir.Ancak önce içimizi düzeltmemiz şart.Ben rte ye inanmıyorum ve güvenmiyorum.
Benim gibi düşünen milyonlarca insan var.Bu kadar tartışmalı,ne teknik,ne siyasi hiçbir bilgisi olmayan bir insanın o koltukta oturduğu her dakika,bu millet için büyük zarardır.
Şu yukarıda belirtilen ihanetlerin,çok daha ağırlarını yakın bir gelecekte göreceğiz.Şu an alıştırma dönemidir.2 Ekimdeki toplantıdan,rte ciddi şekilde rahatsız olmuştur.Zira o ülkücünün meydana çıkmasının ne demek olduğunu çok iyi biliyor ve korkuyor.Bu gün haberlerdeki sözleri ile bu korkusunu iyiden iyiye açığa vurmuştur.Ama korkunun ecele faydası yok.Bu ülkede insanlar bir günde bayramlık sadaret gömleklerini çıkarıp,idamlık gömleklerini giyerler.Rte Türk milletinin gücünün farkına vardığında,kendisi için çok geç olacaktır.Eşkiya başı mı?O kolay.Onu nasıl olsa bir gün birisi götürecek.Orada o tutuklu değil,koruma altındadır.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
adigek
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Aug 25, 2005
İletiler: 474

İletiTarih: Cum Eyl 09, 2005 7:43 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Soysuz basini tutuklamadik, hayat standartini yukseltik.Simdi yakalanma korkusu yok, bitli basi temiz.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
ulkucu_reis
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Jan 25, 2005
İletiler: 160

İletiTarih: Cmt Eyl 10, 2005 1:39 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu rezilliklerden, soysuzluktan ve aşağılık insanlardan utanıyorum. Adam kalkmış ta Avrupanın zirvesine Türkiye'yle savaşan bir devlet edasıyla rapor sunuyor. Üstelik bunu yapan yaşadığı devletin bir ilinde belediye başkanlığı yapan şerefsiz. Devletin ödeneğini pkk ya yatıran ve bunu açıkça ifade etmekten korkmayan pezevenk. Ve buna karşılık içişleri bakanının yaptığı ne: olayla ilgili inceleme başlatılıp başlatılmayacağına karar vermek için görev verilen müfettiş. Herşey ortada ulan dangalak. Adam münafıklıktan da çıkmış resmen kafirim diyor ve bunu da senin sırtından yapıyor. Bu mudur demokrasi, bu mudur insan hakları, nerde bu devlete vergi veren vatandaş, çalışan memur, kollayan asker. Daha ne sabrı. Hepinizin uyanma vakti gelmedi mi.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Kibris74
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Jul 02, 2005
İletiler: 150
Şehir: K.K.T.C

İletiTarih: Cmt Eyl 10, 2005 3:50 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu dünya bize göre degil

artik namususlar cogaldi
biz son kaleyiz
namus
seref
kardeslik
eski den ekmeni paylasirdik
simde ekmek caliniyor

Bu apo dahala yasiyor ve biz onu besliyoruz imralida
Sehit annalar siz vatan icin en kiymetli insani verdiniz size bu yapilan saygizlik icin utaniyorum ve size özur diliyorum
siz hergün kapi basinda beklersiniz ve aglarsiniz.
ben sizin acinizi hafifletmek icin caba göstercem.
imralida asker olursam inssallah yakinda apo yu ellerimle öldürürum
Annalar siz meleksiniz.

Kibris74
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
turan-neferi
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Jul 23, 2005
İletiler: 35
Şehir: TÜRKİYE

İletiTarih: Cmt Eyl 10, 2005 12:20 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ey şanlı Türk Milleti .
Ey Şanlı Türk Ordusu..
Ey cefakar vefakar yüreği vatan millet sevğisi dolu emniyet teşkilatının neferleri::
sizler ne diye dağ dağ mağra mağra bu hainlerin peşinde oldunuz; bu bekek katili bu şerefsiz satlık güruhun izlerini sürdünüz:
bunu mu bekiyordunuz;
Bu mu olaçaktı bu çakalı yakalayıp milletin önüne çıkartınca::
siz anlayabiliyormusunuz bu uygulamanın nedenlerini
siz anlayabiliyormusunuz !!!
bizler anlayamıyoruz:
bu haini beslemenin; haklı sebebini anlayamıyoruz:
bu şerefiz hainlerin ülkemize milletimize ; devletimize küfür etmesini anlayamıyoruz; küfür ettirilmesini anlayamıyoruz:: küfür etmesine müsade edilmesini anlayamıyoruz:
kimden korkup kimden çekiniyoruz:: anlamıyoruz:
kimlerin planının projesini uyguluyoruz biz anlayamıyoruz::
neden sustuğunuzu neden tepkisiz kaldığınız anlayamıyoruz;
bu ülke bizim; bu millet bizim bu topraklar bizim
bizim içimizden çıktınız ::
bizden farklı düşünmediğinizi biliyoruz:
biz kendimizi iyi tanıyoruz::
biz sizleride iyi tanıyoruz::
o halde neden kendimiz gibi davranmıyoruz biz bunu anlayamıyoruz::
biz biliyoruz ki
Hiç bir Türk evladı bu tavrı bu davranışı kabul etmiyor ve gereğinin ne zaman yapılacağını tepkiyle bekliyor:
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
funda3307
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Jul 20, 2004
İletiler: 712
Şehir: türkiye

İletiTarih: Cmt Eyl 10, 2005 6:34 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yiğit olanın lokması cana azıktır beyler
Kimse bana söylemesin buna yazıktır beyler
Soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler

Bunların soyu bozulmuş Türk'e düşman göbekten
Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten!

Kan istediniz canlardan bitmedi inadınız
Oğuz size yar olmadı budüz idi adınız
Senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz

Suyunuzu keseceğiz dağlardaki gölekten
Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten!


Dağlar, taşlar bu ovalar bilin ki Türk'ün yurdu
Aslımız insan neslidir Türk'e semboldür Kurd'u
Soyu ermeni olanlar nerden bilecek Kürd'ü

İhaneti seyreyleyin perdedeki delikten
Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten!

Alperenler şehadeti seslenirken çağrına
İbrahim'in dedikleri nişan oldu bağrına
Mehmetçik'ler şehit düştü bu vatanın uğruna

Vatan mı istediniz lan beşikteki bebekten?
Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten!

Başı bozuk yaylalarda bol keseden savurdun
Ne dinin var, ne imanın sen ne biçim gavurdun?
Hem korkaksın, hem zavallı zoru gördün kıvırdın!

Urgan bile dava eder boynundaki ilmekten!
Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten!

Aşık Sefai


Şiir Hakkında
"Birgün gerçekten hesap sorulacak..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
cengizhan_333
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Jun 01, 2004
İletiler: 472
Şehir: Türk´ün oldugu her yerden

İletiTarih: Cmt Eyl 10, 2005 7:44 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

şu köpek yakalanmasaydı daha iyi olurdu aslında .hiç olmazsa yakalayamıyoruzki cezasını verelim derdik ama köpegin elimizde olupta böyle krallar gibi yaşadıgını görmek insanın içini parçalıyor yaa
vallahi insanın aklına eline silahı alıp pkk ya katılması geliyor ama vatanımıza olan sevgimiz engel oluyor işte
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
tolgakaraca
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Sep 10, 2005
İletiler: 116
Şehir: TÜRKİYE

İletiTarih: Cmt Eyl 10, 2005 8:30 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bence yakalanması iyi oldu ama böyle olmaz.yakalanıp asılıp kahraman yapılacağına acı çeke çeke ölürdedik it.ama villa gibi evde sözüm ona hapis hayatı yaşıyor.senden benden iyi besliyolar piçi.orospu çocuğunu..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM YIM MSNM ICQ
Bozkurt_74
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Aug 27, 2005
İletiler: 17

İletiTarih: Cmt Eyl 10, 2005 11:58 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ÜLKÜDASLARIM biz hatayi en basta yaptik yaklandigi gün Ankarada veya baskla bi büyük sehirde APO denen pici baglaip ortaya koyacaktik herkeson eline de TAS sopa girisin PIC APO kalmazdi ama baimiz da bu kadar agrimazdi bence AMA gellleim sadete bizim korkaklar adama idam cezasi verip SARAYLARDA yasatmak akil almayacak bise ya nerde görülmüs böyle sey ABD ve AB dedigi icin biz bu PIC e istedigimizi nicin yapmicakmissiz hem AB kim AB diye birsey olmicak Türkiye icin simdik ALMANYA da secimler var 100% herkes emin ki CDU yani HIRSTIYAN demokratlar basa gelece ANGEL MERKEL ne dedi bu kadin AB yok Türkiye icin dedi ama ARKADAS misiz guyaaaaaaaaaaaa böle AB yi sik...


artik uyanalim herkesin pesinden degil kendi isimize bakalim dimi



SAYGILAR VE SEVGILER ÜLKÜDASLARIM
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
GencBozkurt2
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: May 27, 2005
İletiler: 17

İletiTarih: Pzr Eyl 11, 2005 11:41 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yedigi önünde yemedigi arkasinda IT soyunun!Benim Ülkemde Fakir sehit yakinlari ac gezerken Bizim serefsizlerimiz onu et,sütle besliyorlar!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Apr 08, 2005
İletiler: 869
Şehir: türkiye

İletiTarih: Pts Eyl 12, 2005 3:04 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

şu sıralarda aponun hiç rahat olduğunu sanmıyorum.daha öncede belirttiğim gibi apo bu dönemlerde rahatsız edildiği için dışarıyı karıştırma talimatı verdi.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
asil_kan
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Aug 15, 2005
İletiler: 120
Şehir: TR

İletiTarih: Pts Eyl 12, 2005 5:43 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

sözüm başbakan'a dır;

saygıdeğer başbakanımız erdoğan bey; abdullah öcalanın imralı palace hotel de rahat ağırlayamıyoruz.. bu da avrupada ki imajımızı zedeliyor!!!lütfen onu Türk halkının şefkatli kollarına bırakın.. biz onu en iyi şekilde misafir etmesini biliriz...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tolgakaraca
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Sep 10, 2005
İletiler: 116
Şehir: TÜRKİYE

İletiTarih: Pts Eyl 12, 2005 7:47 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

DİKKAT DİKKAT BİR SONDAKKA HABERİMİ SİZE BELİRTİYORUM.TECAK ONLİNE SİTESİNDE BİR SÜRE CASUSLUK YAPARAK SİZLERİ UYARMAYA BAŞLACAĞIM İLK UYARIMŞU:BİR GRUP PKK LI SİTEMİZİ TAKİP ETMEK VE TECAK A BİLGİ SIZDIRMAK İÇİN ÜYE OLACAĞINI DUYDUM.ADAMIN PKK(TECAKTAKİ ADINI VERİYORUM(SERBESTİ)LÜTFEN BUNA BENZER NİCK LERE DİKKAT EDİN.BENİM RİCAMDIR.PAROVAKASYON İÇİN GELECEKTİR BU KİŞİ EĞER BU PRAVAKASYONA KAPILIRSANIZ ÇOK BİLGİ TOPLAYACAKLARINDAN VE HADDİNİ AŞARAK SİTEYE VE HADDA ÜLKÜCÜ HAREKETE ZARAR VEREBİLİR BU YAZIMI MUTLAKA OKUYUN VE OKUTUN!!!!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM YIM MSNM ICQ
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1