Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - KUR’AN İncilleştiriliyor
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
selo52
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Mar 22, 2005
İletiler: 227
Şehir: İstanbul

İletiTarih: Cmt Şub 18, 2006 11:06 pm    ileti konusu: KUR’AN İncilleştiriliyor Alıntıyla Cevap Gönder



KUR’AN İncilleştiriliyor


Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden Prof.Suat Yıldırım’ın Kur’an mealine Tevrat ve İncil’den bölümler eklediği ortaya çıktı...


Skandal, usta gazeteci Hulki Cevizoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Ceviz Kabuğu programında ortaya çıktı. Hulki Cevizoğlu’nun konuklarından, “Dinlerarası Diyalog İhaneti” kitabının yazarı Prof.Dr.Yümni Sezen, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Suat Yıldırım’ın içine Tevrat ve İncil’den bölümler eklenmiş Kur’an mealini izleyicilere göstermesi tartışmanın fitilini ateşledi.


Bu iblis edebiyatıdır

KONUNUN hararetle tartışıldığı sırada, dostlarının ikazı üzerine, seyahat etmesine rağmen otomobilini park ederek programa telefonla katılan Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Yaşar Nuri Öztürk, durumu “iblis edebiyatı” diye nitelendirdi. Adeta ağzını açıp gözünü yuman Öztürk, Prof.Yıldırım’a ‘Şeytanlık yapma, biz enayi değiliz. 50 yılımızı verdik bu işe’ diye bağırdı.


Allah belasını versin

ÖZTÜRK, öfkeli konuşmasına “Kuran’ı Kerim’i İncilleştirmeyi bırakın. Bunun altından kalkamazsınız. Hadisi inkâr edenin Allah belasını versin. Sizi tövbe etmeye davet ediyorum” diyerek devam etti. Bu arada söze giren Prof.Bayraktar Bayraklı da Prof.Dr.Yıldırım’a hitaben, şunları söyledi: “Beynini aç sorgula. Hz.Muhammed Allah’ın söylemediği bir ayeti nasıl yorumlayacak?”


6 saat sürdü

Usta Gazeteci Hulki Cevizoğlu’nun Kanaltürk’te yayınlanan Ceviz Kabuğu programında bu hafta yine olay vardı. Yaklaşık 6 saat süren programda ilahiyatçılar birbirine girdi.


Hıristiyan Müslüman olabilir mi?

Kuran mealinde İncil ve Tevrat’tan örnekler veren ve hadisleri kaynak göstererek, Hz.İsa’nın tekrar yeryüzüne ineceğini savunan Prof.Yıldırım’a en sert tepki Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Yaşar Nuri Öztürk’ten geldi. “Hıristiyan Müslümanlar” tabirinin literatüre sokulduğuna dikkat çeken Prof.Öztürk, “Prof.Yıldırım’ın durumuna bu açıdan baktığımızda yürekler acısıdır. Bir ilim adamının, böyle bir unvan taşıyan adamın bu hallere düşmesi hakikaten çok hüzün vericidir. Çok dramatik bir tablo seyrettik burada. Hz.Peygamberi inkar etmiyor, fakat etrafında birleşeceğimiz öncü Hz.İsa olacaktır demesi meseledir. Dünyayı ancak Hz.İsa kurtarır mesajı verilmeye başlanması ve ana yayın organlarının üstüne İsa’nın ikonunu konulması -başlı başına İslam dışı harekettir- bunun arkasından da o meal faciası iyice ürpertici bir manzaradır. Yaptığınız açıklamanın ne ilmen ne dinen hiçbir tutar tarafı yoktur. Ben sizi tövbe edip, bunu bir daha gözden geçirmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.


Kur’an İncilleştiriliyor

Ekranların vazgeçilmez tartışma programı Ceviz Kabuğu yine milyonları televizyon başına kilitledi. Kuran mealinin içine Tevrat ve İncil’i de ekleyen ve Hz.İsa’nın tekrar yeryüzüne ineceğini savunan ve hadisleri kaynak gösteren, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden Prof.Dr.Suat Yıldırım’a ilahiyatçılardan sert tepki geldi.

Programı arayan, Prof.Dr.Yaşar Nuri Öztürk, durumu iblis edebiyatı diye nitelendirerek, Prof.Yıldırım’a “Orada şeytanlık yapma, beni konuşturma. Biz enayi değiliz. 50 yılımızı verdik bu işe. Ağzından çıkanı kulağın duysun. Kuran’ı Kerim’i İncilleştirmeyi bırakın. Hadisi inkâr edenin Allah belasını versin. Sizi tövbe etmeye davet ediyorum” dedi.

Marmara Üniversitesi’nden Prof.Bayraktar Bayraklı ise, Kur’an mealinin Paulus’un mektupları, Yuhanna İncili ve Luka İncili’yle birleştirilmesini, “Beşeri yazılan mektuplarla Kur’an’ı Kerim’i
birleştirmek” olarak değerlendirdi ve “Beynini aç sorgula. Hz.Muhammed (SAV), Allah’ın söylemediği bir ayeti nasıl yorumlayacak?” diye konuştu.

Usta Gazeteci Hulki Cevizoğlu’nun Kanaltürk’te yayınlanan Ceviz Kabuğu programında bu hafta yine olay vardı. Yaklaşık 6 saat süren programda ilahiyatçılar birbirine girdi. Kur’an mealinde İncil ve Tevrat’tan örnekler veren ve hadisleri kaynak göstererek, Hz.İsa’nın tekrar yeryüzüne ineceğini savunan Prof.Yıldırım’a en sert tepki ise yolculuk sırasında arayan Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Yaşar Nuri Öztürk’ten geldi. Prof.Öztürk, Prof.Yıldırım’ı şu sözlerle eleştirdi: “Orada şeytanlık yapma, beni konuşturma. Biz enayi değiliz. 50 yılımızı verdik bu işe. Ağzından çıkanı kulağın duysun. Kur’an’ı Kerim’i İncilleştirmeyi bırakın. Bunun altından kalkamazsınız. Hadisi inkâr edenin Allah belasını versin. Yalan söyleyenin de Allah belasını versin. İslam tarihinde böyle bir şey var mı? Sizi tövbe etmeye davet ediyorum.”


Hıristiyan Müslümanlar

“Hıristiyan Müslümanlar” tabirinin literatüre sokulduğuna dikkat çeken Prof.Öztürk, “Prof.Yıldırım’ın durumuna bu açıdan baktığımızda yürekler acısıdır. Bir ilim adamının, böyle bir ünvan taşıyan adamın bu hallere düşmesi hakikaten çok hüzün vericidir. Çok dramatik bir tablo seyrettik burada. Hz.Peygamberi inkar etmiyor, fakat etrafında birleşeceğimiz öncü Hz.İsa olacaktır demesidir mesele. Dünyayı ancak Hz.İsa kurtarır mesajı vermeye başlanması ve ana yayın organlarının üstüne İsa’nın ikonunun konulması -başlı başına İslam dışı harekettir- bunun arkasından da o meal faciası iyice ürpertici bir manzaradır. Yaptığınız açıklamanın ne ilmen ne dinen hiçbir tutar tarafı yoktur. Ben sizi tövbe edip, bunu bir daha gözden geçirmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.


İblis Edebiyatı

Kur’ani değerlerin asırlardır neler çektiğini bilmeniz lazım diyen Prof.Öztürk, “Şimdi sünneti Muhammediye’nin ve Resul’u Ekrem’in hadislerinin içine nasıl yalanların sokulduğunu bilmeniz lazım. Böyle birtakım taktik oyunları Hıristiyanların içimize soktuğu iblis edebiyatıdır. Hz.Peygamberin sünnetleri ve sözleri elbette ki başımız üstüne. Senelerdir bu oyunu oynuyorsunuz. Ama ne peygamber, ne hadis, ne sünnet ne de Kur’an kalıyor. Bu akşam anlaşıldı ki o da kalmıyor. Hz.Peygamberin hadisleri diye ortaya getirilen sözlerin Kur’an’ı Kerim’le çelişenleri söz konusu olduğunda o sözleri mi Kur’an’a uydurarak düzelteceğiz, yoksa Kur’an’ı mı o sözlere uyduracağız? Sen buna cevap ver. Hz.Peygamberin hadisleri ve sünnetleri Kur’an dışında bir din mi kuruyor? Hz.İsa dönecek yalanının getirilmesi ve, Hz.İsa’nın döneceği beyaz katır ve beyaz minareden maksat bu Beyaz Saray’daki ulvi ruhlardır” diye devam etti.


Şefaat ya Papa

Prof.Öztürk, Prof.Yıldırım’ı tekrar sert bir dille uyararak, “Lütfen, bu zararın, yanlışın neresinden dönerseniz dönün. Hıristiyan dünya sizi kullanarak, Müslümanları ve özellikle de Müslüman Türk dünyasını, Anadolu’yu mahvediyor. Siz araç olarak kullanılıyorsunuz. Yeter! Müslümanların yüreğinin yağını erittiniz. Artık şefaat ya resulullah gitti, şefaat ya Brüksel, şefaat ya Washington, şefaat ya Bush, şefaat ya papalık deniyor, olayı buraya getirdiniz. Bir de kalkıp orada konuşup savunma yapıyorsun. Allah, Peygamber aşkına lütfen hiç olmazsa Kur’an’a sokmayın bunları. Elinizi Kur’an’dan çekin! Kur’an’ın mealinin içine Luka’yı lakayı zukayı sokmayın. İncil, Paulus’un mek-tupları ile doludur. Bunları alıp Kur’an’a yamayıp yeni bir ‘Hıristiyani Kur’an’ çıkarıyorsunuz ortaya. Şeytânlık yapıyorsunuz. Bunlar İsrâiliyat palavrası. Hıristiyanlığa hizmet edeceksiniz diye, Kur’an’ı tahrif ediyorsunuz... Bunun neresini savunuyorsunuz siz? Allah’tan affınızı isteyin. Yeter bu Müslümanlara yaptığınız, Allah aşkına yapmayın. O senin yaptığın meali Cenabı Hak hiçbir şey olmasa yarın huzurunda seni karşına çıkarır, seni şuna göre haşr edeceğim derse seni hiç kimse kurtaramaz” dedi.


Papaz tekerlemesi

Prof.Yıldırım’ın bu sözlere karşılığı “Prof.Öztürk, ilmi olarak birtakım kırıntılar ifade etti. Bunlar kuru iftiralar. Aynen iade ediyorum” şeklinde olunca, Prof.Öztürk’ün bu sözlere yanıtı gecikmedi ve gülerek “İade edemezsin nereye iade edeceksin? Bende öyle bir adres, öyle bir yer yok. Bunlar papaz tekerlemesi.. Ben seni seven kucaklayan bir adamdım. Bu Kur’an’ı Kerim’e yaptığın beni çileden çıkardı. Kitabının adına ‘İncil’le Tevrat’la mukayeseli Kur’an meali de. Kur’an meali diyorsun içerisi Paulus’un mektuplarıyla dolu.

Hz.İsa’nın tevhidini şirke bulaştırmış bir adamın İncil’ini getiriyorsun, Kur’an’a bu kötülüğü nasıl yapıyorsun? Bu meal tam bir faciadır. Kur’an’ı Kerim’i İncilleştiriyorsun. Tövbe edin!.. ” Prof.Yıldırım bu eleştirilere karşılık, Mustafa Sabri Efendi’yi okumalarını tavsiye edince, Prof.Öztürk, “Mustafa Sabri memleketine ihanet etmiş, Müslümanları Hıristiyanlara satan bir adamdır. Mustafa Sabri’yi örnek verince iyice kaybettin. Sandalye altından gitti.”


‘Diyalog’ misyoneri!

Papalık Dinler Arası Diyalog Komisyonu Başkanı ve Vatikan’ın Kahire Büyükelçisi Başpiskopos Michael Fitzgerald, Mısır El Ezher Üniversitesi Şeyhi Muhammed Tantavi’yi ziyaret etti. Michael Fitzgerald, Rektör Tantavi ile bir araya geldikten sonra soruları yanıtlamadan El Ezher Üniversitesi’nden ayrıldı.


PKK’ya destek

Dinlerarası diyalog konusunun da masaya yatırıldığı programda Prof.Öztürk, “Doğrudan doğruya Hıristiyan dünyanın İslam dünyasına karşı bin yıldır verdiği kavganın rövanşını almada kullandığı sinsi bir aldatmaca ve ihanet oyunudur. Gak guk etmeyelim vakalara bakalım. PKK’ya destek veren kurumların içinde Dünya Kiliseler Birliği ve Avrupa Kiliseler Birliği de var. Bakar mısınız, nasıl yürüyor bize karşı diyalog. İçine bunları koymak demek Kuran’ı İncilleştirmek ya da Hıristiyanlaştırmaktır” şeklinde açıklamalarda bulunurken, Cevizoğlu’nun, “Diyalog olacaksa bu diyalogu kim yapacak?” sorusu üzerine programa telefonla katılan Misyonerlik Araştırmacısı Tuncer Günay, “Vatikan ve bizim anladığımız diyalog farklı diyerek karikatür krizinde Vatikan’dan güçlü bir ses çıkmasını beklerdim” diye kaydetti. Cevizoğlu, birçok Hıristiyan din adamının din adamlığı yapmadığını belirterek, “Din adamlığı cüppesi, onların ajan maskesi” yorumunda bulundu. Prof.Sezen, “Dini bilmeyen insanlar nasıl diyalog yapacak? dedi. Topkapı ve Kremlin aynı ortak amacı taşır diyorlar. Bu artık sarhoşluğu da geçmiş. Kelimelerde anlaşmamız lazım. Hoşgörü ve saygı diyorlar, bu iki kelime adeta şifre” derken Prof.Bayraklı, “Diyalog eşit güçler arasında yapılır. Hıristiyanlar, Yahudiler bizim dinimizi Kuran’ımızı vahiy kitabı olduğunu kabul ettikleri taktirde bir masaya oturup diyalog yapılabilir. Şirk en büyük problemdir. Hz.İsa Allah’ın oğlu, Rab diyorlar, bu şirktir. Karşı karşıya oturduğumuz kişinin bu şirkini kabul edebilecek miyiz? O zaman neyin diyalogunu yapacağız?” diyerek eleştirdi.


“Beynini aç”

Programa katılan Dinlerarası Diyalog İhaneti kitabı yazarı Prof.Dr.Yümni Sezen Prof.Dr.Suat Yıldırım’a şöyle bir soru yöneltti: “Hz.İsa’nın etrafında bütünleşmemiz şimdi mi talep ediliyor yoksa Hz.İsa geldiği zaman mı?” Yıldırım, yanıt vermekte zorlanarak, “Ben Peygamberimizin Hz.İsa’nın döneceği ile ilgili verdiği haberlere inanıyorum” dedi. Prof.Dr.Bayraktar Bayraklı ise “Beynini aç sorgula. Hz.Muhammed Allah’ın söylemediği bir ayeti nasıl yorumlayacak?” diyerek tepki gösterdi.


“Böyle ilim adamlığı olmaz”

Cevizoğlu’nun, “Kur’an’ı Kerim’de Hz.İsa’nın geri döneceğini bildiren bir ayet var mı?” sorusunu yöneltmesi karşısında, Prof.Yıldırım, “Bunu açıkça bildiren bir ayet yoktur” yanıtını vermesine rağmen hadislere dayandığını söyledi. Prof.Bayraklı, “Böyle bir hadisin uydurma olacağını ilim adamı olarak düşünmez misiniz? Böyle ilim adamlığı olmaz. İncil’de peygamberimiz müjdelenmiştir. Hz.Peygamber Hz.İsa’yı müjdelememiştir. Hz.İsa bu dünyaya bir daha gelmeyecek” diyerek, konuyla ilgili birçok ayet okudu. “Neden Hz.İsa’nın etrafında toplanalım diyorsunuz da Hz.Muhammed’in etrafında toplanalım demiyorsunuz?” diyerek eleştirilerine devam etti.


Mithat Paşa Faciası

Milyonları ekran başına kilitleyen Ceviz Kabuğu’nda bir de Mithat Paşa faciası ortaya çıktı. Programı arayan Emekli Tuğgeneral Noyan Umruk, Cevizoğlu’nun Osmanlı bayrağına hem hilal hem haç koyalım diyen Mithat Paşa’nın sözünü nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna, “Çok dinli bir imparatorluk havası yaratmak olabilir, ama benim kanaatimce çok yanlış, denize düşenin yılana sarılması gibi bir şey” diyerek cevap verdi. Programı arayan Tarih öğretmeni Olgun Aksu, Mithat Paşa ile ilgili belgelere örnek vererek, “Muz cumhuriyetinde dahi olmayan şeyler bizim ülkemizde oluyor. Biz bu hale nasıl geldik?” diyerek isyan etti ve “Tarih öğrettirilmiyor, bize tarihi anlatmayın deniyor” diye ekledi. Prof.Öztürk, Mithat Paşa’yı facia olarak nitelendirerek, “Bunun bir benzeri de Damat Ferit Paşa’dır. O da çok ulusluluğun ve çok hukukluluğun Osmanlı’nın hayatına girmesini istedi. Meclis-i Ayan bunu reddetti. Hilalin yanına haç gelmesini yalnız Mithat Paşa zorlamamıştır, Damat Ferit de bu işi sinsice yürütmüştür. Osmanlı saraya yabancı kadını soktuğu günden beri Osmanlı’nın Batı’ya düşkünlüğü ve bağlılığı genetikleşmiştir. İşi oralardan irdelemek lazım” diyerek farklı bir konuya dikkat çekti.


Çağrıda bulundu

Cevizoğlu’nun Osmanlı Devleti’nin son döneminde yaşamış bir siyaset adamı olan Abdullah Cevdet ile dünyada tek bir medeniyet var o da Avrupa medeniyeti diyen ve Osmanlı bayrağına hem hilal hem haç koyalım diyen Mithat Paşa’nın isimlerinin sokaklara ve caddelere verilmesi eleştirildi. Cevizoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e seslenerek bu sokakların adı değiştirilsin çağrısında bulundu.


İşte provokasyon!

Prof.Dr.Bayraktar Bayraklı, Hz.Muhammed’in karikatürleri Türkiye’de yayımlanmadan bir ay önce kendisini Danimarka’daki gazetenin muhabirinin ziyaret ettiğini anlatarak “AB’ye girmek istiyor musunuz, istemiyor musunuz? gibi sorular sorarken birden önüme bir Peygamberimizin karikatürünün olduğu resim koydu ve karikatür üzerine konuşmaya başladık. Ağır konuştum. Muhabir bunun ifade özgürlüğü olduğunu, kimsenin ifade özürlüğüne engel olunamayacağını anlattı. Ben de bu pis, hakaret dolu işlerle ifade özgürlüğü olmaz. Özgürlük iyiliklerde olur. Bu çizgi Hz.İsa için bile yapılsa ben bunu yaptırmam. Aynı tepkiyi Hz.İsa için de gösteririm. O da bizim Peygamberimiz. Müslümanların sıkışık oldukları nokta Hz.İsa’ya o karikatürü çizip misilleme yapamayız. Çünkü o da bizim peygamberimiz, ona da inanıyoruz. Şimdi anlıyorum ki, meğer reaksiyon için gelmişler. Karikatür yayımlanmış, hiçbir yerden ses yok , kimse duymadı bunu biz çizdik diye provokasyon yaparak İslam alemini ayağa kaldırdılar. Bana geldiğine göre diğer yerlere de gitmiştir bu muhabir” açıklamasını yaptı. Cevizoğlu, bu sözler üzerine “Bu karikatürler dünyada tepki doğurmadan 5 ay önce çizilmiş. Kimse fark etmemiş. Bela Müslümanların üstüne üstüne geliyor. Çok ağır bir cevap istiyor. Cevap gelse yayımlasa iki tarafı birbirine düşürecek” değerlendirmesinde bulundu. Cevizoğlu, “Bizim Başbakanımız Hatay’da Dinler Bahçesi açıyorken, Avrupalılar bir başka dinler bahçesiyle cevap vermiyor da, Kinler bahçesi oluşturuyor” diyerek Danimarka Başbakanı Rasmussen’i eleştirdi. Bayraklı ise, “Bizim Başbakanımız, bizi yönetenler bu gazeteyi bir aylığına, bir yıllığına kapatır. Bunu siyasi açıdan yapmaları gerekirdi ki, İslam alemi sokağa dökülmesin. Peygamberlerine sahip çıkmadılar ve böylece halk sokağa döküldü” dedi ve İslam alemi yöneticilerine seslenerek “Buna sahip çıkılmalı ve bu gazete cezalandırılmalıdır. Danimarka malları bir daha satın alınmamalıdır. Kimliği gelişmemiş, hedefi belli olmayan insanlar içeriye kaba, dışarıya sus pus olurlar. Haçlı seferleri önceden yüz yüze yapılıyordu, şimdi kültürle, medyayla yapılıyor” diye konuştu.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
AsEeNnAa
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Feb 15, 2006
İletiler: 12
Şehir: TÜRKİYE

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 12:24 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SONSUZ TEŞEKKÜRLERimi sunarak emegınıze saglık dıyorum...
1. si yazık ki pis ve kırlı işlerine en sonunda Kuran-ı Kerime de el uzattılar.yazıklar olsun bunu yapan kişiye
2.si ÜLKEMDE böyle bir insan PROFÖSÖR olarak okullarda çalışıyor
3.sü ÜLKEYİ savaşla bölemeyecegını anlayan ABD VE AB içten ayrılıklar yaratmaya çalışıyorlar...
DİLİME,DİNİME,KÜLTÜRÜME, GENEL AHLAK KURALLARIMA el uzatarak yapmaya calışıyorlar bu işi...şuanda ÜLKEMDE böyl binlerce insan var hedefleri bariz ortada zaten. Genellıkle genc kişilerin beynını kurcalayarak işe başlıyorlar. EN KÜCÜK ŞEHRDE BİLE EN AZ 10 KİLİSEEVİ VAR... YABANCI FİLİMLERLE ZATEN HRİSTİYANLIK DİNİNE büyük bir özenti aşılıyorlar gerisi zaten kolay.(TABİ KENDINI BİLMEYENLER İÇİN)

VATAN HAİNİsin tamam anladıkta DİNİME neden saldırıyorsun ayıp ya!!!
ALLAH SENIN GİBİLERİ BİLDİGİ GİBİ YAPSIN BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM.
TÜRKÜN GAZABINDAN DA KORK!!
BU ARADA ŞU MİTHAT ADINIDA Bİ ŞEKILDE DEGİŞTİRELİM...
TEKRAR SAOLUN...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
eylul_34
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Feb 14, 2006
İletiler: 13

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 12:56 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

selamınaleyküm
adamlar artık ne yapıcanı şaşırmışş..nerden fitne yapsak müslümana nerden çomak soksak diye düşünüyolar...kendi profosörümüz bunları yaparsa elin abdsi danimarkası absi neler yapmazki..bi de bu adam üniversitede eğitimcilik yapıyoo..buna o diplomayı veren hangi aklı az adamdır....sabır Allahım sabır...da nereye kadar sabır...
birinin bunlara dur deme zamanı gelmedimi...


Allah akıl sağlığı versin...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
HorasanEreni
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Jan 13, 2006
İletiler: 10
Şehir: Canım Türkiyem

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 9:38 am    ileti konusu: Fetoşun Hainliği Alıntıyla Cevap Gönder

Ülküdaşlarım Bu Suat Yıldırım Fetoşun Adamıdır Bunu iyi bilin Allah Vatanımızı Bu hainlerden kurtarsın
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
hasan1299
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Oct 25, 2005
İletiler: 806

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 10:54 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

1400 yıldır tek bir kelimesi değişmeden bugünlere kadar gelen kuranı kerim e nasıl olurda tevrattan ve incilden ayetler yerleştirilir.bunu yapan kesinlikle müslüman olamaz.işin en acı yanı bunu yapan devletin üniversitelerinden birinin ilahiyat hocası.öğrencilerine dinimizi hristiyanların istediği şekilde öğretiyorlar.kuranı kerimin bir tek harfinin değiştirlmesi demek dünyanın yok olması demektir.biz gözümüz gibi baktığımız kitabımıza bu terbiyesizliği nasıl yaptırırız.herşey üstüste gelmeye başladı.biz müslüman olmayanlara karikatürlerden dolayı tepki verirken kendi içimizde dinimizin altını oyuyoruz ve bir tepki koyamıyoruz.bütün bunlar dinler arası diyaloğun sonucudur.fethullah gülen ve cemaatikına yaksın artık.onların sayesinde bu günleride gördük.bu ihanetin içinde olanlar,dinimizin altınıoyanlar,peygamber efendimizin dinine saygısızlık yapan.ALLAH ın kelamını değiştirenler,ALLAH ın ordusundan yani türk milletinden çekeceklerivardır.hepsinin suyu ısındı.ALLAH hepsinin belasını versin.ALLAH TÜRK ü korusun ve yüceltsin
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kurtx
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Feb 18, 2006
İletiler: 2
Şehir: türkiye

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 10:56 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bunlar üçünçü dünya savaşını çıkarmak istiyorlar ve medeniyet çatışmasını ama bunun altından kalkamazlar yine adiliklerini gösterdiler ve peygamberimize el uzattılar bunlar amerikanın başının altından çıkıyor bunları bombalamak lazım ben seve seve gider danimarkayı bombalarım şimdiye kadar öldürülmesi gerekiyordu ama neden öldürülmedi karikatürcüler birde kuranın incillr karıştırılılması hep misyonerlik faaliyeti artık müslümanlar patlama noktasına geldi batıyla doğu savaşı yakında patlak verecek inşaallah banada nasip olur gavur öldürmek
[/i]
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
HorasanEreni
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Jan 13, 2006
İletiler: 10
Şehir: Canım Türkiyem

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 11:00 am    ileti konusu: TEK REHBER KURAN Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR KUR'An-ı TekREhber Kılmadıkça Kendimiz İrancı Talibancı Şeriatçılardan(HAKİKİ ŞERİATA CANIMIZ KURBAN) Ve Hristiyan Misyonerlerinden Kurtulamayız
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
BasbugAtilla
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Jan 02, 2006
İletiler: 447
Şehir: İstanbul

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 11:45 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ecdadımız Osmanlılar 6 asır boyunca Kur'an-Kerim'i hiç bozulmadan bugüne kadar getirdiler.Şimdi ne oldu yok Kur'an incilleştiriliyor yok Kur'ana incil ve tevrattan ayetler sokuldu.Biz Türkler islamın serdarı ve kılıcıyız.Bu tür iddialar özümüzden ne kadar uzaklaştırıldığımızın kanıtıdır.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 12:32 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Olay son derece vahimdir.Bu işler böyle başlar.Önce anlamlar tahrif edilir.Yalancı hadisler uydurulur.Olmayan sünnetler getirilir konulur.Alıştıra alıştıra.Bakın nasıl uyutuyorlar milleti."müslümanlık garip gelmiş,garip gidecek.Ne mutlu o gariplere ki...."Buyurun.Cahiliyetin,ahlaksızlığın her türünü ayaklar altına alıp,tüm ihtişamıyla bağıra bağıra gelen din;nasıl gelmiş bu söze göre ibretle okuyun.Ne garibi kardeşim,ne garibi.Tüm ihtişamı ile gelmiş.Zamanın en büyük devletlerine mektuplar yazılmış davet edilmişler.Bunun gariplik neresinde?Bu söz nereden çıkıyor?İslamın geri kalmışılığını desteklemek,onu aslında kendisine yazılmayan ;fakirlik fukaralık cehalet kaderine ve tembelliğine ikna etmek için muazzam bir uyuşturucu.Yani islamın kaderi bu.Ezilecek,kanı akacak,horlanacak,ülkesi elinden alınacak,o garip garip bu Allahtandır diyecek,seyredecek,tüm bu çileleri çekip ardından cennete gidecek.Adama demezler mi;peki kardeşim bu kadar garip bir din,nasıl olmuş da 23 yılda tüm yarımadaya yayılmış,hızını alamamış asyanın ortalarına kadar gitmiş,hızını alamamış afrikadan cebel-i Tarık üzerinden İspanya'ya kadar ulaşıp muhteşem eserler ortaya koymuş.600 sene de dünyaya bir numara olarak hükmetmiş.Bu nasıl bir gariplik?İşte mücadelemiz bunlarladır.Bunları yıllarca yapıp ;islamı uyuşturulmuş bir aslana dönüştürdüler.Şimdi düşünen insanlar,sorgulamaya başlayan insanlar çıktı.Ne yapacaklar.İşte yukarıda bahsedilen işleri yapmaya çalışacaklar.Müslüman dünyaya çile çekmeye gelen adam değildir.Müslüman RASULULLAH'A layık olan,onun gibi temiz,kültürlü,düşünen,çalışkan,ahlak ve ilim sahibi olmaya çalışan;Allah'ın şanını tasdik etmek ve ettirmek için küfre karşı duran,göğsünü siper eden insandır.Mülkiyet hakkında bir sürü kanun koyan bir din,inananlara fakirliği tavsiye etmez.Ahlaksızlığı,yalancılığı,riyakarlığı,devletini yıkmasını,bozgunculuğu,odaklaşıp şirketleşip zenginleşmeyi,insanlardan haraç toplamayı emretmez.Müslümanlar arasında kendi gibi düşünmeyenleri,kendine oy vermeyenleri patates dininden olmakla suçlamaz.Başımıza gelen hiç bir bela ve musibet asla ve kata,ALLAH'IN BİZE TAKDİR ETTİĞİ KADER,UYGUN GÖRDÜĞÜ YAZI değildir.Kader dedikleri bu başımıza gelenler;bize uygun görülen alın yazısı değil,ALLAH'IN eşsiz ilmiyle va gayb'a hakim olmasıyla olacakları levh-i mahfuza yazmasıdır.Kaderi ön plana çıkarırsanız o zaman ne imtihanın bir anlamı kalır,ne aklın ne de başka bir şeyin.Elbette kader ve kaza imanın şartlarındandır.Benim falanca gün falanca saatte falanca sebeple ölmem,benim kaderimdir.Eyvallah.Ama ülke istila edilirken benim tembellik içinde oturup,kendi çıkarımı düşünüp sessiz kalmam,ya da beni işe alacaklar diye bizi batıran adamlara oy vermem kader falan değildir.İslamın geri kalması,fakirliği de kader değldir.İslam ;çalışıldığı,gayret gösterildiği zaman nasıl yükselindiğini göstermiştir.Mazide bunun örneği durup dururken,bizim buna islamın kaderi bu.Bu din garip dersek;yaptığımız iş ahmaklıktan başka bir şey değildir.İstenileni yazsınlar,istenileni çizsizler.Siz kime kul olacağınıza karar verin.Siz kişilere,şeyhlere,milletlere,liderlere kulluğu reddedip de;Allah'a yönelirseniz,sizi şeytan dahil kimse yanıltamaz.Düşünmekten,sormaktan,vicdanınızdan korkmayın.Bu şöyle dedi,bu böyle dedi.Kim ne derse desin,aklınızla sorgulayın.İlahiyatçılar da insanlardır.Onların da yanlışları vardır.Mesele bu kadar yanlışın arasından,sizin doğruları seçip bulabilmenizdir.Bunu beceremiyorsanız işiniz zor.Bir ömür boyu boş şeylerin peşinde koştuğunuzu,size hakikat aleminde öğretirler.Saygılarımla.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kaganos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Jan 02, 2005
İletiler: 1034
Şehir: TÜRKİYE

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 12:47 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kadir21 Kardeşim,

Yazılarınızı büyük bir keyifle okumaktayım...

Aynı düşünceleri paylaşıyoruz..

Elinize sağlık...

Maalesef insanımız çok geç uyanmakta..

Yüce Dinimizi birtakım çevreler ''AFYON''gibi kullanmakta...

Uyuşturulan insan ....

her türlü ..haksızlığa ,alavere ,dalavereye karşı boynunu büküp...

''ÇOK şükür ..'' Ne yapalım ''KADER'', ALLAHIN KADERİ böyleşmiş...

demektedir...

Bu milletin bu miskinlikten bir an önce kurtulması dileğimle..


Saygılarımla.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
sultan-mehmet
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Feb 16, 2006
İletiler: 4
Şehir: TÜRKİYE

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 1:24 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kur'an'a uzanan kötü emelli kolların Allah belasını versin.Lütfen Kürt sitelerini Hacker'lar çökersin.Danimarka sitelerini çökerten içimizdeki hayinlerin sitelerini çökertirler.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
bozkurt_1312
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Feb 08, 2006
İletiler: 198
Şehir: Mardin

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 2:33 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu ne cüret kımdır bunlar .Destekcılerı kım.yazamayacagım daha fazla .YAZIKLAR OLSUN.....
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Bozkurt-68
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Jan 27, 2006
İletiler: 348

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 2:36 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaslar,...Suan Türkiyede ne Kadar Ilahiyet Fakultesi Bitiripte TV'larin basina gecen Aydin'lar varsa...Hepsi,AB ve ABD nin Parali Adamlaridir,Neden?Cünkü Halk onlari dinler,Büyük adamya Okumus ya...Bakin su Zekeriyya Beyaz'mi öyle bir Hoca var...Adam Kameralarin Karsisina gecip...Sacmaliyor,RTÜK veya Diyanet Isleri hicbirsey söylemiyor...Adamlar cikip Bize kendince Din'imizi anlatiyor!!!
BUNLARA DUR DEMENIN ZAMANI GELMEDIMI,HALEN??? SORARIM SIZE!!!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kaganos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Jan 02, 2005
İletiler: 1034
Şehir: TÜRKİYE

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 3:47 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli Kardeşim,


Maalesef ,Yüce dinimizi siyasetin içine öyle bir soktularki...

BU olayın nasıl çözüleceği benim de ilgimi çekiyor...

Tv'lerde her gece tartışmalarını izliyoruz..

İktidar yanlısı DİN adamları ile Muhalefet Yanlısı DİN adamları birbirlerini

yiyorlar...

Yazık çok yazık...olan bu güzel dinimize oluyor...

Böyle yapmakla Hristiyan dünyasının ekmeğine yağ sürülmekte....

Çok üzülmekteyiz..

Akıllı uslu DİN adamlarının biraraya gelip bu konuyu mutlaka çözmeleri gerekiyor..

Hristiyan dünyasının önünde çok komik durumlara düşüyoruz....

Bunun sorumlularını ne yapmak lazım....

Yazıklar Olsun...

Saygılarımla.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1