Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - SATILIK VATAN TÜRKIYE
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 5 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
mustafayaman
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Jan 09, 2006
İletiler: 315
Şehir: türkiye

İletiTarih: Pzr Mar 26, 2006 12:15 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yeni dünya düzeni sürecinde her ülke daha iyi bir konuma sahip olabilmek için birbirleriyle yarışırken hem büyümenin hem genişlemenin hem de güçlenmenin yollarını aramaktadır.


Böylesine bir süreç içinde zayıf ve küçük devletler daha da gerileyerek diğer devletlerin avlanma sahasına girerken güçlü bir merkeze ve geleceğe yönelik sağlam bir projeye sahip olan ülkeler yanıbaşlarındaki küçük ve zayıf ülkelere göz koymaktalar ve bu doğrultuda o ülkeler üzerindeki etkinliklerini geliştirmenin arayışı içine girmektedirler. Küreselleşme döneminde dünyanın çeşitli bölgelerinde bu tür gelişmeler gündeme gelmiş ve kendini güçlü gören devletler bölgelerinin merkezi konumuna kendilerini getirerek çevredeki ülkeleri bazı antlaşma ve ittifaklarla bölgesel yapılanmalara doğru sürüklemektedirler. Avrupa kıtasındaki ülkelerin bir kıtasal birlikteliğe yönelmeleri ile Avrupa Birliğinin gündeme gelmesi gibi,Kuzey Amerika'da Nafta.Güney Amerika'da Mercosur ve Asya'da Şangay İttifakı gibi bölgesel antlaşmalar bölgenin güçlü merkez devletlerinin öncülüğünde ve çevresinde gündeme gelmektedir.

Orta Doğu bölgesi ,Birinci Dünya Savaşı sonrasında Osmanlı İmparatorluğunun yıkılışından sonra çeşitli devletlere bblündüğü için 20. yüzyıl boyunca parçalı bir yapı içinde kalmış ve günümüze kadar eski imparatorluk arazisinde güçlü bir merkezi yönetim kurulamamıştın Bu yüzden bölge bir çok emperyalist saldırıya maruz kalmıştır. İsrail ikinci dünya savaşı sonrasında kurulmuş olan bir bölge devleti olduğu için önce bölgede tutunabilmenin yollarını aramış daha sonra da bölge ülkeleri üzerinde dolaylı yollardan etkinliğini artırarak tarihten gelen Siyonist proje olan Büyük İsrail projesini gerçekleştirebilmek için kesin ve kararlı politikalar uygulamıştır. Önce Lübnan bir terör merkezine dönüştürülmüş,lsrail'in bekası için Lübnan'daki beka vadisi bir terör üssü haline dönüştürülmüş ve soğuk savaşın son dönemlerinde bölgedeki bütün ülkelere terör ve anarşi Lübnan üzerinden ihraç edilmiştir. Böylece Birinci Dünya savaşı sonrasında oluşturulmuş olan yeni devletler düzeni sarsılmağa başlanmış ve daha sonra bu ülkelerin parçalanmasına giden yol alt kimlikler ile cemaatlerin ve yerel toplulukların kışkırtılması ile açılmağa başlanmıştır. Bu girişimlerin sonuçları Sovyetler Birliği'nin yıkılmasından sonra ortaya çıkmış ve bölgenin bütün ülkeleri Türkiye dahil olmak üzere dağılma sürecine sürüklenmiştir. Daha önceden hazırlanmış olan belirli plan dahilinde ,Büyük İsrail projesinin uygulama alanındaki devletler çökertilerek bölge arazisi yeni yapılanma için elverişli bir konuma getirilmek istenmiştir.


Bölgenin en küçük ülkesi olmasına rağmen,İsrail'in bölgesel yeniden yapılanma projesini kesintisiz olarak uygulamasında ABD ile Türkiye Cumhuriyetinden de yararlandığı görülmüştür Bölgenin merkezi ülkesi olan Türkiye'den bir şemsiye olarak yararlanan İsrail Türkiye'nin rejimini ve konumunu Arap ve İslam dünyasına karşı bir şemsiye olarak kullanarak kendini korumuş ve Türkiye'yi bölgeye giriş kapısı yaparak Orta Doğu'nun bütününe yönelik politikalarında Atatürkün Cumhuriyeti'nden yararlanmıştır. Böylesine bir sonuç elde edebilmek için Türkiye'de tıpkı batı ülkelerinde olduğu gibi ciddi bir Siyonist lobi oluşturulmuş ve bu lobinin üyeleri Türk devleti ile toplumunun en üst yerlerine getirilerek İsrail 'in çıkarları doğrultusunda politikaların Türkiye için üretilme ve uygulanmaları sağlanmıştır Bunun sonucunda Türkiye Arap ve İslam dünyasından kopmuş ABD ve NATO zorlamaları ile doğudaki komşuları ile düşman konumuna sürüklenmiştir.İsrail'in çıkarları doğrultusunda Türkiye için politikalar bu lobiler aracılığı ile uygulamayla aktarılırken ,diğer yandan da Türkiye Büyük İsrail Projesi doğrultusunda dönüştürülmeğe çalışılmıştır. Özellikle Avrupa Birliği süreci ve bu doğrultudaki uyum paketleri Türkiye'nin İsrail'in istediği yapıya dönüşmesini sağlamak için kullanılmıştır. Ayrıca küreselleşme programları ve bu doğrultuda Türkiye'ye zorla kabül ettirilmek istenen IMF ve Dünya Bankası reçeteleri de Türkiye'nin Atatürk 'ün kurmuş olduğu ulusal,üniter ve çağdaş cumhuriyete dayanan devlet yapılanmasından uzaklaşması için ısrarlı biçimde kullanılmıştır Yirminci yüzyıl boyunca bu tür çeşitli yöntemlerle Türkiye'yi Büyük İsrail politikasına uygun bir biçime dönüştürmek isteyen İsrail ,bu durumun açığa çıkması nedeniyle eskisi gibi bu yolları uygulayamaz bir duruma gelmiştir.

Yeni dönemde çökertilen Türk ekonomisi özelleştirme yolu ile tasfiye noktasına geldiğinde, İsrail ile bağlantılı ve uluslararası Yahudi lobilerinin denetimi altında bulunan çeşitli büyük firmaların alıcı olarak devreye girdikleri görülmektedir. GAP bölgesinde Israilli firmalar Türkiye'deki ortakları aracılığı ile büyük arazileri satın alarak kapatırlarken özelleştirme listesine alınan eski kamu iktisadi kuruluşlarının ise gene İsrail bağlantılı büyük çok uluslu şirketler tarafından satın alındıkları görülmektedir .Bir anlamda siyasal süreçte Büyük İsrail Projesinin duraklama aşamasına geldiği bu noktada aynı projeye ekonomik yönden devam edildiği ve bu doğrultuda Türkiye ekonomisinin önde gelen kuruluşlarının ve Türkiye'nin zenginliğini temsil eden büyük ekonomik şirketlerin ya da bankaların hızla özelleştirme aracılığı ile uluslar arası Yahudi lobilerinin denetimi altına girdiği ve bu yoldan Büyük İsrail Projesine devam edildiği anlaşılmaktadır , Küreselleşmenin ekonomi politikaları Türk devletini küçültürken ,Türk kamu iktisadi kuruluşlarını özelleştirme ile küresel sermayenin güdümüne teslim ederken ülkemizde Atatürk'ün Cumhuriyeti geride kalmakta ve Büyük İsrail Projesinin önü açılmaktadır.

Özelleştirme ile yabancılara satılan bütün Türk şirketleri bankaları ve kamu iktisadi kuruluşlarının yeni sahiplerinin bir an önce dökümleri yapılmalı ve yeni patronların sermayesinin yüzde kaçının İsrail bağlantılı Siyonist lobilerin denetimi altında olduğu kesin rakamlarla ortaya konulmalıdır. Türkiye'nin bütün sahilleri haraç mezat yabancılara satılırken ülkemizin bütün su kaynaklarına dönük İsrail prcjeleri uygulama alanına getirilirken ,Anadolunun verimli toprakları yabancıların eline geçerken , dünyanın en değerli madenleri bu alandaki çok uluslu tekellerin eline geçerken, Atatürk Cumhuriyeti'nin açıkça satıldığı görülmektedir. Israli Orta Doğu'nun en küçük devletidir ama sahip olduğu lobiler aracılığı ile dünyanın en büyük ekonomik ve siyasal gücüdür. Burada dünyanın en büyükgücü bölgenin en küçük devletine sahip çıkmakta ve bu devleti büyültürken, Türkiye'yi sahip olduğu bütün zenginlikleri ile satın almaktadır. Bu aşamadan sonra hiçbir yabancı kuruluşa Türkiye'nin hiçbir şeyi satılmamalıdır Aksi takdirde küçücük İsrail'in bütünüyle sömürgesi durumuna Türkiye'nin sürüklenmesi önlenemeyecektir.

ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi



Kayıt: Nov 02, 2004
İletiler: 3121
Şehir: Turan/Almanya

İletiTarih: Pzr Mar 26, 2006 1:48 am    ileti konusu: Re: SELAM Alıntıyla Cevap Gönder

Oguzhan07 demiş ki:
AGBEYLER BEN 16 YASINDAYIM ALMANYADAN KATILIYORUM SIZLERE.
BENIM KANIM KAYNIYOR GÖZÜM ATESE DÖNÜYOR YÜREGIM SIZLIYOR BU TABLOYU GÖRÜNCE BIZIM MILLIYETCIMIZ NERDE MÜSLÜMANIZ ELHAMDULILILALLAH BIZ NIYE BIRBIRIMIZE DESTEK OLMUYORUZ ANLAMIYORUM KÜRTÜ LAZI CERKESI BIR AGCIN DALLARI BU AGCIN ADI TÜRK´TÜR DAHA COKDUR KOLLARI....BU SÖZLERI SEVGILI OZANIMIZ OZAN ARIFDEN ALDIM. BIZ BU SÖZLERLEN YOLLA CIKMAMIZ LAZIM EGER BU PISLIGI TEMIZLEMEK ISTIYORSAK!!! BENIM ICIM YANIOR ATALARIMIZIN KEMIKLERI SIZLIYOR BIZ BIZ HIC BIRSEY YAPMIYOZ OLUR MU BÖYLE SEY.....ARTIK ZAMANI GELDI MEYDANA CIKMAMIZ LAZIM ALLAHIN IZNIYLE DEVLET BAHCELI HIC BIRSEY YAPAMIYOR.... NIYE SUSUYOR NIYE KONUSMUYOR AH!!! BASBUGUM AH!!! SEN NEYMISZIN BE SENIN GIBISI ARTIK ZORDUR BULMAK BIZI BIZI KIM KUTARSACAK , AYAGA KALDIRACAK , YARAMIZI SARACAK??? KIM YAPACAK BUNLAR?? ARKADASLAR SIZI SEVIYORUM LÜTFEN VATANIMI BAYRAGIMI MILLETIMI KORUYON ALLAH´Ü TEALA SIZINLE OLSUN INSALLAH!! SAYGILARIMLA OGUZHAN


Yasin 16... Ona göre yaz. Lidere laf atmak haddine degil. Sen görmüyorsun diye hicbirsey yapilmiyor degil. Ama haklisin daha cok calisilmali.

Yasina binaen uyaridir.... Bu uyariyi dikkate al...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Maurad
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Jan 20, 2006
İletiler: 71
Şehir: Türkiyem/Tekirdag

İletiTarih: Pzr Mar 26, 2006 12:10 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İşte Avrupa Birliğine dolaylı yollardan girdik.Türkiye de artık sadece Türk yok.Bu ne ya?Yakında halkıda satarız diye bizi köle olarak satar bu XXXXXXXXXXXX...XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX sattılar ,kişiliklerini sattılar ,din ve inançlarını sattılar ama bu Vatan onların değil istediklerine satamazlar!Bu vatan ne piyangodan çıktı nede bir ülkeden satın alındı!!!!
100 yıl önce avrupalılar 1.dünya savaşında geçemedikleri çanakkaleyi ticaret gemileri ile işgal etdiyorlar!Alamadıkları toprakları bazı şerefsizler sayesinde kolayca kendi kanlarını dökmeden alıyorlar...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
sinan37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Jan 17, 2006
İletiler: 558
Şehir: Kastamonu

İletiTarih: Pzr Mar 26, 2006 12:42 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Vatan toprakları satılıyor. Satılan araziler topsuz tüfeksiz Türkiye’yi işgale götürüyor. Dedelerimizin savaşarak kazandığı 779 bin 452 kilometrekarelik vatanımız parsel parsel yabancılara peşkeş çekiliyor.”


Bu gerçek ,Bir ülkenin başbakanının, görevinin "vatanı pazarlamak" olduğunu söylediği; maliye bakanının yurdun her şeyini "babalar gibi satarım" dediği; "liberal" partilerinin yanı sıra "muhafazakârım", "sosyal demokratım", dediği ülkemizde ne yazık ki yeterince bilinmeyen, tartışılmayan, üzerinde gereken dikkat ve duyarlılık gösterilmeyen bir gerçeklik olarak yaşamımızı kanatmaya devam ediyor.
----------------------------------------------------------------------------------
""VATANIMIZI SATANI SATMAYAN İNSANLARA YAZIKLAR OLSUN""
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
black_devill
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Jan 18, 2006
İletiler: 9
Şehir: türkiye

İletiTarih: Pzr Mar 26, 2006 7:50 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kardeşlerim büyüklerim önümüzde bir savaş daha olduğunu gösteriyo bu ama üzülmeyin bizde ki yiğitler bitmez
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
tamerr
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Feb 27, 2006
İletiler: 416

İletiTarih: Pzr Mar 26, 2006 8:14 pm    ileti konusu: SON HABER.... Alıntıyla Cevap Gönder

Kıyılarada imar affı geliyormuş.... Kıyılarıda satacaklar.....
Bağır tellal bağır herşey bedava.......
Hürriyet bedava, Vatan bedava.........
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
GENC-ULKUCU
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Feb 14, 2006
İletiler: 14

İletiTarih: Pzr Mar 26, 2006 9:12 pm    ileti konusu: SLM Alıntıyla Cevap Gönder

bizim milliyetcilik anlayisimiz nerde kaldi nerde eski ulkucu genclik bizlerin sesini duyan hayinler kacacak yer ararlardi simdi nerde ise biz onlarin sesini duyunca aman ulkucu gencik cikmasin karsi koymasin bizi yalnis anlamasinlar diye durduruluyoruz neden ama biz RAHMETLI BASBUGDAN BOYLEMI ogrendik soruyorum nerde bizim liderimiz neden sesi cikmiyor masa yumrugunu neden koymuyor
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
ekin_asena
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Aug 23, 2004
İletiler: 58
Şehir: TÜRKİYE

İletiTarih: Pzr Mar 26, 2006 9:50 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ulu Önder ATATÜRK'ün gençliğe hitabesinde ki cümleyi hiçbir ülkücü unutmaz.

" Ey Türk Gençliği; Muhtaç olduğun kudret damarlarında ki asil kandadır. "

Onlar satarlarsa zamanı gelince bizde geri alırız. Osmanlı torunlarıyız biz.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
yalniz_asena
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Oct 27, 2005
İletiler: 31
Şehir: TÜRKİYE

İletiTarih: Pts Mar 27, 2006 4:55 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Birileri gelsin bir karış vatan toprağı deyip ölüme sevdalansın
Birileride gelip babasının malıymış gibi satsın...

Birileri???

Birisi vatana sevdalı bir yiğit
Diğeride namusunu satan bir it...

Birisi elinde kınasıyla alnında yediği kuşunuyla Hakka yürür
Diğeri şerefsizliğin en alasını yapar sonra binbir kılığa bürünür...

Birisi önce vatan bayrak Kuran Yaradan der
Diğeri önce arkam karnım rahatım der..

Vatan uğruna hapis olsada azap çeksede çileyle pişsede
ÖNCE VATAN!!!! der yiğidim

Al bayrağa bürünürde gider ecdadının ardından
Varsın kadir kıymet bilen olmasın
Yaradan bilir herşeyden evvel YARADAN!!!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
mustafa1995
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Jan 12, 2006
İletiler: 151
Şehir: türkiye

İletiTarih: Pts Mar 27, 2006 8:47 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Lozan Antlaşmasından 9 Yıl Sonra 1933 Yılında Atatürk'le General Mac.Arthur la yapmış olduğu bir görüşme esnasında şu sözleri sarf etmitir.(ALLAH NASİP EDER,ÖMRÜM VEFA EDERSE MUSUL,KERKÜK VE ADALARI ALACAĞIM.SELANİK DE DAHİL BATI TRAKYA'YI TÜRKİYE HUDUTLARI İÇİNE KATACAĞIM) Türk Silahlı Kuvvetler Dergisi Temmuz 1992 Sayı 333 Sayfa 26 (Tarihi Gerçekler Işığında Belgelerle MUSTAFA KEMAL ATATÜRK isimli kitabın arka sayfası) Evet arkadaşlar daha kuruluşunun 100 yılını bile yaşayamadığımız Cumhuriyetimizin şu anki durumu ve kurucusunun hayali.Ve başka bir sözü(TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR;İŞTE MİLLİYETPERVERLERİN PRENSİBİ BUDUR) YA RABBİM SEN ŞU GAFLET UYKUSUNDA OLAN KULLARINI UYANDIR.DÜŞMANIN ÜZERİNE BOZKURT MİSALİ ŞAHLANDIR.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
mustafa1995
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Jan 12, 2006
İletiler: 151
Şehir: türkiye

İletiTarih: Pts Mar 27, 2006 9:34 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

''EĞER BAĞLI OLDUĞUM ULUSUN,ŞANI,ŞEREFİ VARSA,BENDE ŞANLI VE ŞEREFLİYİM.AKSİ TAKDİRDE,İÇİNİZDEN HERHANGİ BİR ADAM ÇIKARDA ,ŞAN,ŞEREF ARKASINDAN KOŞAR VE SİVRİLMEK İSTERSE,BİLİNİZKİ,O BAŞINIZA BELADIR,BELADIR.ULUS BU GİBİLERİNE ASLA MÜSAADE ETMEMELİDİR.

"MUHTEREM MİLLETİME ŞUNU TAVSİYE EDERİMKİ, BAŞINA GEÇİRECEĞİ İNSANLARIN KANINDAKİ ASLİ CEVHER-İ TAYİN ETMEKTEN BİR AN YOKSUN OLMASIN"


KANINI TAŞIYANDAN

BAŞKASINA İNANMA
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
mustafa1995
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Jan 12, 2006
İletiler: 151
Şehir: türkiye

İletiTarih: Pts Mar 27, 2006 9:53 am    ileti konusu: UNUTMA Alıntıyla Cevap Gönder

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen Türk istiklalini, Türk Cumhuriyeti'ni edebiyete kadar muhafaza ve müdafaa etmektir.

Varlığının yegane temeli budur. Bu temel senin en kıymatli hazinendir. İstikbalde dahiseni bu hazineden mahrum etmek isteyecek iç ve dış düşmanların olacaktır. Bir gün, istiklala ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen vazifeye atılmak için;içinde bulunacağın vazifenin imkan ve şartlarını düşünmeyeceksin. bu imkan ve şartlar, çok elverişsiz bir mahiyette görünebilir. İstikbal veCumhuriyetine kast edecek düşmanlar, bütün dünyada eşi görülmemiş bir bir zafer kazanmış olabilirler. Zorla ve hile ile, aziz vatanın tüm kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelere girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi fiilen işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şartlardan daha ıstıraplıve daha tehlikeli olmak üzere, memleketin içinde, iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini işgalcilerin siyasiemelleriyle birleştirebilirler. Millet, yokluk ve yoksulluk içinde harap ve bitkin düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evladı! İşte bu durumlar ve şartlar içinde dahi vazifen, Türk İstiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

M.Kemal ATATÜRK


Arkadaşlar artık kendimize gelip bu vasiyeti yerine getirmenin vakti gelmedi mi?
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Ogul50
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Feb 11, 2006
İletiler: 211
Şehir: Almanya

İletiTarih: Pts Mar 27, 2006 2:16 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BU SIIRIMI OKUYAN BENI ANLAR:

Ölümcül uyku!

Memleket hasreti cekerim ben bu gurbete
Yeminim olsun bir gün geri dönecegim elbetete
Yücelmeli bu tek Türk hürriyetimiz
Ve anli, sanli tarihli devletimiz

Ama coktan asti cizgiyi bu zillet
Neden uyuyor daha bu millet
Neden duyulmaz haykirisimiz
Elden giderken aziz vatanimiz

Vatan tehlikede
Geqmeli artik milliyetciler harekete
Son verilmeli bu zere birkerede
Bunu basaracagiz hep birlikte

Neden korunmaz bu tek emanet
Tepede vurmadikmi beraberce düsmana kenet
Gözümüzde tüter Türkistan ülküsü
Oldu gönlümüzün türküsü

Hürrxyet degildir sizin istediginiz
Milletime kefen bicme niyetindesiniz
Bölücüye karsiyiz, gelsin ölümleri ellimizden
Biz dönmeyecegiz bu zorlu hedefimizden

Topragi satilir Yavru vatanimizin
Bedeli yoktur sehit kanimizin
Koparamazlar Ana vatandan canimizi
Sonsuza dek koruyacagiz KKTC Yavru vatanimizi

Neden yaktirilir, o kutsal alsancak
Bilki hak yolunda ikiyüzlüler karsina cikacak
Ama Mazlumlarin ahi yerde kalmayacak
Elbette bxr gün mxlletxme ezxyet qektxrenlerden de
hesap sorulacak

Türk ün dini Islam dir
Kitabi Kuran dir
Ülküsü Turan dir
Ruhu ise adaletten yana dir

Olmali kendisi caliäkan
Vatan uguruna verilen sehitlerini anan
Vatanini kendine namus secen
Türk olmanin serefini bilen

Kötülügü men eden
Iyiligi emir eden
Kafasi dik, anli ak
Gönlü pak

Cesur ve mert bir yigit olan
Ve davasi icin kendisini adayan
Hakki icin vatanina tapan
Kücügünü seven, büyügünü sayan

Bu nedenle bu vatanin genclerini
Ve bütün insanlarini
Vatan sevgisi ve aski ile asilamaliyiz
Hayatimizi bu yolda adamaliyiz

Bagrimiza bir hancer gibi davamizi sokmaliyiz
Ve cikardigimiz takdirde kendimizi ve vatanimizi
kaybedecegimizin suurunda olmaliyiz
Yani bu sevda ile yasamaliyiz
Bu davanin bir kinali kuzusu olmaliyiz
Kizil elmaya ulasma azmini icimizde saklamaliyiz

Elbete bir gün gelecek
Ve insanlar gercekleri görecek
Hainlerin oyununu sezecek
Ve yeniden milletimiz vatanini sevecek

Karanligin isigindan yine bir büyük LIDER cikacak
Yumrugunu masaya vuracak
Ve bu cihani uyandiracak
Yüce Türklügümüzün suurunu bize asilayacak
Türklerin birligini sagliyacak
Davamizin önderi olacak
BASBUGU muz ama hep gönlümüzde tasinacak

Bunlar belki cok gec olacak
Ama sonunda hak haklinin olacak!

TOPRAK EGER VATAN ISE
SEVDIKCE TADLANIR!


K.Saba
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
cebeka
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Feb 27, 2006
İletiler: 76
Şehir: türkiye

İletiTarih: Pts Mar 27, 2006 2:35 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Eyvallah gardaşım,ağzına sağlık.kutsal gördüğün bu yolda ilerlemene devam et.senin gibi yeni nesil ülkücülere bu ülkenin çok ihtiyacı var.Hele de böyle bir dönemde.eleştirilerinde olacak tabiki!(öğrenmek amaçlı)
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1