Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - APO ŞEREFSİZİNİN RTE'YE MEKTUBU!!!!!!!
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
funda3307
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Jul 20, 2004
İletiler: 712
Şehir: türkiye

İletiTarih: Sal May 09, 2006 9:13 pm    ileti konusu: APO ŞEREFSİZİNİN RTE'YE MEKTUBU!!!!!!! Alıntıyla Cevap Gönder

Yol ağzına gelindiği kesin. Erdoğan’a yazdığım mektupta bir yol ağzında olunduğunu belirttim. Altı yedi yıldır baraj kapağının önünde durdum dedim. Bu görüşlerim devlete gitti. Devlet biliyor. Görüşler geri alınamaz. Ben bu biçimiyle bundan sonra artık barajın önünde duramam dedim. İstesem de bunu önleyemem dedim. Devlet tartışıyor tabii. Bu sözün ne anlama geldiğini bilir. Daha önce açıkladığım dört ilkeden dolayı bu durumu daha fazla sürdüremem. Psikolojik ve fiziki durumum, etik anlayışım, toplumsal mantığım gereği artık sürdüremem demiştim. İdamdan, şundan bundan korktuğum için değil, doğru bulduğum için bu tavrı sürdürmüştüm.

Mektubumda belirttiğim tarihi durum şu: 1948’de İsrail Devleti kurulurken ortaya tarihi bir durum çıktı. Arap aleminde muazzam bir tarihsel kırılma yaşandı. Bu durum altmış yıldır sürüyor. İkinci büyük kırılma şimdi Kürdistan’da ortaya çıkıyor. Siyonist milliyetçilik İsrail Devletini doğurdu. ABD ve İngilizlerin el atmasıyla Arap milliyetçiliği Filistin Devletini doğuruyor. O neye yol açtı? Ortadoğu’da kan deryasının akmasına yol açtı, maddi ve manevi değerler muazzam büyük darbe yedi. Çok geriye gitti. Şimdi ikinci büyük kırılma Kürdistan, Arap ve Acem üçgeninde ortaya çıkan çatışmalı Kürt milliyetçi oluşumu kritik bir aşamayı yaşıyor. İlkel milliyetçilik, modern milliyetçiliğe dönüşecek. Bu Kürt milliyetçiliği devletleşmek durumunda. Arap, İran ve Türk’e karşı savaştıracaklar. Bu Kürt hakim işbirlikçi tabaka ABD, İngilizler ve hatta Avrupa’ya da dayandırılarak devletleştiriliyor.



ABD bunu niye istiyor? Bir iki cümleyle tarihi geçmişe değineceğim. ABD Ermenilere el attı, Ermeniler bitti. İngilizler İyonyalılara el attılar, onlar da yok oldular. Yine İngilizler Asurilere el attılar, onları da bitirdiler. Buna benzer pek çok örnek verilebilir. Anadolu halklarının sonu getirildi. Bu halkların üç bin yıllık tarihleri vardı. Sonra ne oldu? İngiliz ve Fransız burjuvazisine pazar doğdu. İngiliz ve Fransız emperyalizminin ticari çıkarları uğruna üç bin yıllık kültürler yok oldu. İşte bu nedenle istiyorlar.



Katliamcı deyip sadece Türkleri suçlayamayız. Ermenilerin Türklerle bin yıllık ilişkisi vardı. 1915’e kadar jenosit olmadı. Ermenilerin durumu iyiydi. Çünkü Osmanlı Türk Sultanının iradesi vardı. Batı işin içinde olmadığı için katliam olmadı. Halklar kardeşçe yaşıyorlardı. Hatta iktidarda Rum ve Ermeni bakanlar da vardı. Ne zaman Batı bu halklara el attı, peşi sıra katliamlar geldi. Ne zaman Ortadoğu’yu devletler paylaşmak istediler, sonuç felaket oldu.

Kürtleri de kullanmak istediler. Ama Kürtler daha çok sultanın yanında yer aldılar. Çok zarar da görseler de, yok olacak kadar bir katliama uğramadılar. Kürtler, seksen yıl sosyal ve kültürel gelişmelerden tecrit edilerek günümüze kadar gelebildiler.



PKK buna isyan etti. Sonuçta devreye tekrar ne girdi? Bugün Güney’de bir Kürt devleti doğuyor. Arkasında ABD ve Batılılar var. Bu devletin ideolojisi milliyetçidir. Bu milliyetçilik yerinde durmayacak. İran’dan, Türk’ten, Arap’tan, şundan bundan bir şey isteyecek. Bu da katliamları getirecek. Bunlar yaygınlaşacak.



Bu milliyetçi cephe beni de çekmeye çalıştı. Dolaylı olarak hissettirdiler, “Gel bu cephede yer al” dediler. Uyardılar, “Gelmezsen her türlü pisliği yapacağız” dediler. Benim için Kürt feodalitesine, milliyetçiliğine sığınmak ilke ihanetidir. Hayat felsefemde, dünya görüşümde bu yoktur. Ben ilkelerim gereği, ilkel milliyetçiliğe teslim olmam. İttifak olabilir, ancak ilkel milliyetçiliğe sığınmak olmaz. Hiçbir güce teslim olmadım, gidip ilkel milliyetçiliğe de teslim olmam. Olmadığım için 90’larda İngilizlerin yardımıyla PKK’yi bitirme temelinde Türk devleti ile anlaştılar. Mehmet Ali Kışlalı’nın kitabında vardı. Güreş, “İngilizler bize yeşil ışık yaktı” diyordu. Gazetelerde okudum.



Gelelim Kürt devletine. Bu ekip Kürt devletini destekledi. Karşılığında ise benim kellemi istediler. Biliyorsunuz, bana karşı pek çok kez suikast girişimi oldu. Bu Kürt devletinin oluşumunda Türk devletinin katkısı var. Kürt devleti Türk işbirlikçisi mi, ben buna karışmam, bunu bilmem. Ama bunun karşılığında PKK’yi ve beni yok etme vardı. 90’dan sonra Çiller’le başladı ve Erdoğan’a kadar geldi. Belki kısmen asker-sivil anlaşmış da olabilir. Bütün devlet anlaştı diyemem. PKK’yi tamamen bitirme karşılığında Barzani’yi ve Talabani’yi yanlarına çekmek, beni de bitirmek istediler. Bu bir çizgidir. Biz özgücümüzle direndik, bugüne kadar geldik. Doğacak Kürt devleti şüphesiz İsrail-Filistin durumunu bize hatırlatacaktır. Kürt devletinin sonu, Filistin-İsrail gibi olur. Ortadoğu’da dört milliyetçilik var. Arap, Türk, Kürt ve Acem milliyetçiliği; çelişki giderek şiddetlenecek, bu yaratıldı. 1958’de El Fetih kuruldu. 69’da Arafat El Fetih’in Başkanı oldu. Arafat’ın çok çabası oldu. Yarattığı çok şey de oldu. Ama ben onun tarzını da benimsemedim.



Kürdistan’da kavga yeni başlıyor. İran’a ve Türkiye’ye yönelik tarihi yeni bir dönem başlıyor. ABD, İngiliz ve Batı el attı. Ortadoğu ne petrolüne sahip çıkabilir, ne de demokratikleşebilir. 1806’da temeli atılan Kürt milliyetçiliği üçlü aşamadan geçerek devletleşiyor. İki yüz yıl önce Süleymaniye’de Abdurrahman Paşa ile Kürt milliyetçiliğinin temeli atıldı. 1945’te örgütlenme aşamasına geçti ve KDP’ler kuruldu. Ve gelinen üçüncü aşama devletleşmedir. Kürt milliyetçiliği ayağı yere bastığında, Ortadoğu’da adamakıllı direnir. Nüfusu İsrail’den fazladır. Toplam elli milyon Kürt nüfusu var. Bir de Kürt tipi var, dağ Kürt’ü var. Kerkük petrolü ile birleşti mi tamamdır. Muazzam bir savaş çekirdeği doğuyor. Bu savaş çok kanlı gelişir, kan deryası akar. Bütün Ortadoğu kan deryası olur. Elli yıl daha bu güçle savaşı götürebilir. Bütün Ortadoğu Irak gibi olur. Hem çatışır, hem uzlaşırlar. Ama halklara rahat yüzü vermezler. Arap halkları, Kürt halkı inim inim inletilecek. Bir yüz yıl daha bunu götürmek isteyecekler.



Bizim tavrımız neydi? Türk, Arap ve Acem devleti benim dediklerimi anlamak zorunda. Anlamazsa ne olur? Ortadoğu kan deryasına döner; kültürü, işi gücü yok olur. Hayır gelmez. Bir Latin Amerika’ya, Güney Afrika’ya döner. Benim buna karşı tavrım ilkelidir. Çizgi savaşımımı doğru buluyorum. Ben ne yaptım? Demokratik sosyalist anlayışımı geliştirdim. Savaş-barış anlayışımı geliştirdim. Günümüze kadar geldim. Bu konuda Savunmalarım, görüşlerim ortada, açamıyorum, bol bol alıntı yaparsınız. Toplumsal özgürlük anlayışımı, Ortadoğu halklarının özgürlük savaşımını nasıl ele aldığımı Savunmamdan alıntılarla zenginleştirin. Belki görüşmeler olmaz. Ayda bir ya olur ya olmaz. Hava durumu engeli falan diyorlar. Tarihi günlerdir, yol ağzındayız dedim. Bundan sonrası önemli. Türkiye, Suriye, İran anlar veya anlamaz, benim için önemli değil. Benim bütün tasavvurum Kürdistan’ı kan deryasına dönüştürmemek.



Benim Kürdistan özgürlük mücadelem sürüyor. Geliştirdiğim Kürdistan özgürlük mücadelesinden vazgeçmem. Kesindir, bu sonuna kadar gidecektir. Zaten özgürlük savaşımımım yedi yaşından beri sürüyor. Kürdistan özgürlük mücadelesi anlayışım şu: Devletleşme ile özgürlük getirilemez. Devletleşerek Kürtlerin özgürleşeceğine inanmıyorum. Hem felsefi olarak ve siyasi olarak, hem de mevcut güncel siyasi koşullar itibariyle Kürdistan için devletleşmeyi istemek hazin sonuçlar yaratabilir. Devlet baskı demektir, baskıyı doğurur. Arafat bütün çabasına rağmen milliyetçiliği aşamadı. Ama ben öyle bir milliyetçi savaşçı olamam, olmayacağım. Benim çözümüm netleşti.



Geçende söyledim: Ortadoğu ve hatta bütün dünya halkları için geçerli çözüm demokratik konfederalizmdir. Demokratik konfederalizm devlet olmayan, demokratik ulus örgütlenmesidir. Demokratik konfederasyon azınlık örgütlenmesidir; kütür örgütlenmesi, dini örgütlenme, hatta cins örgütlenmesi ve buna benzer örgütlenmelerdir. Buna demokratik ulus ve kültür örgütlenmesi diyorum. Her köyde demokratik bir komün çıkar. Her kültürel örgütlemenin, bunların tümünün birleştirilmesi konfederasyondur. Çizgi olarak yansıtılmalı. Buna devlet olmayan demokratik konfederasyon diyorum.



Bunun tarihi örnekleri de var. Daha önce Atina demokrasisi vardı. Sümerlerde de benzer bir örgütlenme vardı. Savunmamda bunları açmıştım. Avrupa konfederalizmi doğuyor. Ortadoğu konfederalizmi de olabilir. Kürtler için de Ortadoğu’da Kürt konfederalizmi uygundur. İsrail ve Filistin kendi aralarında demokratik konfederalizmi oluşturabilirler. 22 Arap devleti, kendi arasında demokrasiyi gözeten demokratik konfederalizm olabilir. Türkler kendi aralarında Türk demokratik konfederalizmi kurabilir. Bütün Türkleri tek devlet bayrağı altında toplayamazsınız. Çünkü hepsi milli devletlerdir. Ancak kendi aralarında demokratik konfederalizm olabilir.



Kürtler için de bu uygundur. Kürtler kendi içinde, sınırlara dokunmadan, kendi aralarında Kürt demokratik konfederalizmini kurabilirler. Bütün Kürdistan parçaları, sınırlara dokunmadan, sınırları engel yapmadan, sınırları bir köprü olarak görüp demokratik konfederalizmi geliştirebilirler. Kürtler kendi aralarında siyasi, kültürel ve politik ilişkiyi sağlarlar. Sınırları yıkmak değil, köprü yapmaktır. Bunun kimseye zararı yoktur. Bu yapılmazsa kan deryasına döner. Kürtler kanlı bir süreçten ancak böyle kurtulabilirler. Kansız Kürt demokrasisi böyle gelişir. Aksi halde Filistin-İsrail benzeri kanlı süreç yaşanır. Bu çözüm Kürt milli devleti etrafındaki boğazlaşmayı önler. Bunun için ulus devletlerin demokrasiye açık olmaları tek şarttır. Kürtlerin demokratik bir ulus olmalarına karışmayacak, uzlaşacak. Bu muazzam kazandırır. Türkiye, İran, Suriye ve hatta Kürt devletçiği de buna engel olmamalıdır.



Türkiye demokratik bir devletim diyor. Demokratik duyarlılık gösterirse bütün problemler çözülür. Aksi halde “Demokratik ulus şansını vermeyeceğiz, tasfiye edeceğiz, PKK’yi boğacağız, Barzani ve Talabani yardımcı olacak, İran’la anlaştık, şununla bununla anlaştık, ortadan kaldırırız” derlerse felaket olur. PKK boğulursa Kürt milliyetçiliği mutlak hakim olur. Devlet kendini kandırıyor. “PKK zayıf düştü, parçalandı, Kongra Gel bitti” diyorsa yanılıyor. Öyle kolay kolay bitmez. PKK aşılırsa Kürt Hizbullahı hortlar, Kürt milliyetçiliği egemen olur, Kürt dinciliği ve Nakşibendiciliği gelişir. Bu ikisi birleşirse, asıl felaket o zaman olur. Dışarıda Türklerin düşmanları var. Hepsi Kürt milliyetçiliğinin arkasına sığınır, her şey yapmak isterler. Anadolu halklarına çektirecekler.



Şu anki hükümetin katkısı ile oluyor bunlar. Erdoğan bunu anlamıyor. Erdoğan’ı bir kez daha uyarıyorum. Ya uzlaşmaya gelirsiniz ya da Kürt milliyetçiliğini durduramazlar. Elli milyonu bir de Dolarla besledin mi, füze verdin mi, nasıl durduracaksınız? Emperyalizm bunu yapacak. Burada kıyamet koparıyorum. Gidin söyleyin, kendini parçalıyor deyin. Kardeş kanı akmasın diyor. (Masaya vurarak) Bu adam bağırıyor deyin. Bu milliyetçi gelişme felaket getirir. Bu milliyetçi oyun içinde Kürtler başarılı olursa Türkler, Türkler başarılı olursa Kürtler yok olur. Realite buna doğru götürür. Fransızlar Ermenilerin, İngilizler de İyonya’lıların arkasına geçip bu halkları yok ettirdiler.



Ortadoğu’da ABD bunu istemiyor da olabilir. Ama objektif durum buna gidiyor. ABD istese de altından çıkamaz. Çeçenistan’ı bile önleyemiyorsunuz, bunu nasıl önleyeceksiniz? Benim Sayın Erdoğan’a son uyarımdır. Demokratik Kürt Hareketine karşı üçlü toplantılar yapıyorsunuz, “PKK’yi imha ederim” diyorsunuz. PKK kolay kolay imha olmaz. Benim görüşlerim budur. APO savaş başlatıyor deniliyor. “Hayır, APO savaş istemiyor. Elli yıl sürecek savaşın önüne geçmek istiyor. Kardeşçe, onurluca demokratik birlik istiyor” deyin.

Ben şu an özgürlük savaşçılarına hitap ediyorum. Eğer bu imha politikası devam ederse, Kürt işbirlikçilerini devreye sokmaya çalışırlarsa, size düşen de korkunç direnmedir. İki ay böyle devam ederler. İmha ve inkar politikaları ile üzerlerine bitirme temelli gelinirse, diplomatik siyasi yollarla sizi imha etmek için sıkıştırırlarsa, size düşen korkunç bir direnmedir; kendi halkınızın özgürlük ve onurunu korumaktır. Bunlar anlamıyorlar, halen imha siyasetinin peşindeler. Ben Arap, Türk ve İran halklarının kardeşliğini savunduğum ve sevdiğim için bunları söylüyorum. İran, Suriye ve Irak devletine düşen demokratik diyalog geliştirmeleridir. Aksi halde oyuna geliyorsunuz.



İran’dan ricam şudur: Kürtlerin özgürlük taleplerini demokratik uzlaşı çerçevesinde kabul ederek diyalog geliştirin. Suriye için de aynı şeyi söylüyorum. Türkiye’yi de uyarıyorum. Cumhuriyet de gidiyor. Türkiye’ye şunu söylüyorum: Sen üç beş milyon silahım, bilmem ne kadar uçağım var diyorsun. Bütün bunları ABD verdi. Kürtlere de aynısını verir. Tehlike budur. Geçenlerde bir Türk milliyetçisi gidip Sarıkamış’ta doksan bin askerin anmasını yaptı. Enver milliyetçiliği doksan bin askeri toprağa gömdü. Allah bunu kabul eder mi? Müslümanlıkta, yurtseverlikte bu var mı? Erdoğan’a söylüyorum: Özal ve Erbakan kadar olsun. Bu görüşlerime dikkat etsin. Yapmayın diyorum.



PKK zayıf değil. Kongra Gel zayıf değil. İki ay içinde uygun adımlar atılmazsa, bu siyaset devam ederse, bütün Kürt gençlerini dağa çağırıyorum. Yoksa yok olursunuz. Sadece Türkler yok etmez, Araplar insan kesiyor. Buna karşı kendinizi koruyacaksınız. Filistin’de üç bin insan göçmen durumuna düştü. Kürdistan’da üç bin Kürt köyü boşaltıldı. Bu sefer kentlerde boşaltılır.



Bütün Kürtleri çağırıyorum. Her türlü savunma tedbirlerinizi alırsınız. Savaş gelişirse yalnız köyler boşalmayacak, kentler de boşalacak. PKK direnecek, bitmeyecek. Kan deryasına dönecek. Yanlış yapıyorsunuz. PKK’yi demokratik birlik ve kardeşlik noktasına getirdik. Erdoğan’a diyorum: Sen daha ne istiyorsun? Senden demokratik diyalog istiyoruz. Buna gelmiyorsan, o zaman savaş istiyorsun. Filistinliler, Ermeniler, hatta Saddam bu sonu biliyorlar mıydı? Hayır, bilmiyorlardı. Emperyalizm böyle yapar. Sıra şimdi Kürtlerde. Bu sefer Türkiye çok zarar görebilir. Çünkü arkasında dünya emperyalizmi var.



Türk halkına sesleniyorum: Türk halkı bana güvensin. Eğer kardeşliğin gereği yapılırsa, tek kurşun sıkmadan bütün PKKlileri dağdan indiririm. İki ay içinde çağrı yapacağım, dağdan inecekler. Demokratik toplumun, demokratik devletin hizmetine sokacağız. Buna gelinmezse, o zaman savaş istiyorsunuz demektir. Türk sağcısına, solcusuna, Türkiye halkına söylüyorum: Kendi hükümetinizin yakasına yapışın. Herkese sesleniyorum: Büyük bir oyun içine sokuluyorsunuz. Beni suçlamayın, benim anadilim yasaklanmış, bir okulum bile yok. Bana saldırmanız, kendinize saldırmanızdır. Bu oyunu bozalım diyorum. Onurlu bir barış gelişir, Kürtlerin özgürlük talepleri, demokratik talepleri kabul edilirse, iki ay içinde gerillayı dağdan indiririm.



Bu, gazetede manşet olabilir. Demokratik devletle birlik istiyoruz. “Yok, PKK imha olacak” denirse, özgürlük savaşçılarına, Kürt gençlerine, özgürlük savaşınızı geliştirin, kendinizi koruyun derim. Herkes dağa gitsin demiyorum, ama dağa gidebilenlere çağrımdır. Çünkü niyet kötü. Bizi Kürt feodallerine teslim etmek istiyorlar. Bu oyunu bozmak için, iki ay içinde her türlü hazırlıklarını yaparlar. Osman gibileri kaçtı gitti. Onlar inanmış olsalardı kaçmazlardı. Gerilla inançlı savaşçıdır. Tarih benim görüşümü doğruladı. İnananlar kendi mücadelelerini her tarafta geliştirsinler. Yok olmamak, imha olmamak için her türlü meşru savunma tedbirlerinizi alın. Kürt halkını Kürt ağlarına, feodallerine, Mustafa Bayram gibilerinin yönetimine verecekler.

Kürt kadınına da seslenmek istiyorum. Özgürlük savaşına, özgürlük mücadelesine bağlı kadın yoldaşlarım, dağda, ovada, şehirlerde büyük özgürlüğün garantisi olmalıdırlar. Bunun dışında her şey boştur. Namus, onur halkının özgürlük teminatı olmaktır. Buna da güçleri var.

Uzlaşma gelişirse, mektubuma yanıt verilirse, bir iki ay içinde uzlaşma ve diyalog denenebilir. Eğer olmazsa, gerilla sayısı elli bin olur. Kürdistan dağları geniştir. Her alana yayılırlar. Halk da her alanda serhildan geliştirir. “Savaşa geçit vermeyeceğiz” sloganı altında serhildan geliştirilebilir. Serhildanlar fazla kanın akmasına da engel olur. Yoksa ikinci bir Ermenistan, Balkanlar durumu doğar. Çeçenistan gibi olur. Erdoğan’a, bir danışmanını gönder dedim. Ona da tenezzül etmiyor. Eğer bunları yapmıyorsa, Erdoğan ya başbakan değil, başka güçlerin elindedir, ya da demokratlıkla ilişkisi yok, İslami kılıf altında tüccar menfaatini sürdürüyor. Kürtlerin demokratik taleplerini tüccar menfaatine kurban ediyor. Şaron kadar bile olmuyor.



Sonuç nasıl gelişirse gelişsin kabulümdür. Sonuç olarak demokratik uzlaşma ve barış çağrısında bulunuyorum. Yok, bunu tanımıyorsanız, sonuna kadar özgürlük savaşını veririz. Benim bu konuda söyleyeceklerim bitti. Bunu bol bol basın yayında verirsiniz. Televizyon işler. Halk da Avrupa müktesebatına uygun olarak serhildanlarla taleplerini dile getirir. Anadilimi istiyorum, okulumu ve kültürümü istiyorum der. Kanlı olmaması temennimdir. Savaş çağrısını yapmıyorum.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
sinan37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Jan 17, 2006
İletiler: 558
Şehir: Kastamonu

İletiTarih: Çar May 10, 2006 6:49 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Zaten tayyip erdoğan diyarbakırda kürt sorunundan bahsettiği zaman bütün bölücü kesim hep birlikten ok yaydan çıktı demişlerdi.

Şimdi yaydan çıkan okun nasıl geri döndüreceğini şaşıran başbakan çam üstüne çam deviriyor.

Atatürkün yıllar önce söyledikleri birbir ortaya çıkıyor.

ÜLKÜSDAŞLARIM ATTÜRKÜN BURSA NUTKUNU VE GENÇLİĞE HİTABESİNİ BUGÜNLERDE BİR DAHA OKUYUN ÖNÜNÜZE BUGÜNÜN FOTOĞRAFI ÇIKIYOR.

"CENABI MEVLA EN BÜYÜK TÜRK ATATÜRKE RAHMET ETSİN,ATATÜRKTE BİZLERİ AFFETSİN ""
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
gelibolulu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Jun 25, 2005
İletiler: 750
Şehir: TÜRKİYE-Çanakkale

İletiTarih: Çar May 10, 2006 8:30 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yuh be !!!

Hala bu şerefsizi konuturuyorlar ya...

Hala tehditler savurabiliyor ya...

Baraj kapağının önünde duruyormuş... Hadi be ! Çekil de görelim...

Çakalları 50000 olurmuş... Kürdistan(!) dağları genişmiş !
Kürdistan nere ki ?

Ya sabır, Ya selamet...

Halkı (!) özgürlük istermiş !
Bu Vatanda yaşayan herkes benimle aynı hak ve özgürlüklere sahip değil mi ? Herkes benim kadar özgür değil mi ?
Ben mi yanılıyorum ? Ya da çok mu özveriliyim ? Özgür değilim de benim mi haberim yok ? Ben neden isyan etmiyorum ?

Bırakın özgürlük masallarını...

Gerçek niyetini söylesene apo !

Kimlere uşaklık ettiğini anlatsana !

Halkım (!) dediğin masum bebekleri neden katlettiğini izah etsene !

Kahraman Mehmetçiğe sıktığın kurşunların cevabını versene !

Genç beyinleri, hangi masalla kandırdığını, onların günlük uyuşturucu istihkakını anlatsana !

Haremini anlatsana apo !

İsviçre bankalarındaki hesaplarını ve bu paraların kimler tarfından ne amaçla sana verildiğini açıklasana !


Bırak artık masalları !!!

..................................................................................................

Tabi bir de;
bu herife böylesi bir yazıyı yazma cesaretini veren,
ne siyaset gereğini,
ne hükümet olma sorumluluğunu taşıyamayan,
ne de TÜRK olma asilliğini gösteremeyenler var...

Onlara ne denebilir bilmiyorum...

Çünkü onlar dünyada görülmemiş bir ceza ile cezalandırılsalar bile,
benim gönlüm rahat etmeyecek...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kaganos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Jan 02, 2005
İletiler: 1034
Şehir: TÜRKİYE

İletiTarih: Çar May 10, 2006 9:24 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Gelibolulu Kardeşim,


Sana katılıyorum..

Özgürlük istiyorlarmış....

Daha ne özgürlüğü....

10-15 kişi ile belediye otobüsünden halkı indirip otobüsü yakıp ...

ertesi günü salıveriliyorsunuz ya!....

Bundan ala özgürlük mü olur...

daha 25 yaşındayken...

Annemin rahatsızlığı nedeniyle...

2 gün mesaiye izinsiz gitmedim diye ... 15 gün hapis yattım bu ülkede...

Haksız yere ceza aldığım için bile ...Bu Devlete ;bu Millete ;bu Bayrağa

küsmedim...

Bu ülkede daha ne istiyorsunuz....


Dua edin ülkeyi TÜRKLER değil...


Türkümsü tipler yönetiyor...

Birgün elbet o yönetici kademelerine gerçek TÜRKLER gelecek..


BİZ HALA MASADA , GARSONUN HESABI GETİRMESİNİ BEKLİYORUZ...



Saygılarımla.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
azapbozkurdu
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Oct 28, 2004
İletiler: 25
Şehir: turan

İletiTarih: Çar May 10, 2006 11:17 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

TERÖRİST BAŞBAKANA MEKTUP YAZABİLİYORSA BENDE BİRŞEY SÖYLEMİYORUM DAHA..........!RTE ÇİFTÇİYİ MUHATAP ALMAZ BAKIN KİMLERİ MUHATAP ALIYOR....!!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
OGUZBOYUATA
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Feb 02, 2006
İletiler: 8
Şehir: TÜRKİYE

İletiTarih: Çar May 10, 2006 6:44 pm    ileti konusu: EŞKİYA BU KADAR CİDDİYEMİ ALINDI..? Alıntıyla Cevap Gönder

BU MESAJLARI NASIL VE NE ŞEKİLDE RAHAT GÖNDERİLİYOR..???
DEVLETİN EN YÜKSEK KADEMESİNE BU NASIL İLETİLİYOR ANLAŞILIR GİBİ DEGİL....BUNU CİDDİYE ALMAK TA O KADAR TEHLİKELİ...
DÜŞÜNÜLECEK YERLER ÇOK...AMA DIKKATLI OLMAK LAZIM...BİLİYORUZKİ BUNLARIN ARKASINDA HEP PALİKARYALAR VE UZANTILARI VAR.. BURASI HİÇ BİR ZAMAN NE BOSNA NEDE GÜNEY AMERİKA OLMAZ KÜRT VATANDAŞLARIMIZIN ALTINDA İNANÇLI İNSANLAR ÇOK...VE HİÇBİR ZAMAN BU OYUNA GELECEKLERİNİ İNANMIYORUM....BEYNİ YIKANAN VE DAGLARA ÖZENTİYLE ÇIKIP PİŞMAN OLUP DÖNEN BİR ÇOK GENÇ VAR...
ÜLKEMİZDE OYNANAN OYUNLARI MEVCUT YÖNETİM ÇOK DÜŞÜNMELİ BUNUN FATURASI HER ZAMAN AGİR OLUR....

TÜM MİLLETÇE BİRLİK ZAMANIDIR TARİH BOYUNCA BU TÜR OYUNLARLA ÇOK KARŞILASTIK ONUN İÇİN UYANIK OLMAK LAZIM...
BİLİYORUZKİ BÖYLE OYUNLAR ŞU AN İÇİN İRANDADA TEZGAHLANIYOR ..SÜRİYEDE BU TEZGAHA ÇEKİLMEK İSTENDİ AMA ŞİMDİLİK SESSİZLİK HAKİM...

ILIK RÜZGARLARDAN SONRA GELECEK KASIRGALARA DİKKAT EDELİM...

VATANIM İÇİN BAYRAGIM İÇİN TÜRKİYEM İÇİN
HERZAMAN HAZIRIZ...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
umutt
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Feb 24, 2006
İletiler: 28

İletiTarih: Çar May 10, 2006 8:08 pm    ileti konusu: Namussuzun namusu Alıntıyla Cevap Gönder

Apo iti yazının bir yerinde kürt kadınlarına seslenmiş dağa çıkın demiş namusdan filan bahsetmiş aponun dağda kürt kızlarına ne yaptığını herkes biliyor beğendiklerini aldığını herkes biliyor şimdide nasıl dağa çağırabiliyor hayret doğrusu kendisi yıllarca dağa kandırıp dağa çıkardığı kızların kanına girdi hem pkk güçlü diyor hemde türkiye pkk yı bitirirse kötü olur diyor 50milyon kürt bikere şlişirme ama değil 50. 100 milyon kürt de olsa düşmanın yeri belli olduktan sonra Türkiye çok şükür düşmanı dağıtacak güce sahip pkk kuyruğunu paçasının arasına alıp dağlarda it gibi saklanmasına rağmen bu kadar zayıfladı yeri belli düşman 1 ay dayanamaz...Diğer bir nokta ise kendini çeçenistanla bir tutuyor ulan hayvan herif çeçenistan rusyadan bölüğnme ayrılıkçı bir devlet mi HAYIR onlar zaten orda devletti Ruslar girip topraklarına tecavüz ettiler sen onlarla birmisin sen bizim ve hatta kürtlerin atalarının kanlarıyla sulanmış topraklarda birleşmiş kardeşçe yaşayan iki milleti bölüp kardeş kanı akıtan bir itsin. kardeş kanı akmasın diyorsun sonrada kardeşçe yaşayan iki milleti savaştırıyorsun. senin ne mal olduğunu herkes biliyor dağdaki adam sayısı 50bin olur diye kahraman Türk ordusunu tehdit ediyorsun güya istersen dağda ki adam sayısını artırabilirmişsin yıllarca dağa bir adam daha çıkarmak için bütün gücünü sarfettin işte gördün ne olduğunu şuanda böyle bir örgütün liderini ele geçirebilen tek ülke Türkiye.Senin bu bıoş laflarıona saçma tehditlerine kimse inanmaz bu millet bu boş laflara kulak asmaz...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
izmirli90
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Jan 03, 2006
İletiler: 20

İletiTarih: Çar May 10, 2006 8:18 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

onların dağları genişse bizimde Köylerimiz geniş...bunu biliyordur...o..bizde hatabugüne kadar iş ekmek verdik onlara bu ülkede.ekmeğini yedikleri yere pisleyen cinsten bunlar.şimdi gelip tehdit savurabiliyorlar.çünkü içimize sızdılar..işin hazin tarafıda ne biliyormusunuz...ordusuyla halkıyla çok büyük bir ulusun evlatlarıyız.ancak bunları bizimaramıza aldığımız yaptığımız en büyük yanlıştı..Bu sözde önderin dedeiği bir tek söz düşündürücü açıkçası(İzmirden en batıdan yazıyorum bunu)Kan deryası olur...heryerde işbirlikçileri var bunların...olur.çok büyük kan deryası olur..bizim halkmızı bölücülük provakasyonlarına dayanamaz sokağa çıkar.buda kan deryasına bir sebep.asker bi yandan doğuyla uğraşırken Kundaklama büyük yerlere hain saldırılar olur..Ülke karışır.anamzını bacımızın önünü keser bu şerefsizler...çok insanın canı yanarTürk ulususavaşı sevmeyen bir millettir ancak ona karşı çıkan oldumu karşı koymasını bilir her ne olursa olsun.ama bu dıştan gelen bi savaş olmaz.bu tamamiyle bir iç savaş olur..ve ülkelerin en büyük korkusudur bu..yabancı devletlerin bizi yıllardır devirmeye çalışan ülkelerini başarısızlıklarının sonucunda denedikleri acımasız kalleşçe bir oyunun parçasıdır.oyunlarına ulaşamayacaklar ama uzun bir süre daha bunların tehditlerini duymaya devam edeceğiz anlaşılan..Ne diyelim ALLAH TÜRKE KUVVET VERSİN
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
1453_fatih
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Jan 20, 2006
İletiler: 147
Şehir: TÜRKİYE

İletiTarih: Çar May 10, 2006 9:12 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hakikaten böyle bir mektup tayyip erdoğan'a gitmişse sadece imralı'da bir hainin olduğunu söylemek yetmez bizi yöneten bir hain de var demektir...

İnsanın inanası gelmiyor hakikaten.Hem Türk Devleti'nin başbakanına böyle bir mektup gönderilmesine karşın varolan sessizliğe inanamıyorum.Hem de bir takım insanların ciddi ciddi bu tür şeyler yazacak kadar güçlendiklerine...

Kürt halkının özgürleşmesi gerektiği ve bununda bir demokratik konfedaralizm ile olmasının kimseye zarar getirmeyeceği zırvalarına gerçekten kendileri inanabiliyormu acaba...

Aksi halde daha büyük olaylar yaşanacakmış....

Eğer böyle bir konfedaralist sistem olacaksa o olayların en büyüğü yaşansın zaten hiç durmasın....

En azından bu itlerden kurtulmak için mazaretimiz olur.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
nokta911
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Feb 24, 2006
İletiler: 15

İletiTarih: Per May 11, 2006 11:12 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kitapsız,şerefsiz yine belli etmiş ne mal olduğunu.Türk ırkını diğerleriyle aynı kefeye koymuş.Halbuki o da biliyor bu topraklarda kimin sözünün geçtiğini.Söylemez şerefsiz saf gençleri,temiz yürekli kardeşlerimizi kandırıp dağa çıkaramazlar yoksa.Merak ediyorum bu şerefsiz yetiştiği bu topraklarını anasının,babasının,dininin,kitabının namusunu,kendi namusunu kaça sattı?
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Per May 11, 2006 3:01 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kızmakta çıldırmakta haklısınız.Benim içimden geçenler de bunlar.Ben bunları bir kere daha vurgulamayacağım.Beyanatı dikkatle okuyun,ve bu adamın nasıl bir manyak,psikopat ve geri zekalı olduğunu iyice görün.Kendi kendine bu kadar çelişen,ne halt edeceğini bilemeyen,parayona içinde tehditlerler savuran bu kudurmuş çakalın,peşinden bir çıkarı olmayan insanın gitmesi mümkün değil.
Dışarıdan yardım alarak ,kuduz bir it gibi,itlerini başıboş sağa sola saldırtan bir adamın,kendisini bir kukla gibi oynatan dış ülkelerin ileride kendisine atacağı kazığı iyi bildiği için,cürümüne bakmadan Herkesi tehdit ediyor.Ne bağımzılığı bu?Ulam çakal senin hayatın bile dışarıya bağlı?Paketlenip de teslim edildiğini ne çabuk unuttun?Sen kendini bağımsız tutamadın ki,peşine takılan salakları bağımsızlığa götüreceksin.Paketlendiğin gün uyuz bir it gibi,korku nasıl gözlerinden akıyordu?Ne çabuk unuttun o halini de koskoca Tc yi karşına alıyorsun?
Ayni çıkara hizmet ettiğiniz bir başbakan iktidarda iken bunları söylemek kolay.Sıkıyorsa,iktidarımızda bunları söyle bakalım.O başbakan,senin istediklerini çoktan verecek de,bizden korkuyor.Ne sanıyorsun?O Türkiyeyi parçalamanın imkansızlığını anladı.Dışarıya söz verdiği gibi bu işi peynir ekmek yer gibi kolaylıkla yapamıyacağının farkına vardı da sen bir halt olmadığını daha anlayamadın.Allah şükürler olsun ki,batı senin gibi bir dangalağa yatırım yaptı da,biz bu işi bu kadar ucuz atlattık.Seni ister assınlar ister asmasınlar.Nasıl olsa bir gün bu ülkede istiklal mahkemeleri kurulacak.O güne kadar gebermezsen,yarım kalan işi onlar tamamlayacaklar.Dış güçlerin piyonunun,onları deşifre etme çabalarına bakın.Ne diyeyim eceli gelen it....
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
YALNIZKURTmfc
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Feb 14, 2006
İletiler: 26
Şehir: TÜRKİYE

İletiTarih: Per May 11, 2006 5:19 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ESSELAMINALEYKÜM!bunların hesabı bir bir sorulacak...bir bir sorulacak...elbet bu piçin ve bunun sorumlularının kellesi vurulacak!!!yakındır!!!!SEFAİ abimizin de dediği gibi; ''bu hesaptır!sorulacak,apo denen köpekten...'' ALLAH'(c.c)a emanetsiniz gardaşlarım.. SELAMETLE...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
thegreen_wolf
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Feb 12, 2006
İletiler: 466
Şehir: trabzon

İletiTarih: Per May 11, 2006 5:28 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder



PKK'yı kuran ve yıllar boyu binlerce insanımızın hayatına, şehit ve gazilerimize mal olan Abdullah Öcalan, yakalanıp İmralı'ya tıkıldıktan sonra DGM tarafından, bütün dünya önünde, adilane yargılanmış ve suçlarına uyan idam cezasına çarpılmıştı.

Hüküm, Yargıtay tarafından tasdik edildi. Ama zamanın koalisyon hükümeti, bütün teamül ve kanunların aksine bu kararı Meclise tasdik için sevk etmedi, hükmü rafa kaldırdı, APO da İmralı'da "güya" tecrit edildi…

Sonra da AB'ye uyum yasaları gereği idam cezası kaldırıldı ve APO'nun cezası da müebbet oldu! O zaman idam edilmemesini tasvip edenler,"asılsa idi kahraman olurdu" dediler.

Eee, şimdi ne oldu? Hem kahraman, hem mağdur, hem de afla salıverilirse, TC Devletinim masada karşısına oturmayı, hatta hayalindeki ortak Türk-Kürt Demokratik Cumhuriyetinin "Eş Başkanı" olmayı ümit eden kişi! Olmaz olmaz demeyin; ne olmazlar oldu ve olacak!
AMA SECIMDE OLACAK!!!!!!!!!!!!!

Kürt daglarıymıs neyde bu daglar ? ne gunlere kaldık
Bu it nasıl oluyor metup yazıp yollayabılıyor
yok uyarıyormus sunu bunu yaparmıs
evet yaptın ıt bebeklerı masum halkımı TÜRKÜ oldurdun 30bının üzerındekı TÜRKÜ !!!!!!!!!!!!!!!!!!................

Ama bu konuda sorunlu sorumlu ve günahkâr olan sadece bugünkü iktidar değil. Onun idamını engelleyen önceki hükümetler. Yakın tarihimizin bu en vahim hatasını neden yaptılar? apo'yu teslim eden ABD öyle istedi diye mi? O zaman kendi teröristlerini cayır cayır yakan Amerikalılar, acaba bu katili neden canlı tutmak istiyorlar diye sormak akıllarına hiç gelmedi mi?

Evet bir konuda haklısın apo köpegı tabıkı hükümetimin yakasına yapısacagım bunun bedelını soracagım
özal ve erbakan gıbı olsun demıs
evet özal zamanında serefsız apo iti sana deli cocuk derdı ''Deli cocuk uslu dur'' demıstı sana o karkaktı bu vatanı rte gıbı satmıstı senın hortlamana yardım etmıstı

bir anı ve alıntı:
Öcalan, bir başka soru üzerine, Celal Talabani aracılığı ile dönemin Başbakanı Turgut Özal ile görüştüğünü söyledi. Öcalan, "Özal'ın istemi üzerine tek taraflı ateşkes ilan ettik. Özal, ateşkes haberini aldıktan sonra Talabani'ye, '10 yıldan bu yana ilk defa rahat uyudum' demiş"

Refahyol hükümeti döneminde Başbakan Necmettin Erbakan tarafından hazırlanan iki mektubun Şam'daki PKK temsilciliğine iletildiğini öne sürdü. Öcalan, Mahkeme Başkanı Okyay'ın sorusu üzerine, dönemin Başbakanı Erbakan tarafından Suriye'deki temsilciliklerine iki mektup geldiğini ileri sürdü. Öcalan, şöyle dedi: "Erbakan, Çiller hükümeti döneminde İlnur Çevik'in hükümet tarafından gönderilme niyetinde olduğunu bana iletildi. Ama yürümedi. Mektuplaşma oldu. Hükümetten Suriye'yi iki mektup geldi. Erbakan imzasıyla geldi. O konuda belge var, arşivdedir. Biz bunlara olumlu tepkiler verdik. Erbakan'dan gelen mektupta ekonomik sosyal paket açmak istediği belirtilerek, şiddet ortamına son verilmesi isteniyordu."


hadı lan apo ıtı cagır sen kürt milliyetçilerini daglara BU ALBAYRAKLI VATANIN 30 MİLYON a YAKIN TÜRK MİLLİYETÇİSİ TÜRKÇÜSÜ BU VATAN İÇİN ÖLECEK HER YASTA MİLLİYETÇİSİ VAR

HADI YAPTA GORUSELIM HAYALI kürt daglarında !!!!!!



apo Suriye'de iken orada bulunan resmi bir görevli, onunla bir asansörde karşılaştığını BAŞBUĞ Alparslan Türkeş'e söyleyince rahmetli; "Tabancan yok muydu, çekip vursaydın haini!" diye kükremiş… Fark da burada!





Ben soyleyecek bır soz bulamıyorum bu SEREFSIZLER ıcın..bız bu VATAN DA dogduk bu VATAN ıcınde oluruz gerekırse SEHİTLERIMIZ nasıl olduyse[gercı sehıtler olumsuzdur,sehıtlere olu demeyınız..]

bence apo denen o seeereffsııızz ıcerde sanmayın rahat hep onda OLUM korkusu acaba lar var..onunn yandasları da sanmasın lar bu MEMLEKET sahıpsız gene bu VATAN ıcın sehıt olacak MİLYONLAR var..fazla soze gerek yok

BU VATAN BIZIM BIZIM KALACAK.. Ne guzel demıs OSMAN OZTUNC'UM GAYRI ANLATILMAZ BU SAVAS BENCE,DAG TAS KONUSMUSTU KENDI DILINCE,HUCUM DIYE BIR SES DUYDUM ILK ONCE,SONRA ALLAH ALLAH DEDI MEHMEDIM, BU OYLE BIR IMAN OYLE IHLAS KI,SECDE EDER CUMLE CANLI VE BITKI,BIR TEMMUZ AKŞAMI ALLAH ŞAHİT KI SAHA KALKMIS VATAN IDI MEHMEDİM,BU AKŞAM YILDIZLAR SARARMIS GIBI TEPELER TITRESIR HAVA KIS GIBI BIR DAGIN SIRTINDA DAG VARMIS GIBI OMUZLAMIS BIR MEHMEDI MEHMEDIM OMUZLAMIS BIR MEHMEDI MEHMEDIM... CAN ASKERIM KAN ASKERIM ALLAH MEKANINIZI CENNET EYLESIN.. EL FATİHA!!!! BIR ELINDE ONDORTLU BIR ELINDE GULLER VAR AGLIYOR AGLIYOR BABAM...ALLAHU EKBER....

resimlere baktıkça göz yaşları süzüldü gözlerimden...
Ne değişti peki
Bu evlatlar vatanı için feda etti gençliklerini...
Analarını,Babalarını,Eşlerini,Çocuklarını,Sevdiklerini VATAN uğruna terkettiler...
Sırf bu TÜRK BAYRAĞI altında yaşasınlar diye terkettiler...
Ne değişti peki
Şu anda binlerin katili hapiste...
Onu seven bayraksızlar ise dışarda...
Bazı kanı donuklar(yandaşlar) diyorlarki (İnsan Hakları)!
EVET!!! Nerde bu şehitlerin insan hakları????
Peki ne olacak?
Asılsınmı?
OLMAZ!!! KAHRAMAN YAPMAYIN BU İTİ!!!
Çürüyerek ölsün...
Biliyorum ki;
Ölürken binlerce şehit başında olacak o bayraksızın.
Hep birlikte gözlerine bakıp "Ölürken çektiği acıyı seyredecekler"
Ruhunun yok oluşunu izleyecekler...
Ve O Şehitler HEP ÖLÜMSÜZ OLACAK...

APO Suriye'de iken orada bulunan resmi bir görevli, onunla bir asansörde karşılaştığını BAŞBUĞ Alparslan Türkeş'e söyleyince rahmetli; "Tabancan yok muydu, çekip vursaydın haini!" diye kükremiş… Fark da burada!
[/b][b]


[i]
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM ICQ
thegreen_wolf
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Feb 12, 2006
İletiler: 466
Şehir: trabzon

İletiTarih: Per May 11, 2006 5:36 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder



Dedİler ki (Osmanlı)


Tanrı kelamı öğütten,
Hak nizamı kur dediler.
Doğruldular da Söğüt'ten,
Ya Allah,destur dediler.

Rüzgar hafifi savurur,
Ateş geleni kavurur,
Bak çınar kök saladurur,
Bakmazsan kurur dediler.

Uzak kaldı Karakurum,
Batı'da bir başka durum,
Hata affetmez uçurum,
Bilenler durur dediler.

Doluna gönül doluna,
Düşülmeli Hak yoluna,
Şer kaleler zaptoluna,
Mehterbaşı vur dediler.

Okunu hedefsiz atan,
Helaline haram katan,
Beytülmal'a el uzatan,
Kendini vurur dediler.

Söz verip de döne döne,
Mahçup olma il'e,kün'e,
Kimse giymez ki üstüne,
Suç olsa samur dediler.

Hiç ayırma dağı,düzü,
Kayır yetimi,öksüzü,
Çadırın olsun gökyüzü,
Cihada buyur dediler.

Maziyi bil,atiyi bil,
Kendinden ver sebil sebil,
Yalnız Hak önünde eğil,
Arayan bulur dediler.

Kafire zahmetin olsun,
Mümine rahmetin olsun,
Kur'an'a hürmetin olsun,
O'ndadır huzur dediler.

Sığda kalma gir derine,
Kibir katma eserine,
Sakın ola askerine,
Getirme gurur dediler.

Ümitsiz olmaya beşer,
Gahi baykuş güle düşer,
Gahi ümit Nil'e düşer,
İşte misal Tur dediler.

Karalar sır değil akta,
Sabah ayandır şafakta,
Düşman ki daim ayakta,
Belki su uyur dediler.

Kimi uzansın alıca,
Kimi el atsın kılıca,
Doğu uçtan batı uca,
Hira mührü vur dediler.

İnsan su ile topraktır,
İnsan var yelde yapraktır,
İnsan var dolu başaktır,
İnsan var çamur dediler.

Merhamet nefsi yendirir,
Ehli kamil güvendirir,
Dolu ekin baş indirir,
Olmalı vakur dediler.

Kılıç ile değişmez arz,
Alime etme itiraz,
Ululemre itaat farz,
Doğruluk budur dediler.

İnsan ya din kardeşindir,
Ya da Adem'den eşindir,
Ol Peygamber güneşindir,
Eyleme kusur dediler.

İlkin yol iki denize,
Peygamber muştulu ize,
Diz çökmeli Bizans bize,
Yıkılmalı sur dediler.

Yanmayan yürek gamlıdır,
Biliriz gün akşamlıdır,
Amma devlet devamlıdır,
Oğuz'ca şuur dediler.

İyilik gönlün demidir,
Yıkmak kalbin elemidir,
O ki Rabbülalemindir,
Alemlere nur dediler.

İnsan ki kemikle ettir,
Can bedene emanettir,
Devlet ki ebed müddettir,
Haşre kadar dur dediler...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM ICQ
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1