Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - SEBETAYİST OLMA YOLUNDAKİ ÜLKE
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Bozkurt_Baha
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Aug 31, 2004
İletiler: 102
Şehir: Ankara/Türkiye

İletiTarih: Pzr Eyl 12, 2004 12:46 pm    ileti konusu: SEBETAYİST OLMA YOLUNDAKİ ÜLKE Alıntıyla Cevap Gönder

Türkiye, dünya üzerindeki ilk ve tek Sabetayist devlettir. Sabetaycilik bu topraklarda dogmustur ve gelişmiştir.

Türkiye’nin gercekte ki dini ne Islamdır, ne de Museviliktir, %99 nüfusunu da Müslümanlar oluşturmaz. Türkiye, hükümet ya da meclis. tarafindan degil, Yahudi kökenli, Müslüman görünüslü bir gurup gri insanlar tarafindan yönetilir.

Kararlari Sabetaycilar alir, meclise, Bakanlar Kurulu’na, Cumhurbaskani’na onaylatirlar. Ulusal bayramlarda bu ülkenin her nesline ezberletilen ‘Havasına suyuna taşına toprağına’ şarkısı çalınır. Bu bir İsrail şarkısıdır, orjinali İbranicedir.

Dolayısıyla Anayasanın Din ibaresine Sabetayist’in de eklenmesi gerekir. T’deki belli basli büyük sirketler Sabetaycidir, Koc Gurubu’daki orta ve yüksek derecedeki konumlarda hep Sabetaycilarin oturdugu bir gercektir. Sabetaycilar’in cok iyi egitim aldigi ve Anadolu kültürünü tasimadigi da bir gercektir. Darüssafaka Cemiyeti, Fevziye Mektepleri Okullari (Sisli Terakki ve Isik Lisesi),, Bilgi ve Isik Üniversiteleri, Coskun Koleji ve ENKA onlara aittir. Tarih Vakfi, Türk Dil Kurumu onlara aittir. Özellikle 1924teki göçten sonra Kurtuluş Savaşının nüfusunu tükettigi, Tnin en büyük ve önemli şehirlerine yerleşmişlerdir. Örnegin, Istanbul’daki sokak ve cadde isimlerinde, lüks semtlerdeki apartman ve hanlarda onlarin isimleri vardir. Eski ve yeni nesilden bircok sanatci, tiyatrocu, ressam, yazar, müzik prodüksiyon sirketi sahipleri ve sarkici Sabetaycidir. Disisleri, Mülkiye ve Maliyede onlarin sözü gecer. Türkiye’nin Araplarla arasinin acilmasinda ve Türkiyenin dis ülkelerdeki düsük itibarinda onlarin cok etkin rolü vardir. Merkez Bankasinda, YÖKte oldugu gibi IMKB, cok sayida menkul kiymetler sirketinde ve Altin Borsasi Sabetaycilarin varligi artik tartisilmaz boyuttadir. Üniversitelerin özellikle iktisat, isletme, mimarlik, kimya ve TIP bölümlerinde hep ya cogunluga sahiptirler ya da sadece onlar vardir. Üniversitelerin diger bölümlerde de mutlaka bulunurlar. Bircogu Bölüm Baskani, Dekan, Rektörlük konumundadirlar. Ilac sirketleri onlarin elindedir. Ülkede halkın sağlığıyla oynayan gözlerini para bürümüş bircok Sabetayci doktor bulunmaktadir. Hastanelerdeki bu kötü durum onlar yüzündendir cünkü yozlasma ve rüsvetcilik onlarin sayesinde gelismistir. Uluslararasi büyük sirketlerin damdan inme Genel Müdürleri Sabetaycilar arasindan secilirler.

Türkiyede Gazetecilik, reklamcilik ve televizyonculuk neredeyse sadece onlarin elinde oldugu icin Türkiye halkinin ve kamuoyunun bir kisi hakkindaki fikirlerini cabucak degistirebilme, o kisiyi yerin dibine sokma veyahut yüceltme imkanina sahiptirler. Bircok psikolog ve sosyologlari vasitasiyla medya imkanlarini da kullanarak Türk halkinin örf adet ve psikolojik davranislarini cok cabuk ve sinsice degistirebilmektedirler. Türkiyede dönen tüm parayı daha iyi ellerinde tutsunlar diye işe girişlerde torpil sistemini getiren, Türk gençlerini eriten ve sirf kendi tanıdıklarını ve kökenlilerini belli önemli noktalara yerleştirenler yine Sabetaycılardır.

Sizin anlayacaginiz, Sabetaycilar tüm memleketi cok iyi ablukaya almislardir. Sabetaycıların Türkiyede içine boşaltmadıkları banka kalmamıştır. Ekonomik krizlerde rant saglayanlar hep onlardir cünkü Türkiyedeki parayi ellerinde tutan Sabetayci kesimdir. Halil Bezmen ve Selim Edes gibi daha birçok yurtdışına kaçan soyguncu Sabetaycı’dır. Eğer bu devlet Sabetaycı olmasaydı, bu insanlar bu kadar çabuk aklanamazlardi. NTV’de yayınlanan ve ekonomide yaşanan son olayların tartışıldığı programlarda bıyık altından gülen profesörler ve iş dünyası başkanlarının tümü, hatta bu programların sunucuları bile Sabetaycıdır.

Masonluk, Rotaryan ve Lions kulüpleri vasitasiyla kendilerinden olmayan bircok insani da etkileri altina almayi kolayca basarabilmektedirler. Atatürk’ü kullanarak yıllardan beri laik ismin verdikleri toplumumuzdaki bazı Türk kökenlilerin de beyinlerini yıkamaktadırlar. Bu beyni yıkanmış laik bireyler ne kullanıldıklarının ne de kimlere hizmet verdiklerinin farkında değillerdir. Öyleki piyonları haline geldikleri ne Sabetaycilarin varligindan ve ne de (Islami adini taktiklari diger Türk zümrenin degil de) gercekte Sabetaycilarin kendilerinden farklı oldugunun farkinda degillerdir.

Türkiye’de üc sey carpitiliyor. Sabetaycilarin nüfusu, Sabetaycilarin ögrenim gördügü okullar ve Sabetayci Mezarliklar. Sabetaycilarin nüfusu ile ilgili kasitli olarak az gösterme cabasi var. Sebebi: Sabetaycilar, az bir nüfusla sahip, Türkiye gibi büyük bir ülkeye her bakimdan egemen olamaz demek icin! Sabetayci Mezarliklarina 40 yilda bir defin islemi oluyor deniliyor, halbuki neredeyse hergün hemde birden fazla oluyor. Sabetaycı aileler çocuklarını sadece Şişli Terakki ve Işık Liselerinde okutuyorlar deniliyor. Bu liselerde toplam kac ögrenci okuyor ki. Halbuki bu da yalan. Cünkü, Robert Lisesi, Alman Lisesi, Saint Joseph, Saint Benoit, Notre Dame De Sion, Galatasaray Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Üsküdar Amerikan Lisesi, Nişantaşı Anadolu Lisesi, Kadıköy Anadolu Lisesi, Beyoğlu Anadolu Lisesi, Özel İzmir Amerikan Lisesi vb. gibi okulları sınavla kazanan Sabetayci çocuklar bu okullara devam ederler, ancak kazanamayan veya illa da cemaat okulu konusunda direten aileler çocuklarını Şişli Terakki veya Işık Lisesine verirler. Tüm bu yanlis imaj verme cabalari, Sabetaycilarin nüfuslarini gizleme cabalarindan kaynaklanmaktadir.

Sabetaycilar eskiden asaletleriyle kültürleriyle taniniyorken bugünlerde gözü dönmüs acgözlü rantiyeciler olarak taninmaya baslanmislardir. Türk milletinin ezelden gelen essiz güzellikteki öz davranis ve kültürlerini, aralarindaki dayanisma ve fedakarlik kavramlarini, Sabetaycilar medyalarinda oynadiklari binbir türlü psikolojik oyunlarla, dizilerle, paranin ön plana cikarildigi yarisma programlariyla yoketmeye calistiklari ve bunu da basarmak üzere olduklari bir gercektir.

Türk halkinin galeyana gelmeyi birakip, aklini basina toplamasi vakti gelmistir. Cünkü böyle giderse ülkedeki tüm para Sabetaycilar eline gececek ve halk sokaklarda yatar olacak ve bu kaos ülkeyi bir iç savasa götürecek. Milletin akli basina o zaman gelirse de, Sabetaycilar ise Amerika ya da Israil’e kacacak. Cok cok gec kalinmis olacak.

Ya Sabetaycılar akıllarını başlarına toplasınlar, ya da Türkler onların akıllarını başlarına toplattırsınlar.


En son Bozkurt_Baha tarafından Çar Şub 16, 2005 6:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
polatt
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Aug 23, 2004
İletiler: 63

İletiTarih: Pzr Eyl 12, 2004 1:43 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ufak sallada civcivler yesin. komünist soner yalçın ve arapçı ümmetçiler gibi Türkiyede herkesi sebataycı ilan etmişsin. Türkiyede sebataycı vardır ama sayıları bir kaç bini geçmez. bunları abartarak kendilerini bir bok sanmalarını sağladınız. Türkiyeyi yöneten nmeclisin yarısı kürt, çeyreği arap. çoğuda ümmetçi şeriatçı olduğuna göre, (chp lilerde hümanist) bu meclise oy verenlerde genelde ümmetçi taban olduğuna göre o zaman sebataycıları ümmetçiler seçti..

ama iş böyle değildir. şu an devleti yönetenler düpedüz Türk düşmanı etnik döküntülerdir. bunların içinde sebataycıda vardır, arapta, kürtte, ermenide, hatta rumda. her türlüsü bulunur.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
ayvaz
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Aug 29, 2004
İletiler: 60

İletiTarih: Pzr Eyl 12, 2004 1:57 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

evet belki sayıları bir kaç bin ama devletimizde onlara çalışan ve köle olanlar milyonlarla ifade edilebilir.ümmetciler bile dolaylı olarak onların çıkarlarınıgözetiyor
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Pzr Eyl 12, 2004 7:44 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu konu biraz açılmaya değer.Biz devletin birçok kademesinde masonların etkin olduğunu,Tüm Türkiyeyi de10-11 bin kişinin yönettiğini ve sömürdüğünü biliyoruz da,şimdi bir arkadaş başka bir iddiayla ortaya çıktı.Bu sabetaycılık da nereden çıktı?Bu son zamanlarda,yahudi ve israile karşı yoğun tepkiler olması dolayısıyla bir hedef saptırması,şaşırtma taktiğimidir.Bu arkadaşın yazdıklarında ülkenin %99 unun müslüman olmadığı iddiası var.Kusura bakma arkadaş,bunu yazmasaydın iddialarını araştırabilirdim.Evet %99 gibi bir rakam, 11000 köpeği besleyebilir.Onlarca kandırılmış istismar edlimiş olabilir.Ama bu memleketin%99 unun müslüman olmadığı anlamına gelmez.Ha dersen ki,islam diyanet işlerinin anlattığı din değil.O noktada sana katılırım.Dersen ki bu halkın %99 u islamı yaşamıyor.Ona da katılırım.Ama bu halkımızın islam olmadığını göstermez.Halkımız kendisine öğretildiği kadarıyla islamdır,öğretildiği,kapasitesinin algılıyabildiği oranda da islamı yaşamaya çalışmaktadır.Şimdi sen bu halka dinini sorsan 99 oranında islam cevabını alırsın.Ama senin yazından öyle bir mana çıkıyor ki,bu halkın çoğunluğu islam değil ama öyle görünüyor.Bu iddia ciddi değil.Diğer yazdıkların doğru olabilir.Okullar meselesine de birşey demiyorum.Madem bu konu hakkında epey şey biliyorsun ki yazdıklarından bu çıkıyor.O zaman Üzeyir Garih olayını da bilmen lazım.Üzeyir sebaist miydi?Ben başından beri bunun yahudiler arasında bir hesaplaşma olduğunu düşünenlerdenim.Beni şüphelendiren de iki üç yıl önce,bir üstadın çıkıp"biz Türkiyede 14000 kişi kadarız.Aramızda her meslek grubundan insanlar,hatta milletvekilleri var.Bunu 11000 kadarı bizden,hür ve kabul edilmiş masonlar cemiyetindendir.3000 kadarı başka bir gruptandır" laflarıydı.Bu 3000 kadar olanlar sabetaycı mı?Senin lafının gittiği yere bakarsak biz bitmişiz.Biz bu 14000 kişiyi bir gecede Mustafa Kemalin yaptığı gibi enterne edersek,ülke kurtulur derken,sen şimdi ortalığın sabetaycı dolu olduğunu,halkın da bu işin içnde olduğu anlamına gelen laflar yazıyorsun ki;bu hem doğru değil,hem de çok moral bozucu.Sonra son yazdığın laf sanki tarafsız bir adamın lafı.Sabetaycılara aklını başına almalarını falan tavsiye ediyorsun.Türklere de uyanın anlamına gelen laflar.Bana kalırsa bu konuyu biraz daha açman lazım.Tezin biraz havada asılı gibi geldi bana.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
pusu
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Aug 02, 2004
İletiler: 213
Şehir: MAVERAÜNNEHiR/NEHiRÖTESi

İletiTarih: Sal Eyl 14, 2004 11:50 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bozkurt_Baha'ya kardeş sabetaycılar hakkında gerçekten güzel basit bir biçimde açıklama yapmışsın (Türkiye'nin dini hakkındaki istatistiki bilgilerde açıklarken karmaşa yaşamışsın galiba) Ama şu sabetaycılıgı kısa bir sekilde ilgilenmeyen bir insan'ın bile anlayacağı sekilde. Yazılarının devamını bekliyorum benim de ilgilendiğim bir konu çünkü bugün devlet içinde devleti yaratan insanlardır bu şahıslar...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder AIM MSNM
bidost
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Jul 21, 2004
İletiler: 280

İletiTarih: Çar Eyl 15, 2004 8:10 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

HADİ ÜLKEYİ SABATAYCILAR YÖNETİYOR HADİ OKADAR VARLIKLARA SAHİP ÖBÜR YANDAN KÜRTLER DOĞURUYOR BİZ VERGİLERİMİZLE BAKIYORUZ


ARKADAŞLAR TAMAMDA BİZ O ZAMAN NE YAPIYORUZ
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
yesevi
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Aug 31, 2004
İletiler: 10

İletiTarih: Çar Eyl 15, 2004 10:38 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Gerçekten de ülkemizde sabataycıların ekonomik ve sosyal olarak güçlü
oldukları,hatta öz ve öz türk insanımızı kültürel olarak iğfal ettikleri doğru
olmakla birlikte,ben de bunların sayı ve etkinlik bakımından çok abartıldıklarını düşünmekteyim.Bu ülke insanı %90'lar civarı müslümandır.
Bunun ne kadarının bilinçli olduğu,islamın gereklerini yerine getirdiği tartışılabilir.Ancak bu işin amel boyutudur.Türk-İslam davasının bayraktarı
olan bizlere düşen görev ise uyanık olmak,içinde bulunduğumuz ortamlar-
da söz sahibi,kariyer sahibi ve bilgili insanlar olmak ve söz ve davranışları
ile tutarlı ve gıpta edilir ve itibar edilir insanlar olmaktır.Tek kelimeyle top-
lumda adam gibi adamlar,gerçek Türk-İslam ülkücüleri etkin ve örnek insanlar olursa,münafık ve sahtekarlar varlık ve etkinlik gösteremez.
Bizler yıllarca İslama bayraktarlık yapmış cihangirlerin torunları olarak kendimize güvenir ve özümüze sımsıkı sarılırsak,ne sabatayı,ne masonu hepsi de vız gelir.
EY TÜRK EVLADI TİTRE VE KENDİNE DÖN.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
pusu
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Aug 02, 2004
İletiler: 213
Şehir: MAVERAÜNNEHiR/NEHiRÖTESi

İletiTarih: Çar Eyl 15, 2004 11:09 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bidost demiş ki:
HADİ ÜLKEYİ SABATAYCILAR YÖNETİYOR HADİ OKADAR VARLIKLARA SAHİP ÖBÜR YANDAN KÜRTLER DOĞURUYOR BİZ VERGİLERİMİZLE BAKIYORUZ


ARKADAŞLAR TAMAMDA BİZ O ZAMAN NE YAPIYORUZ


Kardeş işte adamların komplolarında oyunlarında kürtler hep bir parça oluyor. Kürtler bir yana biz bile en ufak alışverişimizde onlara para kazandırıyoruz.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder AIM MSNM
demiryumruk
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Apr 24, 2004
İletiler: 89
Şehir: otuken

İletiTarih: Per Eyl 16, 2004 4:35 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

yazilanlar dogrudur.Turkiyeyi Turklerden baska hemen herkes yonetiyor.BATAKLIGI KURUTACAGIMIZA SIVRI SINEKLERLE UGRASIYORUZ.Osmanlinin altini kaziyanda Turkiyeyi yozlastirip somurende bu gizli yahudilerdir.sadik musevi vatandaslar bile bu sebayatcilara karsilar.
adamlari ispanya def etmis hicbir devlet bunlari almak istememis (niye ?bildikleri var herhalde!)osmanli kucak acmis sonrasi besle kargayi oysun gozunu misali.Turkiye bu pisliklerden temizlenmedikce iflah olmaz hepsini geldikleri gibi gemilere doldurup geri gondermek lazim.konu sanildigindanda ciddidir acin bir televizyonu ve bakin tv ye Turkler nasil islamdan Turklukten uzaklasiyor?kanallarda bir tane Turkogluturk bile gormek zor.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
tanülkü
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Apr 27, 2004
İletiler: 73
Şehir: türkiye

İletiTarih: Cum Eyl 17, 2004 5:07 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SİZLER NE KAYPAK ADAMSINIZ.
SİZ Mİ ÜLKÜCÜ OLACAKSINIZ
BİRİ ÇIKMIŞ
TÜRKÜ,TÜRKÜN VATANIN SABETAY YAPMIŞ
TÜRKÜN ÜLKESİNİN BAŞINA SABETAY YAZMIŞ
HEMEN ARKASINDAN ''SEN HAKLISIN
ÜLKEMİZ ONLAR TARFINDAN YÖNETİLİYOR YOK BU YOK ŞU''
BİRİSİ BASKIN OLUNCA BÖYLE Mİ DÖNECEKSİNİZ.
BU ÜLKE TÜRKÜN ÜLKESİDİR.
ADI DEGİŞSEDE TÜRKÜN ÜLKESİNİN DEVAMLILIGI İÇİN
KİMLER KANLARINI DÖKTÜ.
KİMİN KANLARIYLA SULANNIP BİNAYA GELDİ BU DEVLET.
İSTERSE KOMUTANLAR YAHUDİ ATATÜRK DE YAHUDİ OLSUN VE BİR AMAÇ İÇİN TÜRKİYENİN KURULUŞUNA VESİLE OLSUN.
İŞTE NE OLURSA OLSUN BU DEVLET TÜRKÜN DEVLETİDİR.
BU DEVLET TÜRK KANIYLA KURULMUŞTUR VE TÜRKÜNDÜR.
DEVLETİN MAİYETİ YÖNETİCİLERLE DEGİŞMEZ.İSTER YAHUDİ İSTER ALMAN İSTER YUNAN.
BAŞBAKAN YUNAN İSE DEVLET YUNAN DEVLETİMİDİR.
AMA BURDA OYUNU GÖRMEK GEREKİR.
YUKARDA ''ATATÜRK BİLE YAHUDİ OLSA DA DEVLET TÜRKTÜR'' DEDİM.
BELKİDE YAPMAK İSTEDİKLERİ BUDUR.O CÜMLEYİ SÖYLETMEKTİR İSTEDİKLERİ.DEVLETİN KURULUŞUNU YÖNETİCİSİZ HALKA DAYANDIRMAK.
BUNUN ANLAMI MİLLİ HEYECANLARDAN YOKSUN BIRAKMAK.
MİLLET ŞUURUNU MİLLİ HEYECANLAR YARATIR.
BU ŞUURU EFSANELER OLUŞTURUR,MİLLİ KAHRAMANLAR OLUŞTURUR,BAŞBUGLAR OLUŞTURUR.SİZ TÜRKÜN KANINDAN BOZKURT DESTANINI FATİH SULTAN MEHMEDİ ÇEKERSENİZ TÜRKLÜK BOŞALIR.
NE MİLLİLİK KALIR NE MİLLİ HEYECAN NE DE MİLLİ DİRENÇ!
ÇÜNKİ BEN KENDİMİ GÜÇSÜZ HİSSETTİGİMDE AKLIMA ÇANAKKALE SAVAŞLARINDA 275 KİLOLUK TOP MERMİSİNİ TAŞIYAN KAHRAMAN ÇAVUŞU HATIRLIYORUM YA DA AFYON MUHAREBELERİNDE ASKERLERDEN ÖNCE TEPEYE VARIP ŞAHADET BAYRAGINI ORAYA DİKEN VE OKUDUGU EZANLA TEPENİN ALINDIGINI MÜJDELEYEN İMAMI HATIRLIYORUM.

İŞTE BELKİDE SAG GÖSTERİP SOL VURUYOR VE MİLLİ HEYECANLARIMIZDAN VAÇGEÇMEMİZİ İSTİYORDUR.

ŞUNU BİLELİM DEVLET YÖNETİM DEGİLDİR.
HÜKÜMET DEGİLDİR.MEMURLAR MÜFETTİŞLER DEGİLDİR.
DEVLET BENLİKTİR.
HANGİMİZİN DEVLETİN YANINDA BİR DEGERİ VARDIR Kİ
BİLGE HANIN MI ? FATİH SULTANIN MI ?
ABDÜLHAMİD Mİ?ATATÜRKÜN YA DA ALPASLAN TÜRKEŞİN Mİ?
HİÇBİRİNİN...
HEPSİ GÖREVLERİNİ YAPTILAR SADECE O KADAR
ÖNEMLİ OLAN DEVLETTİ ! BAYRAKTI!
VE ŞİMDİDE ÖYLE OLACAK


En son tanülkü tarafından Çar Şub 16, 2005 7:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
pusu
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Aug 02, 2004
İletiler: 213
Şehir: MAVERAÜNNEHiR/NEHiRÖTESi

İletiTarih: Cmt Eyl 18, 2004 10:26 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Öyle söylüyorsun ama kardeş bugün bizi sonu olmayan uçuruma götürende kültürel yozlaşmamızı sağlayanda onlardır.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder AIM MSNM
yesevi
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Aug 31, 2004
İletiler: 10

İletiTarih: Cmt Eyl 18, 2004 11:04 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Allah razı olsun.Tanülkü kardeşim ne güzel söylemiş,bu ülkede etkili ve
yetkili makamların birçoğunu hayin ve onların işbirlikçileri ele geçirmiş
olabilir.Ancak,bu ülkemizi sabatayist yapmaz.Belki bu ülkeyi sabatayist yapmaya uğraşıyorlar denilebilir.Biz ise buna karşı uyanık olup,bu kaleleri
teker teker bunların elinden almalı,YENİDEN MİLLİ MÜCADELE yapmalıyız.
DAĞLAR,TAŞLAR BU OVALAR BİLİN Kİ TÜRK'ÜN YURDU
ASLIMIZ İNSAN NESLİDİR,TÜRK'E SEMBOLDÜR KURDI
SOYU ERMENİ OLANLAR NERDEN BİLECEK KÜRDÜ.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
pusu
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Aug 02, 2004
İletiler: 213
Şehir: MAVERAÜNNEHiR/NEHiRÖTESi

İletiTarih: Pts Eyl 20, 2004 3:00 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Nerden Bilecekler ama bunları yapanların içinde o soysuzlarda var.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder AIM MSNM
demiryumruk
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Apr 24, 2004
İletiler: 89
Şehir: otuken

İletiTarih: Sal Eyl 21, 2004 4:17 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

eger yanlis bir sey yazdiysam ozur diliyorum. benim yazilanlar dogru derken
kotu bir dusuncem yoktu bu yaziyi buraya koyan arkadasinda art niyeti yoktur sanirim.Türkiye Türklerindir , Türktur ve Türk kalcaktir.
yanliz gercekleri konusmak gerekirse Turkiye su an da bir siyonist -hacli isgali altindadir.isgalcilar yavasca sinsi bir sekilde icten ele gecirmislerdir iraktaki gibi tank tufekle degil. bu yuzden Turkiyenin isgal altinda oldugunu herkes fark etmemektedir.
demokratik platromdan bir alinti MGK yahudilerin elinde!
Sabatayistler [gizli Yahudi)


Sayin demokratik Foruma katilan arkadaslar bakiyorum hala cogunuz bugün Türkiye'yi kimlerin yönettigini, Türkiye'yi batagin esigine kimlerin getirdigini hala anlamis degilsiniz. Evet Türkiyeyi AKP hükümeti yönetmiyor. AKP hükümeti sadece yukaridan verilen emirleri uyguluyor. Gercekte ise Türkiye'yi yönetenler Türkiyenin en önemli devlet kuruluslarini ellerine gecirmis olan Gizli Yahudiler yani Sabatayistlerdir. Bu günkü en önemli devlet kuruluslarindan biri olan TRT'de acikca Yahudi propagandasi yapilabilmektedir. Bu kanalda gösterilen dizilere baktiginizda, dizide yer alan oyuncularin isminin ne kadar yabanci oldugunu göreceksiniz. Bu isimleri ben bu zamana kadar cevremde hic duymadim eminim cogunuz da duymamissinizdir. Ayrica dizilerde özellikle FÖTR sapka ön plana cikarilmaktadir.Bildiginiz gibi bu sapkayi eskiden Yahudiler daha cok kullanmaktaydi. Ayrica bu kanaldaki spikerlerin isimlerine baktigimizda gene Sabatayistlerin kullandigi isimlerle örtüstügünü görüyoruz. Gene bu kanalda Yahudilerin sembolü olan yedi kollu samdan ve alti köseli Davut Yildizi bir aksesuar gibi gösterilmektedir. Diger önemli devlet kurumlari da bundan farkli degildir. Üniversite Rektörlüklerinin cogu onlarin elindedir. MIT basta olmak üzere bilhassa askeriyede cok etkindirler, daha gecenlerde emekli olan KKK komutani onlardandi hala kurmay ve genaral düzeyinde bir cok sabatayist kökenli subay vardir. Dikkat ettigimiz zaman bu zamana kadar secilen cumhurbaskanlari genelde hep ege bölgesinden secilmistir (Malatya gene sabatayistlsein en önemli kalelerinden biridir) bunun bir tesadüf oldugunu düsünmek aptallik olur cünkü biliyoruz ki IZMIR ve yöresi sabatayistlerin en yogun olarak yasadiklari yerlerdendir. Size bu günkü hürriyet gazetesinden bir örnek vermek istiyorum. Gazetenin ilk sayfasinda MGK'ye Ingiliz damat basligiyla yayinlanan bir yazi var, yazida MGK'ye yeni secilen ilk sivil sekreter olan Yigit ALPAGONùn kizinin dügününden bahsediyor. Damadin Ingiliz oldugunu ögreniyoruz. Dügüne yalniz ailenin yakinlarinin davetli oldugunu yaziyor. Daha sonra bunlarin isimlerini sayiyor Mehmet Ali Bayar, Özdem Samberk, Kaya Toperi, Onur Öymen bu sismlerin hepsinin Sabatayist poldugunu biliyorum. Ayrica yeni MGK sekreterinin karisinin isminin Bernev Alpagon oldugunu ögreniyoruz, ne kadar ilginc degilmi hersey ortaya attigimiz tezlere uyuyor. Bu konuda yazacak daha o kadar cok sey var ki sayfalar yetmez. Daha ayrintili bilgi edinmek isteyenlerin bu konuda yazilmis kitaplari okumalarini (YALCIN KÜCÜK , SONER YALCIN, MEHMET SEVKET EYGI, ILGAZ ZORLU; ABRAHAM GALENTE)"
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1