Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Kızılbaş Türklüğü
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 6. sayfa (Toplam 10 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
EgE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Mar 14, 2003
İletiler: 1129
Şehir: EGE DENİZLİ

İletiTarih: Cum Oca 14, 2005 7:44 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

asenaturk demiş ki:
İyi de kardeşim, karışmak doğru değil diye sen yine W yazacak mısın? İyi o zaman. X ve Q'yu unutma olur mu? İleride Ege, EQE olmaz değil mi? Senin bilgisayarda yabancı galiba. Baksana Türkçe işaretleri Yazmıyorsun. Sizin oralarda Türkçe işaretlerin de yazıldığı tarayıcılar yok mu? Ben tarayıcı da "View"ı tıklıyorum, orada "Character Coding"den "Turkish"i seçince Türkçe harfleri kullanarak internet sayfalarında yazabiliyorum. Bunun dışında ben de Q klavye kullanıyorum ama Türkçe işaretleri yazabiliyorum. Sen yazamıyor musun? Denetim Masasından, Klavye'nin özelliklerine bak bakalım. Belki orada "Türkçe" vardır. Ş, Ğ, Ç, I, Ö'den alfabemizi arındırmayalım diyorum...


Güzel kardesim Ege niye EQE diye yazilsinki? Sende baya bir abartmissin yani. Ilgin ve bilgin icin tesekkür ederim. Ama yanisira lütfen sacmalama bence! X ve Q´yu unutma olurmu demissin buda neyin nesi oluyor? Evet bunlarida kullaniyorum almanca yazdigim zaman ne olmus? Almanca alfabesinde bu harfler mevcut ve klavye ona göre ayarli. Ben simdiye kadar bircok TÜRK sitelerinde, (ı) yerine (i), (ç) yerine (c), (ş) yerine (s) ve (ğ) yerine (g) yazmisim ayni burdaki gibi ve nedense yazilarimi herkez anladi ve anliyor okuyabiliyor hic kimsenin bir sorunu olmadi, seni neden bu kadar ilgilendiriyor bunlar? Seni neden rahatsiz ediyor? Yazilarimin icerigi önemli degilmi senin icin? Bence bu harflere takili kalma, konuyuda dagitma hava basacam diye ;-) O harfleri kullanmiyorum diye merak etme hic birsey olmaz alfabemize. O harflerimizde merak etme ortadan kaybolmaz!



asenaturk demiş ki:
Bilindik bir isim olduğu için veriyorum; İbrahim Erkal TİP olarak PEŞMERGE'ye benziyor, DADAŞ İBRAHİM yerine PEŞMERGE İBRAHİM mi diyelim? Ama adam Türk... Yani belirli bir tipe herkes uymaz diyorum. Kötü bir şey demedim ki.

Ben de Edirneliyim. Kürtler bize de benzemiyor diye Türk değiller mi demeliyim? Azeriler de bize benzemiyor ona bakarsan. Atatürk, Alp Arslan Türkeş ikisi de TÜRKMEN. Ama ikisi de birbirine benzemiyor.


O senin düsüncen. Bence Ibrahim Erkal hicte bir pesmergeye benzemiyor.
Sirf kürtler sana benzemiyor diye TÜRK degiller demiceksin tabiki canim, kürtler TÜRK olmadigi icin TÜRK degiller diceksin!



asenaturk demiş ki:
Yanlış yazdım. Çevremde "ben Kürd'üm Türk değilim" diyen yok, bunu anlatmak istemiştim.Kürt diye bir millet yoktur, Kürtler Türk'tür diyorum.. Kürtler "SAKA TÜRKLERİDİR." Güneydoğu'da Kürd'üm diyenlerin çoğu da Kürtler ile karışmış Türkmenlerdir. Yıllardır bunu yazıyorum, hiç farklı birşey yazmadım ki.


Cevrendeki kürtlerin hepsi yani kendilerini birer TÜRK olarak görüyor. Ne güzel birsey buna sevindim. Buna karsi cikanda yok zaten. Keske bütün kürtler öyle düsünse hic bir sorunumuz olmazdi. Nedense bu kendisini TÜRK olarak gören TÜRKLÜGÜ benimseyen kürtler sirf senin etrafina senin cevrene yerlesmisler. Hayret senin cevrenin disinda birsürü KÜRT var kendilerini birer KÜRT olarak görüyorlar ve TÜRKLÜGÜ hicmi hic benimsemiyorlar, hatta düsman olarak görüyorlar. Sen en iyisi biraz o cevrenden disari cik etrafi gez dolas, baska diyarlari ziyaret et, TV ac ve izle, o zaman nekadar kendini bir TÜRK olarak görmeyen kürtler varmis görür bilgilenirsin kardes. Birde Kürt diye bir millet yoktur diyorsun, halbuki önceki yazinda kürt alevilerinin TÜRK oldugunu ama sünni kürtlerin kürt oldugunu yazmistin. Ve birde simdi Güneydogu´daki kürdüm diyenlerin cogu Kürtler ile karistigini yazmissin. Demekki kürtler diye bir topluluk var. Bunu demek istedim. Hani vatani, devleti olmayan en azindan böyle bir topluluk var inkar edilemez. Yoksa güya kim kiminle karisiyor durduk yere dimi? Biz sürekli Türk Kürt kardestir dedik ayvayi yedik. Türk topraklarinda yasayan, kendisini TÜRK olarak gören vatanina milletine sadik olan, vatanina milletine hizmet eden, bölünmez bütünlük icin mücadele eden her vatandasimizi birer TÜRK olarak gördük. Ama kim kendini TÜRK olarak benimsemez ise zorlayamayiz senin gibi. Yok efendim onlar TÜRK falan fismana gerek yok. Adamlar kürtcülük yapiyor sen onlara TÜRK diyorsun. Öncedende demistim sana sen o cevrenden biraz cik ve karsina cikan ilk kürde onun aslinda bir TÜRK oldugunu anlat bakalim. Belgelerini al yanina güzelce herseyi izah et. Yok efendim daglara saklandilar kürtlere karistilar falanda fisman. Bakalim tepkileri ne olacak cok merak ediyorum. Seninki neye benziyor biliyormusun? Durduk yere simdi bana biri gelsede, sen TÜRK degilsin kardes, sen asil bir RUS´sun demis gibi olacak. Ben Türklerin arasina karismisimda, ruscayi unutmusum malum türkce konusup durmusum herhangi bir nedenden dolayi, ve yillar sonu aslimida unutmusum. Tabi canim ama herkez gibi benim soyumda baya bir köklü, bize ZEYBEKLER derlerdi EFELER derlerdi zamaninda öyle yagma yok, sapina kadar köküne kadar TÜRKOGLU TÜRKÜM ben! Soyum sopum belli, irkim belli. Sanli TÜRK IRKINDANIM BEN! O kisiye sert tepki verirdim, onami düsmüs benim soyumu arastirmak, karistirmak? Aninda onun agzini yüzünü dagitirdim! Yani bunu niye diyorum? Sakin bir kürde sen asil TÜRKSÜN deyip onun zamaninda daglara saklanip türkceyi unuttugunu kürtceyi ögrendigini ve kürtlere karistigini kendisini kürt sandigini ama asil TÜRKOGLU TÜRK oldugunu söyleme, bakarsin benim gösterebilecegim tepkiyi oda sana gösterir ayvayi yersin kardesim.

Etrafimda nedense birsürü TÜRK alevisi var, bunlarin hemen hemen hepside dogulu. Bunlar zamaninda neden karismamis kürtlere? Hani sayilarida az degil yani :-) Hani cogu daglara kacip kürtlesmis diyorsunya, geri kalanlari nasil olmusta öldürülmemis ve bugüne kadar hayatta kalmayi basarmislar? Yoksa zamanin kizilbaslari ve simdiki aleviler arasinda farkmi var? Simdi o bölgedeki aleviler baska yerdenmi göc edip oraya yerlestiler? Onlar baska bunlar baskami??? Belkide zamaninda öldürülen kizilbaslar dedigin insanlar IRAN SIILERI olmasin??? Ve bu IRAN SIILERININ TÜRK olmadigi herhalde kesin!


En son EgE tarafından Çar Mar 23, 2005 10:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ulkucu_reis
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Jan 25, 2005
İletiler: 160

İletiTarih: Sal Oca 25, 2005 1:31 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

selam arkadaslar
öncelikle aleviler bir ortaklıklarını belirlesinler biz de bilelim alevilik neymiş şu anda iranda yaşanan alevilik caferiliktir ve şah ismail'in mensup olduğu alevilik koludur. daha çok güney yörelerde mevcut olan alevilik (adana-antakya) ise arap aleviliği yani nusayriliktir. bunlar islam'ın uç sınırlarında hatta çıkmak üzere olanlardır uluorta allah'a (haşa) söverler üçüncü bir tip ise anadolu aleviliği adı altında kültür bekçiliği yapan şamanizme yakın bir aleviliktir bunlar da islam'a soğuk bakarlar bunların dışında sünni gibi yaşayan ama alevi olduğunu söyleyen nadir insanlara da rastlamak mümkün yazdıklarım üniversite ve halk içinde yapılan saha araştırmalarından edindiğim bilgiler

Not. Büyük fontları düzelttim.


En son ulkucu_reis tarafından Pzr Tem 31, 2005 1:34 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Apr 14, 2005
İletiler: 277

İletiTarih: Pzr May 29, 2005 9:25 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Türk soyundan gelen, Türklükten başka bir soya bağlılığı bulunmayan, kalbinde ve dilinde Türklükten başka bir gururu olmayan herkes Türktür.

Türklüğün dinle mezheple ilgisi yoktur.

Kızılbaş Alevi Bektaşilerin yaklaşık %70'i Türktür.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
ozan_basboga
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: May 22, 2005
İletiler: 22

İletiTarih: Pts May 30, 2005 2:33 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bende bir ülkücü aleviyim fakat alevilikte turhanbey in dediği gibi adetler yoktur bunlar tamamen kürtlerin alevileri Türklük dışına itmek ve Türkleri birbirine düşürmek için oynadığı bir oyundur.Zaten bu mum söndü olayını uyduran kişi Kürt bir şeyhülislamdır ve de aynı kişi bununlada yetinmeyerek alevi öldürenlerin cennete gideceğine dair fetva vermiştir.Allah için söyleyin böyle şeyler olabilir mi?Hangi dinde hangi kitapta sebepsiz yere adam öldürenlerin cennete gideceği yazar ?
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Apr 14, 2005
İletiler: 277

İletiTarih: Sal May 31, 2005 9:38 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ozan_basboga kardeşim.

Alevi sunni şii şaman hırıstiyan ne olursa olsun, Türk kanı taşıyan ve Türklük şuuru bulunanlar Türktür. Türkleri dinlerine ve mezheplerine göre bölmeye çalışanlar ise TÜRK BİRLİĞİ'ne engel olmak isteyen düşmanlarımızdır. Bunlara dikkat edelim.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 6. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki »  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1