Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - ATSIZATA'yi Anlamak !
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
KaanhanK
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Dec 04, 2004
İletiler: 13

İletiTarih: Sal Oca 18, 2005 3:10 am    ileti konusu: ATSIZATA'yi Anlamak ! Alıntıyla Cevap Gönder

ATSIZATA'YI ANLAMAK !


TURK tarihinin yolunda hala tutuculugun ve cehaletin engelleri vardir.Aydinlardan bir kisminin bu yola karanlik sactigini gencler arasinda da kendilerini tutucu bagnaz ve ne idigi belirsiz akimlara kaptiranlar bulundugunu gormekteyiz.
Biz buna caresiz bosluga resim cizmekde diyebiliriz.
Hic kuskusuz her milletin devletin sistemini var eden,kendi ic mekanizmasi ve misyonu vardir. Kim ne derse desin o var olan misyonun besin kaynagida MILLIYETCILIK'dir.
Elbetde bizi ilgilendiren yan, dunya tarihinde serefli bir maziye sahip olan TURK'dur.TURK tahidir. Bizim zaman zaman adlandirdigimiz TURK icin TURK'e dair sozunden yola cikarak TURKCULUK fikrini mutalaya calismak,ve buyuk TURK'cu "Huseyin Nihal Atsiz" atayi bir noktada yaad etmektir.
Atsiz atanin ozgecmisini,yaptiklarini ve vaadlerini burada anlatmayacagiz.Nasil olsa ATSIZ atanin fikirlerine sahip ciktiklari iddiasinda bulunanlar sanal dunyada cambazliklarini ve sahtekarliklarini alabildigine sergilemektedirler. Bu yazimizda ATSIZ atayi kendi menfaatleri yolunda kullananlari dikkate calismaktir.
Maalesef TURK'culugun gercek degerlerini kavrayamayanlarda vardir'ki bunun da kultur noktasindan,TURK'culugun derinliklrine nufus edememekden ileri geldigini saniyoruz. Onlarin kafalarinda bir cok sorunlar cozulmemis bir halde yasiyorlar.
Onlar goruyorlar'ki bati daki milliyetcilik artik bati medeniyet isigini yukseltemiyor.
Sirf buna takilanlar batidaki yikilmis ahlaki yerle bir olmus aile mefhumunu ve papalik eliyle insanlarin din konusunda ilerlemelerinin engellendigini ve yine batinin millet olma kavramindan uzaklastigini maalesef goremiyorlar.
Serefli bir maziye sahip olan TURK'e illaki bati medeniyeti diye direten,kilif hazirlayanlarin aklina nedense OZE DONME fikri hic gelmiyor. TURK tarihinin gelismesi esasli bir surette incelenmedikce,oze donme yolunda TURK'cu bir nesil yetistirilmedikce bu sorunlarin benzerlerinin nedenlerine nufuz etmek guctur. Kaldi'ki ISLAM adina tarikatcilik yapanlarin kanli maceralari ortada'dir.
Bati ahlaki cokuntuyu yasamakla birlikte,ruhani baskiyi kaldirmak ve akla sigmayan hurafeleri,papaz uydurmalarini sokup atmak suretiyle hur dusuncenin isiginda ilerlemisdir.
Doguda ki tutuculugun koku ise mazidedir.bu kok curumusve onun hayat veren agacida solmusdur. Bunu dibinden sokup atmak ve yenisini dikmek lazimdir'ki buna OZE DONME diyoruz. Tarih isiginda TURK'u incelerken her biri ayri bilim olan TURK'un her donemini ele alma zarureti vardir. TURK ve TURK'culugu tarih isigindainceleme hissiyatimizin bir nedenide TURK'culuk hakkinda bir cok kitap yazildigi halde onlarin tarih acisindan sistem eliyle incelenmemis olmalaridir.

Istanbulun fatihi elinde,vijdan ve din ozgurlugunun mesalesini tutuyordu.. Istanbul Bizansin en mutassip devrinde papaz kavgalari arasinda TURK'un eline dusmusdur. Orda latin kulahi gormektense TURK sarigi gormek isteyenler vardi.
Orda latin kulahi gormektense TURK sarigi gormek isteyenler vardiNe yazikki TURK'ler Bizansin akibetinden ibret alamadilar,sonra da padisahlik sultasindan kurtulup,hur dusuncenin ve adina OZE DONME dedigimiz TURK'culuk dusuncesi on planda uygulanmadigi icin,avrupanin nasil ilerledigini goremediler.
Daha dogrusu Istanbulu alip yeni cagin kapisini acanlar,bir muddet sonra taasubun deryasina dalarak kapiyi kendilerine kapadilar.
Sozum ona batida,zulumlerin dogurdugu kin,uyanan kafalar karsisinda bati engisizyon'u yikilmis,yeni bir dunya kurulm
OZE DONME fikri Osmanlinin son donemlerinde bir kac TURK'cu aydin eliyle ele alinmaya baslanmis her TURK'un icinde olmasi zaten gerekli olan KIZILELMA mefkuresi gonullere islenmeye calisilmisdir. Osmanlinin cirpinisi oze donme yolunda mucadele eden kalemi zengin TURK'cu aydinlar yetistirmisdir. "Ziya Gokalp"..."Atsiz " bunlardan sadece birkacidir. Elbetde asirlardir dunya medeniyetine on ayak olmus isik tutmus TURK'luk osmanlinin ardindan silinemez yok olamazdi. Elinde guclu bir medeniyet bulunan bitkin ve caresiz milleti diriltmek,2000 yil once tasa tarihini kaziyan "BILGEKAAN"a ses veren TURK'cu vatanperver aydinlar ve mucadele erleriyle mumkundu. Yedi duvele karsi verilen destanin altinda TURK'luk ve ISLAM suuru vardir.
Isde bu bilinc her TURK'un kalbine KIZILELMA mefkuresini naksetmisdir.
Dostun dusmanin takdir ettigi MUSTAFA KEMAL'in ardindan TURKIYE'de TURK'culere yapilan baski ve zulmu burada anlatmayacagiz. Elbetde zaruretler ihtiyaclari dogurur.Kaldi'ki TURK icin zaruretden ihtiyac gorulen ve zaman zaman sistemin bati ve kominizm hayranlari tarafindan TURK'cu dusunce hor gorulmus,bilinen yani ile 5700 yillik koca bir TURK tarihi yok sayilmak istenmisdir. Bizim adina zaruretden dogan ihtiyac "HUSEYIN NIHAL ATSIZ" eliyle olmusdur. Buyuk komutan FATIH eliyle Istanbul'u zapdetmekle ve hazineyi elimize gecirmekle birlikte Bizansin ahlaksizliklari burokrasisi,hadimlari,casuslari, fesatlari,ve hatta saray hayati Osmanliya girdi.
Buyuk komutan FATIH eliyle Istanbul'u zapdetmekle ve hazineyi elimize gecirmekle birlikte Bizansin ahlaksizliklari burokrasisi,hadimlari,casuslari, fesatlari,ve hatta saray hayati Osmanliya girdi. TURK milleti icin kurtulusun eve donme (oze donme) oldugu bilinciyle hareket eden ATSIZATA bu buyuk mefkurenin en buyuk fikir adamidir.
ATSIZATA'yi anlamak yeni evden (TURKIYE)den eski evlere donme hazirligi yolunda bir buyuk mefkureyi anlamak demekdir . Yine bit TURK'cu olan "HAMDULLAH SUPHI" omrunun sonlarindaVatikana imrenerek bir ISLAM ruhani makamin ozlemini cekmisdir. RIZA nur'DA DONEMIN HALIFELIGIN KALDIRILMASINDAN DOLAYI UZGUN OLDUGUNU YAZMISDIR.
ALI FUAT BASGIL'de ISLAM birligini Rusya ya karsi kuvvetli bir cephe ve Amerikaya bir destek diye yazmisdir. Elbetteki gecmisin TURK'cu aydinlarini aniyor ve yad ediyoruz, fakat ATSIZATA'nin inandigi davasiinat ve isnatisadece TURK'luk idi. Inandigi ilkelerinden donmedi donderilemedi. Onun kisiliginde yuksek bir TURK karakteri vardi.Bu baglamda yeri gelmisken ATSIZATAnin once (Bozkurtlarin olumunu)ardindan (bozkurtlarin dirilisi)ni genc kardeslerimize okumalararini tavsiye ederiz.

Bu gun internet ortaminda ATSIZATA adina acilmis bir cok siteler oldugunu goruyoruz ve bunlari acanlarin hasbelkader ulku ocaklari genel merkezinde bir takim ulkucu arkadaslarimizdan ogrendikleri bilgileri alarak siteler actiklarini,ve ulku ocaklarindan ayrilip actiklari sitelerde "HUSEYIN NIHAL ATSIZ"i MHP Karsiti onmaz bir IRKCI gibi tanitma icerisinde olduklarina sahit oluyoruz. ( Kemal Aksungur ) isiminde temelde cahil olan ne idigi belirsiz kisinin sahip oldugu ( www.atsiz.org ) adli sitede necazet kokuttugu Ermeninin Yahudinin Rum'un ekmegine yag surdugunden bile habersiz olan bu sersemin cambazliklarini sanal ortamdaseyretmek zorunda kaliyoruz.Adi sadece masa olan " KEMAL AKSUNGUR" a odenek saglayanlarin TURK'e kefen bicmeye calisan gruplarin oldugunu apacik biliyoruz. Sonuc odur'ki ATSIZATAyi actiklari sitelerle kullanip ekonomik cikar pesinde kosup niyetin temelde MHP'ye TURK'e ve TURK'cu dusunceye saldirmak oldugunu cok iyi biliyoruz.Kaldi'ki en buyuk TURK'cu ATSIZATA ya bu affedilmez bir haksizliktir.( huseyin nihal atsiz ) inilkelerini ilke edinenlerin yeri,her alanda ( MILLIYETCI HAREKET PARTISI )dir. Her ulkudasimin bu hassas olan konuda hemfikir olmasini zariret olarak goruyorum.


Bir baska yazida bulusmak dilegi ile ALLAH'a emanetsiniz

TANRI TURKU KORUSUN ve YUCELTSIN.

..........Kaanhan Kurultay.............
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
turhanbey
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Mar 20, 2004
İletiler: 360

İletiTarih: Çar Oca 19, 2005 11:05 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Elinden hiçbir şey gelmeyenler ancak oturup koca karı gibi onu bunu eleştirirler yaptıkları zaten o.Bizler miting protesto vs yapıyoruz ama onlar sıfır.Tabir-i caizse bütün gün cam önünde kocakarılık yapıyorlar.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1