Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - “SUÇÜSTÜ YAKALANDINIZ” Kabak gibi ortada kaldınız Sayın RTE
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 7. sayfa (Toplam 8 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
adigek
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Aug 25, 2005
İletiler: 474

İletiTarih: Pzr Eyl 25, 2005 3:47 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

RTE sempatizanlari,
altaki yaziyi okuyunca hala daha RTE'ye sabir diycekmisiniz?

DOLAPDERE’DE LAĞIM PATLADI


Dolapdere’de lağım patladı

Recep Tayyip Erdoğan, “Ermeni Konferansı’na ilişkin verilen yürütmeyi durdurma kararını Tayyip Erdoğan olarak asla tasvip etmediğini” belirterek, “Çünkü ben, özgürlüklerin en geniş anlamda yaşandığı bir Türkiye’de yaşamak istiyorum” dedi. Erdoğan, Bahçeşehir Üniversitesi’nin yeni akademik yılı açılış töreninde yaptığı bu konuşma sırasında bir kadın ayağa kalkarak, “Ermeni Konferansı’nı çok isteyen siz, kimin Başbakanısınız? TSTK Birliği” yazılı pankart açtı. Erdoğan, engin demokrasi kültürüne uygun düşecek bir şekilde basın mensuplarına şöyle seslendi: “Basın mensupları, arkadaşlar, bırakın böyle yapmayın. Böyle yaparsanız bunlara prim veriyorsunuz...”



HALK İNÖNÜ’YÜ YUHALADI, YUMURTA ATTI

YENİÇAĞ’A AMBARGO

BoĞazİÇİ Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin ortaklaşa tezgâhıyla sahnelenen ihanet konferansında Türklere ağıza alınmayacak hakaretler edildi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Yerleşkesi’nde “İmparatorluğun Son Döneminde Osmanlı Ermenileri: Bilimsel Sorumluluk ve DEMOKRASİ Sorunları” başlıklı konfransa YENİÇAĞ muhabiri sokulmadı.


HAKARETTE YARIŞTILAR

Hakaret korosunda ilk küfür, Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Halil Berktay’dan geldi. Berktay, Türk çetelerinin Ermeni köylerine saldırdığını savundu ve “Soykı- rımda 6 milyon Yahudi öldü. Almanya 2.Dünya Savaşı’nda 7.5 milyon kayıp verdi. Soykırımı tartışmaları sırasında Alman tarihçilerin ‘Alman kayıplarından ne haber’ dediğini duydunuz mu?’’ dedi.


HUKUK “FAŞİZM” OLDU

Almanya’nın Ruhr Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Fikret Adanır, Türke hakarette Berktay’dan geri kalmadı. Adanır, “Ola ki iyice köşeye sıkıştırılmış bir Türkiye hükümeti, günün birinde jenosit suçlamasını da kabullenir” dedi. Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Murat Belge ise, yürütmeyi durdurma davası açan avukatlara şöyle hakaret etti: “Faşizm bile mahkemeye gidiyor.”


Dört dörtlük gazeteciler!

Milliyet’ten Hasan Cemal, Cumhuriyet’ten Oral Çalışlar, Yeni Şafak’tan Ali Bayramoğlu ve Zaman’dan Ermeni Etyen Mahçupyan konferansı dikkatle takip etti. Her fikrin açıkça söylenmesinden yana olan demokrasi aşığı özgürlükçü gazeteciler, düzenleme komitesine diğer meslektaşlarının neden içeri alınmadığını sorma gereği duymadılar...


Pişkin pişkin gülümsedi!

Dolapdere’nin en ilginç konuklarından biri Erdal İnönü’ydü... İhanet konferansını onurlandırmak için İstanbul Bilgi Üniversitesi’ne gelen İnönü, etrafta toplananların Ermeniciler olduğunu sanıp onlara gülümsedi... Alkış ve tebrik beklerken yuhalanıp sloganlanlarla protesto edildi. İnönü, bunun üzerine vatanseverlerin yanından hemen uzaklaştı...


Ermenicilere büyük tepki

Bilgi’deki ihanet toplantısına tepki gösteren siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri, Türkiye’yi soykırım suçlusu ilan etmek ve milli devleti yıkmak amacıyla müdahale zemini yaratanları kınadılar.

Bilgi Üniversitesi’nde toplanarak sözde Ermeni soykırımını tartışan Ermenicilere, Üniversitenin içinden ve dışından tepki yağdı. Üniversitenin Dolapdere kampüsü önünde biraraya gelen bazı siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşları üyeleri, ellerindeki Türk Bayrakları, çeşitli afiş ve dövizlerle sloganlar atarak konferansı protesto etti.


<’SOROS DESTEKLİ İHANET’

Milli hassasiyetleriyle biraraya gelen gruplar “Söz konusu konferans, sipariş ve parayla yapılan ısmarlama bir toplantıdır. Düzenleyen 3 üniversitenin ABD, AB ve Soros ile olan bağlantıları, amacın bilimsel tartışma olmadığını açıkça göstermektedir. Tarih yeniden emperyalist ülkelerin paralarıyla yazılmak istenmektedir.’’ açıklamasını yaptı. Konferans öncesinde ise Töre ve Kültür Dergisi tarafından kampüs karşısındaki bariyerlere, üzerinde “Ermeni katillerin kurbanı Türk diplomatları, rahat uyuyun, nöbetteyiz!”, “Tek taraflı tez; ilim değildir.”,”Hocalı katliamını unutmadık” yazılı fotoğraflı pankartlar asıldı. Hükümeti ve uygulamalarını eleştiren sloganlar atıldı.


Yumurtalı protesto

İsmet Paşa’nın oğlusun!

Sözde Ermeni sorunlarının tartışılacağı konferansa katılan Prof.Dr.İnönü’ye, “İsmet Paşa'nın oğlusun, nasıl böyle bir toplantıya katılırsın?” diyerek tepki gösteren vatandaşlar omuzuna yumurta fırlattı.

İHANET konferansı ve katılımcılarını protesto etmek amacıyla Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü'nde toplanan sivil toplum kuruluşlarına üye vatandaşlar, Prof.Dr.Erdal İnönü, İnsan Hakları Derneği (İHD) İstanbul Şube Başkanı Eren Keskin ve gazeteci Cengiz Çandar'a tepkilerini yumurta ve domatesle gösterdiler. Atılan domateslerden biri omzuna isabet eden İnönü, gazetecilerin soruları üzerine, ''Burası benim ülkem, yürüyorum, evime gideceğim'' dedi.


YUHALANMIŞTI!

İnönü konferansa katılmak için gelişinde de "İsmet Paşa'nın oğlusun, nasıl böyle bir toplantıya katılırsın?" denilerek yuhalanmıştı. İHD İstanbul Şube Başkanı Eren Keskin de yerleşkeden ayrılırken yumurtalı ve domatesli tepkiyle karşılaştı. Atılan yumurtalardan bazıları Keskin'in başına isabet etti. Toplantı, "AB yolunda Türkiye içerisinde ifade özgürlüğü ile ilgili sınırların kaldırılıp kaldırılmaması açısından önemlidir." açıklaamsını yapan gazeteci Cengiz Çandar da, bu sözleriyle yumurtalara hedef oldu.


Kabullenilemez

“Bu hükümet döneminde AB bahane edilerek ülkemizin önüne birçok yeni dayatma çıkartılıyor. Ne yazık ki bu hükümet dayatmalar karşısında durmak yerine dayatmaları kabullenir durumdadır. Ülkede yeni azınlıklar yaratılmaya çalışılıyor. Sözde Ermeni soykırımı iddialarının kabul edilecek tarafı yok”


Anayasal suç işlendi

“KonferansI, İstanbul 4.İdari Mahkemesi’nin yürütmeyi durdurma kararına rağmen mekan değiştirilerek, kanuna karşı hile yapılarak düzenlendi. Ortada bir yasa ihlali var ve buna bazı hukukçular da dahil. Süren bir davaya ilişkin telkin ve yönlendirmede bulunmak da Anayasal bir suçtur”


Gömlek değiştirdiler

“Bu konferans için daha önceki açıklamasında ‘Türk milletini’ sırtından bıçaklamaktır’ diyen Adalet Bakanı Cemil Çiçek de aynı başbakanı gibi modaya uyarak gömlek değiştirdi. Böyle bir yanlışlığa izin veren, üstelik de destek verici beyanatları yapan hükümet yetkililerini kınıyorum”


İktidar ülkeyi böldü

“İktİdarlar milletler tarihinde olmamış olayları olmuş gibi göstermemiştir gösteremez de. Çünkü, milli değerlere sahiplenme anlayışı olan bir iktidarlar düşmanlarının eline koz vermekten kaçınırlar. Devlet adamı olmanın gereği de budur. İktidarın bu anlayışı ülkeyi ikiye bölmüştür.”


Gaflet iktidarı

“TÜrkiye’nİn aleyhine düzenlenen bir konferans binası çevresini de olağanüstü tedbirlerle korumaya almışlar. Polisle milletini devletini seven Türk milletini karşı karşıya getirmek istiyorlar. Bu şer yuvası haline gelen üniversiteler bir an önce kapatılmalıdır. Bu hükümet AB uğruna gaflete devam ediyor.”




25.09.2005
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
drmfk
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Jun 03, 2005
İletiler: 361

İletiTarih: Pzr Eyl 25, 2005 4:22 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

adigek demiş ki:
RTE sempatizanlari,
altaki yaziyi okuyunca hala daha RTE'ye sabir diycekmisiniz?


Diyecekler elbette Ülküdaşım.Malumunuz kalplerin mührünü açmak ancak ve ancak Allah-u Tealanın kudreti dahilindedir.Rabbim dilemedikçe kalplerdeki mühür açılmaz.Allah-u Tealadan feraset ve hidayet dileyelim gaflette olanlara.Hıyanetin pençesi olanlara ise Necip Milletimiz elbette gereken cevabı verecektir.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
DOLGAN
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Mar 24, 2005
İletiler: 135

İletiTarih: Pzr Eyl 25, 2005 4:23 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sevgili Ülküdaşlar

Ne yazık ki Anavatanımızda rte ermenilere kucak açarken ABD de soylu bir Türk Kadını, Ermeni Soykırımını Tasarısını kabul eden ABD parlementosuna sunmak amaçlı olarak Ermenilerin Türklere yaptığı soykırım hakkında elinde olan belge ve bilgilerle suç duyurusunda bulundu.

Saygılarımla.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
YakupCemill
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Sep 16, 2005
İletiler: 53
Şehir: Türkiye

İletiTarih: Pzr Eyl 25, 2005 10:32 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ermeni cetelerinin kurtulus savasi döneminde türk köyleri basip milyonlarca müslüman insanimizi öldükleri herkesce malumdur umarim.öldürülen ermeni sayisi öldürülen müslüman sayisinin ücte biri bile degildir.asil soykirim müslüman masum halkimiza yapilip insanlarimiz yakilip vahsice öldüsülmüstür.bunu yapan o kahpelerin torunlari bugün ermeni soykirimi yapilmistir deyip bizden bunu kabul etmemizi istiyorlar.Bunu yaparkende AB´yi kullaniyorlar.Asil soykirim müslümanlara yapilmistir ve bu tarihe böyle yazilmistir. ama bunu anlamak istemeyen kisiler olabiliyor ve olacaktir da.Bunu bizim anlatmamiz gerekir.avrupada olusan ermeni soykirimi psikolojisini bizim düzeltmemiz gerekir.biz burda oturup birbirimize ülkücülük dersi verecegimize önümüze bir duvar gibi konan bu konuyu cözmemiz ve sesimizi avrupaya duyurmamiz gerekir.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Pts Eyl 26, 2005 6:43 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yakup Cemill,bu kadar soytarılık yeter.Kendi sitene dön ve kendi fikirlerindeki adamla yazış.Sen sanıyorum siteleri birbirine karıştırmışsın.Forumlara yazman yasaklanmıştır.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
gelibolulu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Jun 25, 2005
İletiler: 750
Şehir: TÜRKİYE-Çanakkale

İletiTarih: Pts Eyl 26, 2005 7:02 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kadir Ağabey hayırlı sabahlar, hayırlı günler....

Yazmasını yasakladığın, bilgiden ve görgüden nasibini almamış bu ve benzeri kişiler aslında bize çok güzel şeyler öğretiyorlar.
1- Bilginin değerini. Yani cahil insanların düştüğü kaosu...
2- Ülkücü'nün üslubuyla bile kendini tanıttığını...
3- Birbirimize her zaman ve her şart altında destek olmayı...
4- Okumanın, öğrenmenin ve anlayabilmenin, her insanın doğal yeteneği olmaktan çıkıp, bir meziyet haline geldiğini...
5- Tartışmanın bile bir adabı olduğunu (bunu Bedii Ağabey bir yazısında çok güzel belirtiyor)...
6- Muhaliflere cevap verebilmeyi...
7- Hatta sabrı...

Bunlardan başka da pek çok şey var tabi yazamadığım. Sanırım onlara cevap vermek bile zaman kaybı değil, aksine kendimizi geliştirmek için iyi birer fırsat...

Yeterki hadlerini aşıp terbiyesizleşmesinler...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Pts Eyl 26, 2005 7:24 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

gelibolulu ülküdaşım;
yazdıkların doğru.Bu adama bu kadar katlanmamızın sebebi de bu.Ama burada ince bir nokta var.Bu tür insanlar buraya belirli bir amaçla geliyorlar.Son derece ukalaca bir tavır içerisinde insanlarla alay ederek zehirli bir yılan gibi ısırıyorlar.
Demokrasi,görüş alışverişi değil bunların amaçları.Bunları demokratik olmak adına konuşturmayız.Terbiyeli de olsalar,terbiyesiz de olsalar bunlar Türk-İslam ülküsüne inanmamış insanlar.Ya iktidarın çanak yalayıcıları,ya marksist ya da ümmetçi veya ırkçı takımı.Burada bu görüşler vitrine çıkarılamaz.Hangi üslubu kullanırlarsa kullansınlar.Gazeteler,tv ler bunlarla dolu.Ne halt edeceklerse defolup gidip bunları orada yazsınlar.Bu otağa bu tür adamlar sokulmayacak.Bulunduğumuz bu site bize Türk-İslam ülküsünün mukaddes bir emanetidir.Ve biz asla emanete ihanet etmeyiz.Bu sitenin amacına,yayın kurallarına kim uymaz ise,deneyimine,kıdemine,bilmemnesine bakılmadan gönderilecektir.Gönderildi de.Bu sitede çok üst düzeye tırmanmış insanlar bile yanlış yaptıklarında gönderildiler.
Ülkenin içinde bulunduğu bu kritik durumda,bizim hata yapma lüksümüz yok.Bizimle ayni davayı paylaşan insanlar bizim kandaşımız,yoldaşımızdır.Ve biz bu tür adamlarla bu yolu asla paylaşmayacağız.Mukaddes davamıza hizmet eden en kıdemsiz arkadaşımız dahi bizim gözbebeğimiz ,baş tacımızdır.
Hedefimiz belli yolumuz belli.Bu yola başkoymuş insanlarla devam edeceğiz.İstersek bir kişi kalalım,bu sonuna kadar böyle olacak.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
gelibolulu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Jun 25, 2005
İletiler: 750
Şehir: TÜRKİYE-Çanakkale

İletiTarih: Pts Eyl 26, 2005 11:49 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Eyvallah Kadir Ağabey...
Haklısın...
Lütfen yanlış anlaşılmasın, bu insanları forumdan atmayın gibi birşey çıkarılmasın. Hem bu benim haddimede değil...
Ben, onların kendi amaçlarına hizmet edemeyeceklerini, aksine bize yeni şeyler kattıklarını anlatmak istedim...
Saygılarımla...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Alper_Tunga72
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Feb 04, 2005
İletiler: 665
Şehir: TC-İzmir

İletiTarih: Pts Eyl 26, 2005 1:22 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Ben, onların kendi amaçlarına hizmet edemeyeceklerini, aksine bize yeni şeyler kattıklarını anlatmak istedim...

Haklısın.Böylece 'düşmanımızın' ne düşündüğünü nasıl düşündüğünü, hangi yolları izlediğini 'örneğiyle' görmüş olduk...
Buna, ayağımıza gelen istihbarat da diyebiliriz...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
Burak3436
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Jun 06, 2004
İletiler: 17
Şehir: Istanbul,almanya berlin

İletiTarih: Pts Eyl 26, 2005 4:50 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sayin Ülküdaslarim,
ben berlin de yasiyorum,berlinde 3 tane ülkü ocagimiz var,ama malesef kreuzberg gibi bir semtde türklerin cogunlugu yasadigi bir semtde (kisaca kücük Istanbul)yeterli ülkücü genclerimiz yok ülkü ocagina gelecegine disarida esrar icme gibi utanc verici bir sekilde türklügümüzü kirletiyorlar,berlinde yasiyan ülküdaslarimiz varsa bu sitede, lütfen gelin arkadaslarim adres;ORANIENSTR.189 a gelsin.Cuma günleri Din ve Tarih dersi,Cumartesi günleri sohbet ve mehter takimina gidip onlari destekliyoruz,

Sizleri bekliyoruz ÜLKÜDASLARIM

Saygilarimla

ALLAHA EMANET OLUN

..................................................................
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSIN
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
adigek
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Aug 25, 2005
İletiler: 474

İletiTarih: Sal Eyl 27, 2005 1:33 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

(Yakub=Kemal1923 a)
Vatan pahasina politka yapan RTE'yi savunan, milletimin kanini emen, vergisini yiyen, devletimin en onemli sektorlerini bas dusmanimiz yahudilere veren, Terorstleri dagdan indirip sehirlerimzi terorist kurularinin oyun alani olmasinda cok azimle calisan, Zanayi hapisten cikarip dis isleri makaminda kabul eden, askerimin basina cuval gecirilirken manti partsinde onemli olay degil once zikkimlaniyim sonra bakarim diyen AKP hukumetini destekleyen mahlukun ancak iki nedeni var.
1) Iki kurus icin ruhunu, benligini satmis.
2) Sanli milletime devletime haclilarin silahla yapamadigini TURKU yenemedigini kaldiramayip, yuce dinimizi kullanma haysiyetsizlgini yapip Turke zarar vermek isteyen sahsiyetsiz, yabancinin hayrani masasidir.
Sonunuzun geldigini anlayinca bozkurt oagina yolladdddddiginiz at gozluklu cahiller birakin kendi partinizi kendi sahsiyetlerini rezil ettiler.
Agzinizin payini vedim, sorularimi cevablayin dogrulugunuzu kanitlayin dedim, ayri ayri kisa ve net 11 soru sordum, 3 gun cevab veremediniz, sonra kendi yazdiklainizi benim yazdigimi iftira ettiniz Hodri meydan gosterin yazimi dedim, gosteremezsiniz yalanci iftiracisniz dedim. Gosteremediniz.
Bu sefer hepsini sor cevablayim dediniz, sualerimi toplayipm bir yazida ilettim, bu seferde cok uzun dediniz. Bu hareketi cocuk yapmaz, rezil olcagini bildigi icin. size cok gormem rezillige alismisiniz.
2 gun sonra ayni konuya yazamadiniz, baska konuya.benim siz at gozluklu, haysiyetsiz yalancilara sordugum soruyu sorup iyice seviyesizlige dustunuz.
Gercekleri tartismak imkansiz, anca boyle kelime oyunlariyla, serefsizce tartismayi dener ve gururunuz haysiyetiniz boyle lahima gider. Simdi lahima gidip arayin serefinizi gururunuzu.
Sayin gonuldaslarim sizleri desifre edince, o kus beyninizle ulkucuyum dersem, yalan soylersem, iftira atarsam kurtulurum dusenceniz o kadar zavalliki lahimdada yer yok beyninize sahsiyetinize!
Yakub agzinin payini aldin Kadir abimden kovuldun siteden, kapidan kovuldun yere lahimdan sizip baska uye ismiyle(Kemal1923) bize ozelden bir sayfa kufur yazdin. Sende onurolsa kovuldugun yere lahimdan sizmazdin bir. O yazdiklarini birak muslumani, ulkucuyu aille terbiyesi almis gavur yazmaz.
Madem ulkucusun su sualeimi dusun cevabliyamagin ortada.
Bir ulkucu
1)Zana meclise girmeli dermi?
2) Kurt sorunu benimsorunum diyeni savunurmu?
3) Vatanimda Kurtce vb dillerde egitim ve yayin baslatani savunurmu?
4) AB'ye Kibrisi taniycam deyip imza atip, yurda donunce onu salayani savunurmu?
5) Terorist temsilceleriyle goruseni savunurmu?
Liste daha uzun bu yeter simdilik.
Rusya, Ukrayna limanlarinda dolu 2 yildir Turkiyeye gitmeyi bekleyen gemilerin sebebini yaziyimmi?
Her biriniz gemi basi devleti $800.000 dolandirdiniz. AYRINTIYA GIREYIMMI?
Ruhu satilmis koyun surusu gidin serefinizi lahimlarda arayin, tabi lahim serefinizi kabul ettiyse.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kurtoglu1919
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Dec 03, 2004
İletiler: 940
Şehir: AVUSTURYA/VIYANA

İletiTarih: Çar Eyl 28, 2005 1:28 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Vatan elden gidiyor

AKP'nin AB sevdası uğruna verdiği tavizler, Türkiye'yi batağa sapladı.Boğazlar'dan GAP'a kadar her yer isteniyor

AVRUPA Parlamentosu, bugün Strasbourg'da oylayacağı Türkiye kararında, Sevr'i andıran maddeler sıralayacak. 3 Ekim'deki açılışta ise ülkenin egemenliğine darbe vuracak yaptırımlar gündeme gelecek.

AB bunları istiyor

*Rum Kesimi'ni, üyelik müzakerelerinin başında tanı.

*Limanları, Rum kesimine hemen vve şartsız aç.

*Ek protokolü ve Gümrük Birliği'ni eksiksiz uygula.

*Yunanistan ve Ermenilerle sınır sorunlarını çöz.

*Orduyu küçült ve kamuoyundaki güvenini ortadan kaldır.

*Güneydoğu'da AB'nin istediği maddeleri uygula.

*Azınlıkların dini ve kültürel özgürlüklerini tanı.

Türkiye'ye uyarılar sıralanacak

3 Ekim açılış konuşması netleşti

İngiltere 3 Ekim tarihinde yapacağı açılış konuşmasında Türkiye'ye bir dizi uyarılarda bulunacak.

Avrupa Birliği (AB) ile masaya oturma yaklaştıkça Türkiye'ye dayatılacak yeni yaptırımlar da netleşmeye başladı.

Rum baskısı

AB dönem başkanı İngiltere'nin Dışişleri Bakanı Jack Straw, 3 Ekim'deki açılış konuşmasında, Türkiye'ye, müzakere masasında Rum Kesimi'nin de olacağını hatırlatacak.NTV'nin haberinea göre taslak konuşma metninde Straw, müzakerelerin 25 üyeyle yapılacağını ve bunlar arasında Güney Kibris Rum Kesimi'nin de olacağını vurgulayacak.

Ermeni- Yunan şartı

Ek protokolün eksiksiz uygulanmasına dikkat çekecek olan Straw ayrıca, Ermenistan ve Yunanistan'la da sorunların çözülmesi ve komşularla ilişkilerin normalleşmesi çağrısında bulunacak.

Sivil- asker ilişkisi

Straw konuşmasında ayrıca, Türkiye'deki sivil-asker ilişkilerinin de Brüksel standartlarina ulaşması gerektiğine dikkat çekecek. Straw, konuşmasında Güneydoğu'daki gelişmelerden duyulan kaygıyı da dile getirecek.

Yargı bağımsızlığı

İngiltere Dışişleri Bakanı Straw, yargının bağımsızlığına da vurgu yapacak, dini ve kültürel özgürlüklerin önemine değinecek.

Öte yandan müzakere çerçeve belgesi ise bugün üye ülkelerin daimi temsilcilerini biraraya getiren Coreper toplantısında bir kez daha ele alınacak.

Rumlar'ı "tanıma'şartı

Avrupa Parlamentosu,bugün Strasbourg'da oylayacağı Türkiye kararında, Ankara'nın Kıbrıs Rum Kesimi'ni üyelik müzakerelerinin başında tanımasını isteyecek.

TÜRKİYE'nin Avrupa birliği (AB) yolunda bugün önemli bir dönemece daha giriliyor. Avrupali parlamenterler, üyelik müzakerelerinin 3 Ekim'de başlamasini desteklemekle birlikte, ek protokolün tam olarak uygulanmasi konusunda Ankara'ya taviz verilmemesinden yana görüş belirtecek.

Türkiye'nin ek protokol deklarasyonunu eleştiren Avrupa Parlamentosu'ndaki gruplar, ayrı ayrı hazırladıkları karar tasarılarında Ankara'ya Rum Kesimi'ni tanıma ve ek protokolü de en kısa sürede " tam olarak uygulama " çağrısında bulunuyor.

Limanların durumu

Parlamentonun en kalabalık grubu Hıristiyan Demokratların taslak metninde, Türk limanlarının Rumlara kapanmasının Türkiye'nin gümrük birliğini ihlal ettiği anlamına geldiği savunuluyor.

Sosyal Demokratlar ise ek protokolün 2006 sonuna kadar uygulanmasında aksama görülmesi halinde müzakerelerin askıya dahi alınabilceği görüşünde.

Liberaller Ankara'ya " ek protokolü gecikmeksizin uygulayın " çağrısı yaparken, Yeşiller " ek protokol tam olarak uygulanmalı " ifadelerine yer veriyor.

Kıbrıslı Türkler

Parlamentonun dört büyük grubu Kıbrıslı Türklerin izolasyondan kurtarılmaları konusunda da görüş birliği içinde. Bütün grupların taslak karar metinlerinde, siyasi kriterler konusunda Ankara'ya karşı katı bir tavır takınılması çağrısı göze çarpıyor.

Ermeni sorunu

Ermeni sorunu ise sadece Yeşillerin hazırladığığ taslakta " Ermenistan'la ilişkilerin normalleştirilmesi " talebiyle yer alıyor ve Yeşiller, Türkiye'den geçmişi hakkında yapıcı bir tartışma istiyor.

Erdoğan'ın sözleri

Liberal grubun taslak metninde ise Başbakan Erdoğan'ın Kürt sorunu hakkındaki sözlerine destek veriliyor. Liberaller, Kürt kültür ve kimliğinin, Türk toplumu için " pozitif katkı " olarak algılanmasından yana.

Taslak metinler bugün sabah saatlerine kadar r ortak bir metin halini alıp genel kurulda oylamaya sunulacak. Karar tavsiye niteliği taşısa da, genişleme sürecinde söz sahibi olan parlamentonun kararları eskiye nazaran daha ciddiye alınıyor.


Bu haber 332 kez okunmuştur Kategori: Surmanşet

YAZARLAR Vatan elden gidiyor

AKP'nin AB sevdası uğruna verdiği tavizler, Türkiye'yi batağa sapladı.Boğazlar'dan GAP'a kadar her yer isteniyor

AVRUPA Parlamentosu, bugün Strasbourg'da oylayacağı Türkiye kararında, Sevr'i andıran maddeler sıralayacak. 3 Ekim'deki açılışta ise ülkenin egemenliğine darbe vuracak yaptırımlar gündeme gelecek.

AB bunları istiyor

*Rum Kesimi'ni, üyelik müzakerelerinin başında tanı.

*Limanları, Rum kesimine hemen vve şartsız aç.

*Ek protokolü ve Gümrük Birliği'ni eksiksiz uygula.

*Yunanistan ve Ermenilerle sınır sorunlarını çöz.

*Orduyu küçült ve kamuoyundaki güvenini ortadan kaldır.

*Güneydoğu'da AB'nin istediği maddeleri uygula.

*Azınlıkların dini ve kültürel özgürlüklerini tanı.

Türkiye'ye uyarılar sıralanacak

3 Ekim açılış konuşması netleşti

İngiltere 3 Ekim tarihinde yapacağı açılış konuşmasında Türkiye'ye bir dizi uyarılarda bulunacak.

Avrupa Birliği (AB) ile masaya oturma yaklaştıkça Türkiye'ye dayatılacak yeni yaptırımlar da netleşmeye başladı.

Rum baskısı

AB dönem başkanı İngiltere'nin Dışişleri Bakanı Jack Straw, 3 Ekim'deki açılış konuşmasında, Türkiye'ye, müzakere masasında Rum Kesimi'nin de olacağını hatırlatacak.NTV'nin haberinea göre taslak konuşma metninde Straw, müzakerelerin 25 üyeyle yapılacağını ve bunlar arasında Güney Kibris Rum Kesimi'nin de olacağını vurgulayacak.

Ermeni- Yunan şartı

Ek protokolün eksiksiz uygulanmasına dikkat çekecek olan Straw ayrıca, Ermenistan ve Yunanistan'la da sorunların çözülmesi ve komşularla ilişkilerin normalleşmesi çağrısında bulunacak.

Sivil- asker ilişkisi

Straw konuşmasında ayrıca, Türkiye'deki sivil-asker ilişkilerinin de Brüksel standartlarina ulaşması gerektiğine dikkat çekecek. Straw, konuşmasında Güneydoğu'daki gelişmelerden duyulan kaygıyı da dile getirecek.

Yargı bağımsızlığı

İngiltere Dışişleri Bakanı Straw, yargının bağımsızlığına da vurgu yapacak, dini ve kültürel özgürlüklerin önemine değinecek.

Öte yandan müzakere çerçeve belgesi ise bugün üye ülkelerin daimi temsilcilerini biraraya getiren Coreper toplantısında bir kez daha ele alınacak.

Rumlar'ı "tanıma'şartı

Avrupa Parlamentosu,bugün Strasbourg'da oylayacağı Türkiye kararında, Ankara'nın Kıbrıs Rum Kesimi'ni üyelik müzakerelerinin başında tanımasını isteyecek.

TÜRKİYE'nin Avrupa birliği (AB) yolunda bugün önemli bir dönemece daha giriliyor. Avrupali parlamenterler, üyelik müzakerelerinin 3 Ekim'de başlamasini desteklemekle birlikte, ek protokolün tam olarak uygulanmasi konusunda Ankara'ya taviz verilmemesinden yana görüş belirtecek.

Türkiye'nin ek protokol deklarasyonunu eleştiren Avrupa Parlamentosu'ndaki gruplar, ayrı ayrı hazırladıkları karar tasarılarında Ankara'ya Rum Kesimi'ni tanıma ve ek protokolü de en kısa sürede " tam olarak uygulama " çağrısında bulunuyor.

Limanların durumu

Parlamentonun en kalabalık grubu Hıristiyan Demokratların taslak metninde, Türk limanlarının Rumlara kapanmasının Türkiye'nin gümrük birliğini ihlal ettiği anlamına geldiği savunuluyor.

Sosyal Demokratlar ise ek protokolün 2006 sonuna kadar uygulanmasında aksama görülmesi halinde müzakerelerin askıya dahi alınabilceği görüşünde.

Liberaller Ankara'ya " ek protokolü gecikmeksizin uygulayın " çağrısı yaparken, Yeşiller " ek protokol tam olarak uygulanmalı " ifadelerine yer veriyor.

Kıbrıslı Türkler

Parlamentonun dört büyük grubu Kıbrıslı Türklerin izolasyondan kurtarılmaları konusunda da görüş birliği içinde. Bütün grupların taslak karar metinlerinde, siyasi kriterler konusunda Ankara'ya karşı katı bir tavır takınılması çağrısı göze çarpıyor.

Ermeni sorunu

Ermeni sorunu ise sadece Yeşillerin hazırladığığ taslakta " Ermenistan'la ilişkilerin normalleştirilmesi " talebiyle yer alıyor ve Yeşiller, Türkiye'den geçmişi hakkında yapıcı bir tartışma istiyor.

Erdoğan'ın sözleri

Liberal grubun taslak metninde ise Başbakan Erdoğan'ın Kürt sorunu hakkındaki sözlerine destek veriliyor. Liberaller, Kürt kültür ve kimliğinin, Türk toplumu için " pozitif katkı " olarak algılanmasından yana.

Taslak metinler bugün sabah saatlerine kadar r ortak bir metin halini alıp genel kurulda oylamaya sunulacak. Karar tavsiye niteliği taşısa da, genişleme sürecinde söz sahibi olan parlamentonun kararları eskiye nazaran daha ciddiye alınıyor.








ORTADOĞU BASIN MESLEK İLKELERINE UYMAYA SÖZ VERMİŞTİR.
İLERİ GAZETECİLİK adına Zeki SARAÇOĞLU
Ortadoğu Gazetesi © 2005
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
kurtoglu1919
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Dec 03, 2004
İletiler: 940
Şehir: AVUSTURYA/VIYANA

İletiTarih: Cmt Ekm 01, 2005 12:23 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

RTE YE NEDEN YETISE;MEDIGIMIZI SIMDI ANLADIM !!!

Yalancı beyni daha hızlı!
Yalancılığı alışkanlık haline getirenlerin beyinlerinin, dürüstlerden farklı olduğu ortaya çıktı
Son haber
http:// www.milliyet.com.tr/2005/10/01/index.html
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 7. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki »  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1