Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - FORUM KURALLARI
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

  

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Bozkurt_net
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi



Kayıt: Mar 24, 2005
İletiler: 166

İletiTarih: Per Haz 23, 2005 8:30 pm    ileti konusu: FORUM KURALLARI Alıntıyla Cevap Gönder

1-Bozkurt NET´e üye olmak mecburiyetinde değilsiniz. Üyelik ücretsizdir. Üye olmayanlar sitede yayınlanan bir çok bilgi ve dosyadan faydalanamaz, yorum ekleyemez ve forumlara ileti gönderemezler ancak forumlarda genele açık bütün iletileri okuyabilirler. Üye tarafından üyelik iptali mümkün değildir.

2-Siteye giren ve çıkan ziyaretçilerin IP numaraları kayıtlanmakta olup, haber sayfalarında yapılan yorumlar, Forum sayfalarına gönderilen iletiler, şiir sayfasına eklenen şair ve şiirlerin doğruluğu hukuki, cezai sorumluluğu bu yazıyı gönderene aittir. Resmi makamlar yürütülen hukuki ve cezai tatbikat durumları müstesna olmak üzere ziyaretçi bilgileri saklıdır.

3-Sitenin kullanımı esnasında üçüncü şahısların neden olduğu hasar, kayıp ve zararlardan site sorumlu değildir. Sitede bulabileceğiniz belge ve dosyalar içinde yer alan bilgilerin tümünün doğruluğuna Bozkurt NET garanti vermez ve bunlardaki hata, eksiklik nedeniyle oluşabilecek sonuçlarıyla ilgili hiçbir yasal sorumluluğu ve/veya yükümlülüğü kabul etmemektedir.

4-Sitemizde sadece belirli sanatçıların aktüel olmayan mp3 dosyaları tanıtım amaçlı yayınlanmaktadır. Beğendiğiniz sanatçıların albümünü satın alınız. Bütün müzik dosyalarını indirdikten en geç 24 saat sonra silmelisiniz. Aksi takdirde Bozkurt.NET hiçbir sorumluluk kabul etmez.

5-Forumlarda yazılan yazılar şahısları bağlar. Hiçbir şekilde ülkücü camianın resmi görüşlerini temsil etmez. Yazılan yazılardan dolayı ortaya çıkabilecek hukuki sorumluluklar siteyi bağlamaz. Bu siteye yazılan her yazıdan dolayı ortaya çıkacak kanuni sorumluluk iletiyi gönderene aittir. Siteye üye olanlar bunu peşinen kabullenmiş sayılır.

6-Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bölünmez bütünlüğü aleyhine hiçbir şekilde yazı yazılamaz. Hiçbir şekilde millet; kalkışmaya,kanunsuz yürüyüş, grev, boykot, işgal gibi eylemlere davet edilemez.

7-Anayasa hiçbir surette eleştirilemez.Anayasanın tarif ettiğinden farklı; bayrak, devlet, millet ,dil tarifi yapılamaz. Alt, üst kimlik gibi kavramlar ortaya atılıp savunulamaz.

8-Türk Müslüman ülküsü bizim temel doktrinimizdir.Bu doktrine aykırı hiçbir görüş ortaya koyulup savunulamaz.

9-Devlet ve devlet kurumları aleyhine hiçbir şekilde yazı yazılamaz.Türk ordusu,komutanları,Türk adliyesi,hakim ve savcıları hakkında hiçbir şekilde aleyhte yorum ve eleştiriler yapılamaz. Anayasa mahkemesi, Sayıştay, Danıştay, bölge idare mahkemeleri gibi kurumlar hiçbir şekilde eleştirilemez.

10-Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu; Ata’mız Gazi Mustafa Kemal Atatürk; ebedi liderimiz Başbuğ Alpaslan Türkeş; büyük Türk’çü Hüseyin Nihal Atsız hiçbir şekilde eleştirilemez. Hiçbir şekilde aleyhlerine yazı yazılamaz.

11- Hiçbir şekilde komünizm, sosyalizm, faşizm propagandası yapılamaz.

12- Hiçbir şekilde herhangi bir dini gurubun ve cemaatin propagandası, özendirmesi yapılamaz. Başta Saidi Nursi olmak üzere, Fethullah Gülen, Ömer Öngüt, Haydar Baş ve diğer cemaat liderleri; hiçbir şekilde övülemez, görüşleri forumlara yazılamaz.

13- Forumlarda Türkçe´ den başka her hangi bir dil kullanılamaz.

14- Yabancı takma ad ile siteye üye olunamaz. Çeçen, laz, gürcü arnavut, kürt vs gibi etnik çağrışım vurgulayacak lakaplar takma ad olarak kullanılamaz.

15- Mhp, ülkü ocakları, Türk federasyonları eleştirilemez. Parti lideri, teşkilat başkanları,reisler aleyhine;yanlış anlamalara sebebiyet vererek davaya zararlı olmaları nedeniyle aleyhte yazılar yazılamaz. Hakaretlerde bulunulamaz. Davamızda,teşkilat başkanlarının getirilip götürülme yolu bellidir. Bunu dedikodu haline getirerek, davamızın siyasi temsilcisi olan teşkilatlarımız asla yıpratılamaz.

16- İslam dini ve değerli Peygamberi hakkında hiçbir aleyhte yorum yapılamaz.Hristiyanlık,Yahudilik gibi dinlerin özendirmesi yapılamaz.Diğer dinlere küfür ve hakarette bulunulamaz.Diğer peygamberlere saygısızlık yapılamaz.Diğer kitaplara hakarette bulunulamaz.

17- Türk töre ve adetlerine aykırı davranışlar özendirilemez.Türk tarihi kesintisiz bir bütündür.Bizi biz yapan geçmişimize,tarihte kurduğumuz diğer devletlere,tarihimize hakaret edilemez.Özellikle Osmanlı ve padişahlarına;dönme,devşirme gibi saygısızca ifadeler kullanılamaz.

18- Forumlarda birbiri ile kavga etmek,küfür ve hakarette bulunmak,meseleleri şahsi çekişme ortamına getirerek huzuru kaçırmak yasaktır.

19- Kürt,laz,Çerkez,gürcü gibi alt kimlik kaşımaları yapmak ve bunları övmek yasaktır.

20- Genel adap ve ahlak anlayışımıza aykırı yazı yazılamaz,resim gönderilemez,site tavsiye edilemez.

21- Yeni bir konu açmadan önce sitede bir arama yapınız. Eğer bu konu daha önce forum sayfalarında mevcut ise, yeni başlık açmayalım. Aynı konuda birkaç başlık açılırsa ilk başlık hariç değerleri silinir. Bu durumun tekrarı halinde üyelik askıya alınabilir.

22- Forum içinde yeni bir konu açarken, bir konuya cevap yazarken renkli yazılmayacak, kullanılacak karakter kalınlığı norml boyutta olmak zorundadır. Büyük veya çok büyük (3 ve 4 punto) karakter kalınlığı ile yazılmış iletiler uyarılmadan silinecektir.) Ancak yazılarınızda vurgulamak istediğiniz yerlerde ve dikkat çekmek istediğiniz kelime veya cümlede renkli yazı, yazı tipi (Kalın, İtalik, Altı Çizgili) kullanılabilir. Site yönetimi özel durumlarda tüm yazıda renk ve büyük karakter kalınlığı kullanabilir.

23-Şahıslar sitedeki özel ileti imkanını kullanrak birbiri ile kavga edemez, birbirine hakarette bulunamazlar. İleti yolu ile başka site reklamları yapılamaz. Özellikle bayan üyeler, özel ileti yolu ile rahatsız edilemez, arkadaşlık teklifinde bulunulamaz. Şikayet halinde rahatsızlık veren kişinin özel ileti haklarını kilitleyebilir. Yönetim gerek gördüğünde özel iletileri okur ve bazı üyelerin üyeliği derhal iptal edilir.

24- Site Yöneticileri kurallara uymayan yazıları silme hakkına sahiptirler. Yönetim hiçbir şekilde yaptıklarından, sildiği iletilerden dolayı her hangi bir üyeye açıklama yapmak zorunda değildir. Yönetim hiçbir şekilde eleştirilemez. Forum yöneticileri ile tartışılamaz. Forum yöneticileri site yönetimine şikayet edilemez. Buna kalkışan üyelerin,hiçbir ikaza gerek olmadan üyelikleri derhal iptal edilir.

25-Site kuralları yeni üye olmak isteyen veya önceden üye olmuş bütün üyelerimiz için geçerlidir. Bozkurt NET bu kuralları güncelleme ve yenisini ekleme hakkına sahiptir. Üye, istediği zaman site yetkililerine başvurarak üyeliğini sildirebilir. Ancak önceki üyelikte kullandığı e-posta adresi ile bir daha üye olamaz.

26-Kuralları okumamak, uymamak için bahane sayılamaz. Burada bulunan her üye bütün kuralları ve bundan sonra yapılabilecek değişiklikleri okuyup, kabul etmiş sayılır.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1